Mandiz is bored

HEJSAN ALLA. Jag sitter här med ett öppet öga. Det betyder ju att det andra är stängt, visst? Fast stängt är en underdrift. Igenpressat med all min kraft är den korrekta beskrivningen.
Min största farhåga just nu är att jag ska råka öppna ögat och låta livsfarlig väteperoxid tränga in, vilket skulle resultera i ett störtböl ni aldrig hört förut och ett hjärteskärande skrik: "JAG VILL INTE DÖ."
Ibland är jag väldigt traumatisk. Suck, jag ska nog aldrig ge mig på att färga ögonfransarna igen. Ska sitta såhär i tjugo minuter till, för att sedan färga andra ögats fransar. Blö

Tengo hambre

Har slitit som ett djur i två dagar nu för att städa upp oredan som skapades när jag började ändra i mitt rum, och nu äntligen är jag klar! Wie, you will seeee.

Nu kom papi hem med mat så dax att stilla min stackars hunger. Kebab is the best way <3

turlecorner's

Love, Manda

Sleeeepppppppppppppppppppp?

Är inte det minsta lilla trött, trots att jag redan borde sova vid det här laget egentligen. Min högsta önskan just nu är att krypa ner i min säng och sätta på en Disneyfilm - vilken hade kunnat besannats såvida det inte vore av den anledning att jag hatarrrrrr att vara ensam på kvällar. Nix, det blir ingen Disney, bara sleepietime med Sharken.

Nu är bara frågan hur jag ska få av dessa jeansleggings* som det tog mig 10 minuter att få på..

(*förstår inte hur dem kan kallas leggings när dem är hur obekväma som helst. kan dock ha något att göra med att dem är två storlekar för små.. He he, vissa saker vägrar jag faktiskt att kasta.)


Love, Manda


Byebye clothes

HELLO!
Håller för tillfället på att rensa min kaotiska garderob. Gjorde det senast för ungefär tre veckor sedan och bara då tog jag förväl av fyra stora kassar kläder. Inte för att jag inte ville ha dem, utan för att jag inte KUNDE. Buhuu gaining fat can be bad.

Så my friends, ni är mer än välkomna att ta en titt i mina kassar som kommer att skapas idag... har nog några urringade linnen mag might be intrested in, HE HE.

Boy u came 'round, and u knocked me down


Hey cutie

 

 

 

 


Calling out

Min helg i bilder kommer inom kort presenteras på bloggen, how fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun. Jag är påklädd, bär gårdagens smink (jävligt skönt att slippa sminka sig faktiskt) så ska nu börja röra mig mot jobbet. För en gångs skull är jag inte ångestfylld över det; ska faktiskt t om. fråga om en till tid idag. Japp, nu är det dax att börja kötta.

Love, Mandisen

Hey sleepie watya doin

Blö, jag hatar vintern. Ibland får jag konstiga utslag i ansiktet, som nu.. dock är det ganska milt jämfört med förra året då jag med gråten i halsen begav mig till doktorn var och varannan dag och klädde mig praktiskt sett som en nunna. You gotta do what you gotta do. Dom skyllde på att en viss förkylning fick min stackars arma kropp att reagera så pass rejält som den gjorde; och i två veckor fick jag stå ut med den där jäkla förkylningen. Not so very nice...

Idag ska jag på någonting med min klass, speciellt för naturklasserna. Kul, jag som älskar mina huvudämnen så mycket. Lär ju vara lots of "helloooo meaaaat"-boys också. Not... Blir väl mandaspan på låg nivå. Aja, better get cracking. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag förutom att det ska vara något heltäckande (:)

someone wanna give me this?

 

Love, Manda


Tokyo drift

Nesen och Tussen var på besök idag, very lovely. Now its time to sleeeeeeep. BUT FIRST, så ska jag vinna mitt röjflaggparti...

me and my lover. pretty <3

 

Love, Mandis


Wie

Dem nya halsbanden (hehe fick dom förra veckan så inte sååååå nya)

 

hur ljuset kan variera så pass mycket har jag ingen aning om...

 

Love, Manda


Dedicated to Liz

På lördag åker Liza till Egypten. Jag är avundsjuk. Please, packa ner mig i din resis. With some food. Maybe a bag of chips? Thank you <3

dumma sommar som försvinner varje år

 

Love, Manda

 


Dramalama

Vänskap är en knepig sak.

Vissa människor är jämt och ständigt på jakt efter nya vänner, fler vänner. Är det verkligen så viktigt? Vissa, inte minst i min vänskapskrets, är otroligt angelägna om att bli omtyckta av alla. Well, i princip alla. Varför? Jag menar inte att man ska bete sig som en bitch mot folk man inte känner, men varför, varför inte istället för att rikta all denna energi man använder till att jaga nya vänner, koncentrera sig på dem som faktiskt redan står vid ens sida? Det är någonting jag aldrig kommer att förstå.

