Resigned

Här kommer ett av mina berömda mobilinlägg där bilder inte existerar. Ville bara informera alla att jag är tjurig och planerar att hålla fast vid detta hela veckan. Slutsats: you might not see alot of me. Har en fullspeckad vecka framför mig som kräver tid för jobb och plugg och lämnar ytterst minimala hål till andra saker. Med det sagt, kanske ni förstår varför jag är tjurig. Aja, nu ska jag åka in mot det ställe där jag kommer att spendera största delen av mitt "lov". See you in a week. Love, Mand

Happy birthday Mathi <3

Skulle egentligen varit med mina vänner just nu och firat Matildai som fyller år idag, men jag är helt enkelt inställd på deppmode. Hemskt, jag vet. I suck. Nåväl, ska tvinga hit Cian nu. Pusss och godnatt

Sometimes

Hey too personal

Hippo

Falskt alarm.. är INTE glad. Min hälsouppgift är långt ifrån klar - jag måste ha glömt att spara den sist.. Panik. Svenskatalet måste jag också ta tag i, helvete vad jag hatar mig själv ibland. Ska dock INTE dygna, slutar bara med att jag somnar runt 4 och vaknar tolv timmar senare.. Ibland sover jag som en flodhäst.

Love, Manda


Wonderful times

Mina planer på att plugga imorgon förvandlades plötsligt till partyplans. Min sköldpaddsring har äntligen anlänt, tillsammans med ett fint halsband. Åtta sidor senare, och jag är klar med geografin. Jag har SOLAT för första gången på månader, nu kör vi tan again.

Åh jag älskar den här dagen.

 

I know we just met.. but i think I love you


Love, Manda

 

 

 


wopwop

Imorgon förvandlas jag till en hippie

Who wanna get drunk?

what a fun weekend


Happy

Hela dagen har varit som en berg- och dalbana. Hade några bra timmar inne i staden med Freddie, Maggie och Ellie, men efter det har det bara gått utför. Nu är det stabilt igen, så jag kan andas ut. Förmodligen bara för någon timme dock, sedan är det dax att invänta nästa emo-attack... Kul att man är schizofren.

Nu ska jag städa klart mina tvillingrum. Förövrigt har jag kommit på 'teman' till respektive rum: 'Standardrummet' ska bli New York-Usa inspirerat med Lexington och New York tavlor och så vidare. Blått, vitt och rött. Im in love. Det andra får bli rosa.. måste ha någonstans att ställa alla mina rosa ljus och så, haha. Eller lila.. jag älskar lila. Vi får väl C.

Bild från tess maskerad last year. What to wear this year?!

 

Love, Manda


So far away, but still so near


Love, Mand


Swag on

Klar med Geografin. Klar med Svenskan. Klar med nästan allt. GoCHEEEEECK

SETGSEYHRDJTFYHUTFJUTDJHRD

AOKJ<T90GAJHY09OIJ9OSHJTGAEWOIMNÅSTGEEOINGFT4QEAOIÄNSEGPIGSRBDOSEGDPWFAS

JAG HPAOAORLAR NI DÖATJWZNIGXDHBFCIÖOJKTGNFESKINFSDNOLDNKLBSDGNIGRSHRHDNIOHRSDNHLKDRNO

<AMNNDLÖDALÖDÖADA MIG NU

FYFAN VAD JAG HATAR DET HÄR. SÅFT0+IAWUT9S0GEGHSHGHSGEZUJFAWUHGAAGEGAAZEGLKMJGESOIDEGNJGRSJJGESED
RKFOPJESJIGHJOFIGSIGHSOGWKSOUFBWANOJFNIOASGOINÄHRDOI


Halloweenvecka

Auoch, jag vara utklädd hela veckan och jag saknar verkligen inspiration. Men imorgon bli jag i varje fall ett litet litet spöke.

PEACE, tessis

Nytt i mitt liv: brunt hår


 

Gör mig inte speciellt bra på bild. Beror nog på min usla kamera...............


.

