Tussebjörn

GAAAAH please give me. Adorable.
PEACE TESS

My new blogg

Min nya blogg hittar ni här. Enjoy!

Love, Mandis

its sad to say goodbye

men jag ska FÖRSÖKA ta nya tag.
Ska fira min söta kusin nu,
igår va kul

PEACE TESS

Byebye Bloggis

ATTENTION! Nu följer jag Tess fotspår och blir även jag gästbloggare här. Anledning? Ny blogg på ingång. Snart så.

Lots of Love, Mandis

XoXo, Mandygirl

Har letat efter Giant Mirror (namnet på min superstora spegel jag ofta bär med mig) i två dagar nu utan resultat. Börjar tro att någon rövat bort henne från mitt rum utan att lämna något som helst spår. Blir tvungen att ta upp sökandet senare i vilket fall, nu måste jag slita mig från datan och hindra mig själv från att klicka hem något.. Åhh, det här är svårare än vad jag någonsin kunnat tro. I drygt fyra månader måste jag avhålla mig från shopping. Minst.

Till råga på det får jag den här månaden mer pengar än vad jag någonsin har haft på mitt konto vid ett och samma tillfälle, men neeeeeeeej inga kläder: allt måste sparas.


Men sen finns det ju alltid ett ljus i slutet av tunneln...
JULKLAPPAR TILL MIG? NEJ MEN GUD SÅ UNDERBARA NI ÄR. Detta önskar jag mig:

för att jag inte vill frysa om mina fossingar

 

för att jag är lite kär i ralphie

för att det är en potentiell nyårsklänning

 


för att jag vill likna en bakelse

 

Jag längtar faktiskt efter julen, tro det eller ej

 

Love, Manda






Im on a boat

Sitter och skrattar för mig själv när jag läser felsms. På min förra mobil skickade jag ALLTID fel, det var så hemskt. Även fast man tryckte avbryt kunde man aldrig veta om smset nått fram eller inte, hehe..

Jaja, nu ska jag sova. Godnatt!

jag.vill.åka.utomlands(inte.för.att.jag.är.utomlands.på.denna.bild.men.ändå)


Love, Mand


Confused

Allvarligt.. när blev jag så liten?

 

försök att bortse från att jag är cool på den här bilden

 

Love, M


Uttråkad

Mitt nationella prov startar 8:15 imorgon. Jag ska alltså kämpa mig upp och ge mig ut i det iskalla vädret, medan mina vänner ligger kvar och drar sig eftersom dem är lediga. Varför är det alltid jag som ska råka ut för det värsta? Skulle vilja säga good luck till mig själv också, kommer aldrig kunna somna ikväll. Går jag upp efter 10 är det kört.

Jag blir alltid lite sleepie ett tag, men så fort jag borstar tussarna så blir jag pigg igen. Och nej, jag kan inte borsta dem tidigt. Kvällsmat hallå?


having very much fun

 

Love, Mand


Nothing feels better than hiding these days

No creas todo lo que dice la felicidad, nada se siente mejor que ocultar en estos días

enterramos a nuestros miedos en las bebidas, en estas lágrimas

para los días que creíamos que podíamos volar

 

Love, Mand

 

 


Alldeles för mycket att göra

Elleeeeeeeeeeeeer?
(svårt att få rättvisa bilder...)
HEY BABY LUCI, I MISS YOU!
Peace, Tess

Hello and Goodbye

Håller på att slå mig fri från facebooks klor. Från och med idag, och fram till jul (kanske ännu längre om jag lyckas hålla mig.. förmodligen inte dock) ska jag undvika den beroendeframkallande sidan, och därmed kan ni endast nå mig via min mobil. Den här veckan blir den sista jag ens är inne på sidan eftersom jag måste läsa allas svar på mina frågor ang. huden och det. Har till och med stängt av mitt internet på mobilen för att inte gå in. Och tro mig, det är det svåraste.

Kommer försöka undvika bloggen så mycket jag kan också. Har ett pluggschema som jag måste följa till 100 för att klara av allt nu.

Aja, now u know the drill. Seeeeeeeeeeee youuuuu!