Gå inte omkring och ta dina vänner för givet, some day they'll walk away from you. I know I would.



Although some people might mean too much to you

bidrar med en oseriös bild till ett lite seriösare inlägg för att lätta upp stämningen lite


Love, Manda

Im not like other people

Did I ever mention I kinda have a thing for snails?



Love, Sleepiemandy



Mobilinlägg

Hör och häpna, en överskrift på svenska! Ibland är det allt bra att slita sig bort från traditioner, dont you think? Bekämpade min extrema huvudvärk idag och firade med lite alkoholintag på krogen. Good for me. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart kalla på John Blund. I'll tell you about my night tomorrow. Love, M

Sleep tight everyone

Sådär, im back on track. Har slängt in lite texter här och var; vilka för tillfället representerade mitt deppmode. Men nu är jag fri från dess klor! Så låt oss fira. Kan ju börja med att slänga in en bild på min framtida pojkvän (Im on it he he)


 

Love, Manda


New in the closet

Köpte två klänningar på H&M häromdagen. 149:- resp. 299:- Perfie



Love, Manda






Hello Hair

Jag hatar att ha håret utsläppt. Vet inte varför, det är så obekvämt bara. När jag hade löshår hade jag fläta konstant, så jag är väl antagligen van vid att inte ha det hängandes.. Nåväl, här ser ni min nya fiskbensfläta. Preeeetty cool huuuuuh????????? Thank you Elv <3


Love, Mandis


who I am hates who I've been

Stop right there. That's exactly where I lost it. See that line? well I never should have crossed it


 


I kinda miss you

Det enda sättet att ta reda på om en person är att lita på, är att lita på honom.

Please feed me

Im hungry. Maybe thats why im cranky. And then i'd just like to say i've got a friend who means alot to me. And her name end with Izisen.

Fall

For just one second. Is that too much to ask?

Goodbye says little Mandy

Har i flera dagar i rad nu tänkt lägga upp massvis med bilder, men...  jag orkar helt enkelt inte. Har för mycket annat att tänka på. Ska försöka snylta till mig mer tider på jobbet nu i brist på arbete at home. Kommer aldrig bli fri från det där stället.

Synd bara att det jag mest av allt i världen vill just nu, kommer kosta mig en förmögenhet.

Hur i helvete jag ska få mitt pluggande att gå ihop med jobbet har jag ingen aning om. Antar att det gäller att prioritera. Så hejdå liv. '

and you I love

 


hey

Dont bother, I wont die of deception




Love, Mand

the club cant even handle me right now

Var på otroligt dåligt humör när jag lämnade huset imorse, sorry about that PapI. Skulle jobba, FÖRMODLIGEN därför jag var crankymand.

Igår hände det två underbara saker
på tal om att byta samtalsämne.
Först och främst fick jag hem ett paket med mina två halsband, WIE! Invigde det ena igår och är redan kär.
Men det här är nästan bättre. Alicia var utelåst (hahHAHAhahahahahahahHAHAHA ÄGD) och hade väntat utomhus i evigheter. När jag kommer hem ser jag henne deprimerad sittandes på plattan i sin ensamhet. Åh, det gjorde min dag. <3


 

ägd snoris

Love, Very mature Mandizzzzzz ;'))))





Last before bed

Har blivit riktigt händig. Med hjälp av en knipsare (?) och en tång till löshår (hehe old memories <3) har jag pusslat ihop mitt nya halsband, and voila! duktig mandy.

Förresten så beställde jag hem två andra halsband häromdagen, de borde nog komma snart. They better.



Love, Manda

blö

En flicka
En flicka med beslutsångest
som bara ångrar och ångrar sig mest
det är vad jag lider av idag



För vad fan ska jag ha på mig dag för dag?

La isla bonita

Jag vill utomlands nu. But first, cleaning my room.

 

Love, Manda

 


hahahayes

When god closes a door, he opens a window. <3

Miss Hurting

Träningsvärk kan vara förjävligt obehagligt. Ni vet, ömma muskler och leder som gör att man kvider sig och muttrar för sig själv när man går. På grund av att det gör ont, helt enkelt.

Låt mig då förklara min träningsvärk. För varje steg jag tar, vill jag såga av min underkropp. Hur mina stackars ben ens förmår sig att röras har jag ingen aning om - jag antar att Gud kände att hans straff åt mig var lite för brutalt. Jag bokstavligt talat ÅLAR mig upp för trappan här hemma, då mina ben är låsta till en viss gräns av rörelse. När jag går ner för trappan, gråter jag oftast.

Nu ska jag snart bege mig mot mina STUDENTVÄNNER ÅH WIEIEIEIEIEIE (Anoewf, madMagbitch-you-dont-wanna-talk-to-today-after-reading-her-blog and Freddizz) för att kolla ut lokaler. Hur jag ska lyckats ta mig till bussen är ett mysterium. Probably I will cry so much I wont ever have to do it again. SOUND GR8 NOW BYEBYE!


