IF my name was scaredmandyboy...

.. I WOULD LOOK LIKE THIS


Haha, nu blir jag nästan lite rädd på riktigt.. det röda var inte där nyss, wtf.



The sun is not my best friend

Underskatta aldrig solen i Sverige. Är rödare än nyfödd bebisräka, och då snackar vi rödhet så det skriker om det. Imorgon är jag stuck på jobbet runt 9 timmar, kul att alla kommer tro att jag är en gingerkid for real. Very well, får väl böna och be att alla kommer vara lika brända som jag.. som om det någonsin kommer hända, snyft.

Här har vi händelseförloppet:

1.

Detta var första dagen solen tittade fram. Näsan började bli lite bränd...

 

2.

 

.. och då blev jag en sadpandamanda. Fast med lite lotion blev det bättre på snokis. dock borde jag inte fortsatt sola, eftersom....

 

3.

 

.. jag nu är lika röd i ansiktet som dessa tjack-solisar. thats right people, say hello to mrs.shrimpieface. (är en tapper solbränd tjej på bilden som ni kanske ser. PEACE)

 

Nu ska jag sova. Jobbet kallar om några timmar, suuuuuuuuck.

 

Love, Manda


Sleeping mandygirl

Har nu chillat på plattan (den ännu obebyggda garageplattan, I love it) sedan jag kom hem, vilket var ungefär en timme sedan. Mand, Nickyboy och Jimpisen röjde in the Jimp-mansion inatt (haha observerar misstolkning) or not. Sov som en liten stock, kom trots allt hem runt 6 på midsommarnatten efter ett litet missöde (or maybe you could call it mistake) som var tvunget att rättas ut. Anyway, nu ska jag återgå till min plats på plattan för att försöka catch some colour. Väl medveten om att förgående mening inte har den betydelse jag anser att den borde ha.

BYE for now.

Love, Manda

I can barely see

Bloggrekord idag från min sida känner jag. Är man en rastlös mand så är man! Å andra sidan så mår jag så otroligt dåligt att jag inte vet vart jag ska vägen. Inte bara är min hosta igång (vilket förvisso håller på att försvinna med tanke på överdosen av hostmedicin jag tagit idag. helvete vad det tar emot, känns fan som att shota) utan min kropp är även helt slut. Jag tror jag har feber, jag mår ständigt illa - det känns helt enkelt som att jag ska spy hela tiden. Cosy, huh? Who wanna cuddle with sick mandy?! Anyone pleeeeeeeease.

Very well, har blivit helt groggy av medicinen. Bäst att sova innan jag gör något dumt.
Bäst för mig att jag mår bättre imorgon, har världens bästa dag inplanerad.

Love, Manda

Lets make a team

I dont like spending time on my own. Eftersom ingen annan är hemma för att ta hand om den, har jag en giant hög med tvätt som ropar på mig. Please stop it Mr.Mountain-Of-Clothes.....................

 

Love, Manda


You charming me boy


Äckel.

Suck. Jag är sjuk, närmare bestämt dödssjuk då jag knappast fick en blund inatt på grund av helveteshostan. Vårdcentralen vägrar ta emot mig utan nöjer sig med att jag ska hämta ut en hostmedicin på apoteket om ett tag. Jaså, Apoteket? JÄVLA IDIOTER, SKYLL ER SJÄLVA OM JAG SMITTAR NER HALVA SVERIGES BEFOLKNING MED AIDS PÅ VÄG DIT.

Annars mår jag bra. Ni som är uppmärksamma lär ha märkt att alla mina överskrifter är på engelska, men den här gången tyckte jag att jag fick ur mer kraft ur ordet över. Passade mer in i mina tankebanor atm. NÅVÄL.

Seeee you in the sun!


 

BY Mandy "IhopeUdieBigtimeForReal"

<3


I dont wanna talk anymore

Nu beger jag mig mot staden för att möta upp Ellsen, vi ska spendera några dagar på hemlig ort. SEE YA!

<3

Endast 1 dag återstår. Efter det ligger vi på stranden i AYIA NAPA på dagarna och på kvällarna... heheh, det lämnar vi tomt. Jag har inte ens börjat packa. Inte heller har jag växlat in mina pengar, så jag har lite att stå i idag. Jag kommer förmodligen inte skriva ännu ett inlägg efter detta, och om jag känner TUSS rätt lär hon inte heller orka. Men om ni har tur kanske..

Hoppas ni alla får ett hemskt väder här hemma så att vi (jag) är så mycket brunare än er när vi (jag) kommer hem. Skämt åsido (naaaaaaaaaaat, FU!)


Take care of you my dear friends. And the little dragon.