 

Love, Manda



hello

Har nyss släpat mig till bussen efter att ha försovit mig några timmar.. kul. Ska i vilket fall jobba, och jag hoppas att det blir en lugn dag. känner mig bakis trots allt jag inte rört en droppe alkohol på hela helgen = duktig mand. Nu ska jag bli en halvsleeping zombie, bye

uttråkad

Är för trött för att gå att lägga mig.
Fick tråkigt om målade denna.
Nu är jag för hungrig att sova dessutom.
04.01
Godnatt
Peace, Tess

Just for you

Trött och nyhemkommen från Freddie, där också Maggie, Malin och Ellie var. Mysigt!
De korta meningarna hoppas jag ska förmedla min icke existerande entusiasm för detta blogginlägg - kände dock att det var nödvändigt. Snart ska jag sussa, men innan dess måste jag ta tag i ett litet probleeeeeeeeeeeeem. Godnatt!


 

Love from this sleepiehead



I to the KEA

Släpper nu allt det allvarliga och ger mig av på riktigt. Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 

Love, Manda


Ibland måste man

Handen på hjärtat: vilka tjejer känner sig varje dag fullständigt nöjda med sig själva? En eloge till er som lyckas hålla er självkänsla på en hög nivå var dag, men jag tror att de flesta av oss, åtminstone en del dagar, vill undvika speglar så gott det går.

När jag skrev inlägget om min kropp, hade jag precis innan haft en sådan dag. Både min syster och en av mina bästa vänner har under perioder lidit av ätstörningar, förmodligen till följd av för höga krav på sig själva och komplex som uppstår. Detta är dem inte ensamma med: slår man upp i princip vilken ungdomstidning som helst kan man läsa om komplex, krav och kroppen i sin charm.

Oftast skriver jag ytterst oseriösa inlägg i den här bloggen, men ibland känner jag för att skriva mer, skriva för en mening. Precis som jag gjorde när jag skrev om min vikt. Jag är  för det mesta nöjd med min kropp, men som sagt finns det vissa dagar man känner sig som en alien.

Förklara då för mig, varför man faller så lågt, att man väljer att göra narr av vad jag skrivit, när jag öppnar mig och skriver om mina tankar. För killar kan det vara svårt att förstå vad man egentligen går igenom, men det betyder väl knappast att dessa har rätt att skratta åt en?

Stor del av ens självkänsla sitter ofta i ens vikt, eller snarare ens kropp. Lyckligtvis är jag inte en sån människa som tar åt mig av vad patetiska männiakor har att säga om mig, men om jag nu hade varit det - hade detta förmodligen tagit hårt på mig.

Speciellt riktat mot dig Niklas. Du får citera hur mycket du vill, försök bara att ha i åtanke vad det egentligen kan åstadkomma.

Och FYI, jag håller tummarna på att du någon gång växer upp. För när den dagen kommer, hoppas jag att vi ska kunna bli vänner igen.

Woholoho

Äschhhhhhhhhh nu ere fan box på G. Eller snarare IKEA, wieeeeeeee!

Love, Mandis

mandyworld = good

Nu har jag skickat ut 100 enkäter på facebook angående mitt projektarbete. Att svara är obligatoriskt.

Dax att belöna sig själv med chips och läsk, som jag längtat! Hörs imorgon, ska förmodligen till IKEA!!!!!!! Helgen kan knappt bli bättre. Heheheheeeeee

HJÄLP MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!! (=)

Testpersoner sökes till att prova ACO:s ansiktsprodukter under ett antal veckor. Använder ni redan deras produkter? Jag vädjar till er, SKRIV I FÄLTET om vilken hudtyp ni har, vilka produkter Ni använder (ansiktsvatten, rengörande mousse) så räddar ni min dag.

PLEASE!!!!! Ni behöver inte uppge namn eller något alls, bara skriv skriv skriv skriv skriv!!!!

(Funkar lika bra om Ni använder något annat välkänt ämne, skriv då med )



Och ni, mina vänner: DO IT NOW!




Love, Manda =)

Serious but still not

Varning för ett töntigt inlägg.

Antingen inbillar jag mig att jag gått upp i vikt mer än nödvändigt, eller så skiftar min kropp från dag till dag. Senast igår försökte jag övertala min pappa att vi bara skulle äta kyckling och sallad de veckorna Alicia inte var här (den där jäveln äter mer än en flodhäst och är ändå hälften så smal som jag) men det förslaget nappade inte riktigt.

Idag när jag tittar på mig själv, förstår jag inte varför jag hetsade så mycket igår. Okej fine, jag har väl gått upp lite, men jag är fortfarande smal. Så hur kunde jag igår, få för mig att jag var tvungen att förlora minst fem kilo? Åh suck, imorgon kommer jag förmodligen vara tillbaka på samma bana. Jag förstår inte vad som har hänt med mig bara - har aldrig tidigare gmällt om min vikt, aldrig! Det har alltid varit det töntigaste jag vet.