Love, Mandis =)

Cats in need!

Min  syster visade mig nyss denna sida för hemlösa katter som behöver adopteras. Jag är redan förälskad i allihopa! Har en liten Devon Rex hemspringandes här hemma, and she could use a friend.

Adopterar man här, slår man ju helt enkelt två flugor i en smäll! Man får en underbar misse, och gör en god gärning. Här är min favorit.

 

Helt underbar

 

Love, Manda

 


Jacket-time!

Undra sa flundran, vilken jacka man ska ta och inhandla för hösten.. SÅ VAD SÄGER NI?


Helst vill jag ha båda i min garderob, men vi får väl se vad Mr.Plånbok säger.

 

Love, Manda

 


Wakiebaggie

Börjar runt 13 idag och jag är så glaaaaaaaad över det. Dock ska jag bege mig mot skolan snart ändå, got some buisness to do.

Seeeee youu laaaaaaater.

 

Love, Manda


Wondering

Jag har alltid undrat, om man kan lära sig att bli känslokall eller inte.

Vissa människor föds känslokalla, det kan ni inte säga nej till. Dem som mördar och våldtar ett litet barn, har något fel. Och ja, därmed känslokalla. (Och lite andra saker också, but thats not the point.)

Jag undrar därför, om man måste födas känslokall, eller om man faktiskt kan förvandlas till en sådan person? Alltför många gånger har jag tänkt "helvete, aldrig mer. nu jävlar blir jag känslokall" men har snabbt därefter insett att det kanske inte är bästa utvägen.

Men om man nu rentutsagt varit med om the living hell, och inget hellre önskar än att få slippa bry sig om någon, eller någonting; finns det en möjlighet att genomgå denna förvandling för att resultera i en robot som kan styra över sina känslor helt själv?

Now thats a tricky one.

Nu ska jag sova, I suddenly got a little mad.

sleepybag # 2


Love, Manda

Me and Mr.Mohito

in this house, you get your drinks served to your door. how lucky am I <3

 

Love, Pandis



Åh herregud

2009, asså herregud. JAG DÖR AV GARV. Antar att det bara är jag och Mats som sitter och stormgråter av skratt nu. Haha och det är det absolut värt!!!!!!!
PEACE. TESS

H l d b

Im confused. Varför vet jag inte. Hoppas det är mina dumma humörsvängningar som spelar mig ett spratt, så att jag åtminstonekommer kunna gå upp imorgon när min klocka ringer. Nu är jag fast besluten om att sova bort hela dagen för att sedan hata mig själv för att jag är så otroligt lat ibland. Men jag vill verkligen inte. Vet inte varför heller, och det suger. Mina manda-hormoner är tamefan helt otroliga. Ena sekunden är jag lyckligast på jorden, andra har jag dödsångest för något jag inte kan sätta fingret på. Som nu, typ. Det är nåt som saknas. Jag vet bara inte vad

Wie

Im in love. hihi

mh


Du ville träffa mig i veckan
det var nån dag som passa dig
du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig




Foooood wiiie!

Ska snart röra tassarna mot mami och maten som serveras där. Efter att jag ätit så mycket att jag vill avlida (and then some more) ska jag möta Liz och Fred för en walk. Powerwalk för min del antar jag med tanke på fettet som måste brännas efter min kommande måltid.. hehehe.

Love, Manda

 

 


Cant tell u why I even bother. I wont much longer, promise

.. Esto es para ti, mis queridos amigos; estoy realmente agradecid.
______________________________________________________________

Si lloraba cada vez que me hizo daño, I would have drowned by now. Just a little eye-opener

Godnatt.



And here we go again

Nästa vecka börjar allt om igen. Samma rutiner, fast nu på en skarpare och mer seriös nivå. När jag nuförtiden yttrar orden "jag ska plugga" menar jag inte längre att jag planerar att slänga mig i soffan med en chipspåse i handen eller ta en tupplur - im actually gonna do this. This is my last chance, and god knows im well aware of that. Att ha mattekurser hängandes runt halsen (närmare bestämt D och E, japp u heard me) är inget jag favoriserar. Ännu mindre de vidriga 'pluggkurserna' där bland annat Geografi och Religion hör till... I hate homework.

I vilket fall. Eftersom jag bara skriver om min skolgång, mitt vidriga jobb (som jag MåsTE säga upp mig från snarast, har inte tid) och Sharkie (<3) tänkte jag nuförtiden visa er lite mer vad som egentligen händer at the MandyHood. To start with, jag vet inte om jag har visat er min Nya Kärlek? Visserligen är han inte speciellt ny från början, han är very old men har också funnits hemma hos mig ett tag.. Nåväl, här får ni honom.

här använde jag honom senast..

 

..and here he is. Isnt he lovely?

 

Love, Manda

 


Nada más que amor

M är värd ett ♥ efter förra inlägget.





Peace, Tess

RSS 2.0