Och det viktigaste: MIN ÄLSKADE WESTIS KOMMER HEM IMORGON. ÅHH SOM JAG SAKNAT DIG, TRO INTE ATT DU ÄR GLÖMT. SES IMORGON MITT HJÄRTA.



This day was a good day

Hello!

Tog nyss en tripp till busshållsplatsen för att möta upp Tussen som ska spendera natten med mig, wiho! Hon förbrukar just nu några liter vatten i min dusch, och efter det ska vi äta. IM LONGING FOR IT, är en hungrig mand.

här har ni min gosiga kisse på vår promenad häromdagen

 

Love, Manda




This is happening.

Jag är världens lyckligaste människa

FUCK YOUUU JAG FIXAR DET SJÄLV, NU JÄVLAR SKA NI FÅ SE!

Mexico here I come! wiwie

Mitt rum är ett riktigt bombnedslag som skulle behöva röjas upp rejält, men jag är helt slut. Orkar inte ens resa mig ur stolen för att hämta mat, och då är det illa. Poor mandisen säger jag bara.

Igår var DET OAFJGAJSIJGAS*
* = I dont remember. Så bra är jag.

Nu ska här röjas, det vankas gäster senare you see. Mina linser försvann igår av någon anledning (hittade en i mitt öga imorse, eww) så jag måste förbi centrum snart för att hämta ut nya. Suckkkkkk.

just two pictures of a mandy and a retard

 

Love, Manda

 

 


Im not sure if it was worth it

Hello blogg. Slutskivan igår var FUN egentligen, så jag förstår inte varför jag fick för mig att dra så tidigt. Det var ett litet mistake faktiskt.

Jag har ingenting alls mer att skriva.



Love, Manda

I walk each day with a smile on my face..

.. yep. because i'm happy.




Love, Manda

 


Thanks for making me a fighter

Äääääääääntligen är jag och min bebisdator återförenade för en längre tid. Boy, have I missed you. Imorgon skriver en stor del av min klass FysikA-nationella, någon som denna tjej skjuter upp till trean.. Nåväl, sommarlovet har väl i princip redan börjat för min del.

Jag vill sova, men är inte tillräckligt trött. Suck, har ställt om mig totalt. Nu är det endast 8 dagar kvar tills älskade Westman kommer hem. På samma dag åker vi också till Napa. Fattar ni vilken bra dag eller?

Ajha, nu är det dax att kika på vänner och spela Zombie-gameIphie tills John Blund kommer på besök. Nattis!

spåris-mandis och spåris-annis är snart back on track

 

Love, Manda



<3

Så länge sen jag ritade. Kom på det idag, eller inatt. Nu är klockan dusch-dags för Tess. Smakprov på det ännu inte färdiga resultatet:


Blått & vitt

Imorgon händer det. Mitt matte prov kommer tillbaka efter rättning. Gosh, jag kommer aldrig somna. Om ja inte nämner något så har det gått käpprättåthelvete, annars kommer jag nog gråta av lycka och typ få en skruv lös och gör ett videoinlägg. Eller det kanske var lite att ta i. Hursom.

Idag pryddes min naglar av denna färgglada kulör:


Och jag måste bara visa denna bild, från imorse. SJUKT vita tänder! Så jag tänkte, lets take some more photos, men ickerå. Det var nåt speciellt med just denna.

(Jättearg förresten! Och det bör jag va, som jag har skämts inför hela skolan idag. Tack fd Triton!)


Im just a bit tired

Dagen i ära har spenderats till stor del med min lilla Lizis. Vi har hunnit vara i Nacka Forum, vid notholmen samt hos Mandys nu mot slutet. Vi fick då sällskap av bland annat caaasiboooy. Några andra också. Ingen nämnd ingen glömd, hehehe.

Nu är det sömn som står högst på listan. Jag och min (inte lika nya) kärlek ska snart krypa till kojs, wonderful. Men innan dess måste jag leta rätt på lite nya Vänner-avsnitt; det har blivit som en rutin att somna skrattandes. Hur underbart är inte det?

Nu tänkte jag bli en aning seriös. Men jag ångrade mig, whats the deal. Pallabryyyyyyyyyyyyyyyyy (you see, im getting tired. sleepiebagpower)
Har förresten ett antal bilder som kommer inom kort, fast just nu är sladden borta..


hello friends


Love, Manda

ps

Holly: You mean everything you say

Gerry: Oh sometimes I mean nothing when I say something

Holly: Something is never nothing its always something

Gerry: Most of what I say is nothing its just something I say

Holly: No, than say is just something to say in order to get away with saying something but they know the're saying something everytime the're saying it

Gerry: Say what? What did I say?


PS I Love You - så jävla älskad film!


RSS 2.0