Blö, förstår inte ens varför jag känner för att delge er detta, måste väl helt emkelt bara skriva av mig.

Men allvarligt, jag tror att min kropp spelar mig ett spratt. Till och med Alicia säger att jag var lite mer 'chubby' för bara några dagar sedan. Vad är det som händer egentligen?? Är något otroligt förvirrad.


no more of these I guess


Love, Manda





tpl atm fs, nef

En liten varning till alla er som är skoltrötta nu och går ettan eller tvåan: PLUGGA FÖR FAAAAAAAAAAAAAN.
Jag lovar och svär, hade jag fått resa tillbaka två år i tiden hade jag tagit tag i allt jag har i rest nu.. suck.

Och ni som läser mattekurser på två terminer: gnäll inte, vissa av oss fick tre månader på oss. tre jävla månader.

Thats all folks, Bye


I hate (that I love (you)) Tesssssss

Jävla Tess. Skriver ca 0,1 inlägg/vecka och när hon väl gör det, skriver hon om shopping. The one and only thing I need to stay away from.

Men låt oss se det från den positiva sidan: bara några månader kvar...




Love, Manda


Tröstshopping

Så jävla ascoola boots. Hemklickade. wopwopwopwop.
PEACE, TESS

Goodbye bad times

HEYHEYHELLO!

Idag tog jag ett viktigt steg in the history of man(d)kind. Det låter förmodligen väldigt klyschigt, men jag har bestämt mig för att sluta tillåta saker som gör mig ledsen i mitt liv.
And with that said, i'll go back to cuddling with my shark.

Love, Mand

Dont mess with mandy

Jag hatar vintern. Speciellt alla isfläckar. Ramlade och skrapade upp mitt stackars knä. Mina favorit Miss Sixty gick också sönder. Winter, we are not done yet. Grrrrr

Jag vill ha sommar. And i wanna be brown. Pleaaaaaseeeeeeeeeeeeeeee


 

bored sleepiegirl. Godnatt

 

Love, Mand



GÄSTINLÄGG ELLERRRR


Fotograf: Anna Westman


It's like I'm gästbloggar i min egen blogg. Gooooooooooo Tesco. Jag skriver iaf (ibland)! Idag gjorde jag mitt Svenska nationella tal; wopwop tess kirra MVG. Så himla oförväntat (kind of därför jag behövde meddela det) Denna vecka kommer mestadels bestå utav biljettförsäljning. Kul. verkligen. I och för sig kommer det löna sig på fredag då vi får festa för mödan. Wopwop HÖSTFESTEN är snart häääääär. Antingen kommer det bli världens bästa kväll eller som vilken kväll som helst. Beroende på one tiny little thing. men vi löser det där och har kul ändå tycker jag.

 

SJUKT bra dag för att ha varit en måndag.

Nu ska tesset sova och gå upp 7 eventhough vi börjar 13.15 för hennes (äckliga) städerska kommer. (nej hon är inte äcklig, förlåt, men hon gör min dag äcklig)

 

tack för mig,

 

PEACE, TESS


Hey weekend

Med gårdagens smink och två löjligt barnsliga flätor (dom förstördes när jag sov, buhu) har jag krigat mig igenom denna dag. När jag vaknade imorse var mitt stackars bankomatkort också i två delar, RIP.. I dont really like drunk-me. I like me-me better.

Igår? Maskerad. Om jag orkar lägga in bilder? Nä. Bara några.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådär. Nu ska jag natta Sharken.


Love, Manda



mmm

Hej! Har ryckt upp mig och min värld är helt plötsligt ett bättre ställe. Tänk så mycket skillnad bara ens tankar kan göra - de hjälpte mig att become happy iallafall. Nu ska jag slänga mig in i duschen (bokstavligt? I think no) och gnugga bort min ögonbrynsfärg så att jag inte får fläckar på min snövitvidriga hud. Funderar på att tvätta håret också, har ju trots allt 2 frikort per vecka. Tror jag kör idag. Och fredag. Perfect. Nåväl, ikväll ska jag till Fredden och träffa hennes kompis som är här från Skåne. Kul! Nåväl, time to run. Love from mandis

RSS 2.0