'Bryt ihop och kom igen tusen gånger starkare'

En kväll i bilder

 

Love, Mand


mand -> girl.boy <- dnam

I och med att jag inte har några kanaler på mitt rum och familj som ockuperar vardagsrummet titt som tätt känner jag inte en lika stor samhörighet till TV som jag en gång gjorde. Därför har jag beslutat att köpa den perfekta julklappen till mig själv, som löser detta. Fine, kanaler får jag väl klara mig utan, men jag kommer däremot att kunna titta på alla mina favoritserier och allt annat. Perfie!


 

Love, Manda


Ett bombnedslag till rum...

Är oerhört pigg för klockslaget. Mitt rum ser ut som ett flyktingläger. Jag ska ha idrott om 7 timmar. Känns lovande.

kul

här är min underbara säng. guess i'll get company tonight

 

mitt annars så fina sminkbord

mina juicer <3. anledningen till att jag är så pigg????(!!)

Vet vem. Dax att stääääääääda.

 

Love, Manda


Love from Mandy

SNART ÄR DET HALLOWEEN!



Jag väljer den andra vägen

Jag har nyss, utan att överdriva, avslutat en uppsats som förmodligen var den sämsta jag skrivit i hela mitt liv. Eftersom jag jobbat hela helgen och inte haft tid eller ork till att spekulera kring uppsatsen, fick det bli som det blev. Låt oss inte hoppas att detta misstag inte präglar mitt betyg bara. Nåväl, har en lång dag imorgon, som startar redan 08:15 med engelska. Better get ready then.

Sleeep tight b's


Love, Manda

Screw you winter

Say hello to my new Jofama. Denna kärlek kommer jag att spendera många härligt kalla vinterdagar med. Pälsen är underbar, och fordringen är av samma mysiga material. Lovely





Love, Mandis

You can call me ZidnaM

Önskar att jag hade ägnat mer tid åt mina datakurser, då kanske jag åtminstone haft ett litet hum om hur man ändrar layouten på denna blogg..

Nåväl, back to buisness. En koncentrerad Manda satt hela måndagen + tisdagen och pluggade med massa instuderingsfrågor vi fått inför ett prov; förgäves. Hade väl avklarat sisådär 30 frågor innan jag kom till skolan igår, och fann till min bitterhet att jag inte behövt svara på dessa - endast de 6 VG frågorna var nödvändiga att svara på om man ville ha ett högre betyg än G. Slutsats? Jag ska aldrig mer börja plugga till ett prov mer än en dag innan.

Min mobil skriker nu på uppmärksamhet. Köp aldrig något från Apple; man blir kär i skalet, men innehållet är ostabilt och går aldrig att förändra. Too bad for me.

PS: Jag vill färga håret mörkbrunt.




Love, Manda

.

Jag kan inte sova. Är så otroligt tankesplittrad och arg. Sitter och läser detta och jag förstår inte hur man kan vara så jävla dum i huvet att uppmana en människa till att göra nåt sånt här mot sig själv.

Aldrig skulle jag kunna skoja om döden. Eller göra narr av någon som begått något lika hemskt som detta.

Jag kan inte ens skriva mer. Är så jävla förbannad och hatisk mot alla idiotiska människor som finns just nu.

Hello and Goodbye

Så jävla mycket att göra i skolan den här veckan. Mer än någonsin. Tre inlämningsuppgifter. En projektplan (skulle varit klar för 3 veckor sen DÅLIG TJEJ). Ett prov. Och sedan småtester hit och dit. Blö. Längar till helgen. Då blir det Liz-lek och Viktor-firande. Wie


Love, Mandis

(Upd: FYRA INLÄMNINGSUPPGIFTER FÖR DENNA TJEJ. Hehehehhee looking forward 2 it)

(Upd again: NEJ THERESSE. Snart skaffar jag en egen blogg och döper den till abandoned-girl. Serious as hell)

Hejsan

Alltså... Ja, jag lever faktiskt. Hehe
Har det lite koasigt just nu för allas information.
Men jag tittar väl förbi här ibland.
Förlåt mani för att jag är sämst
Mina hjärtan!
Peace, Tesco Loco

New bag heading this way

Behövde en new lover nu när jag ska BÖRJA TRÄNA! Thats right, träningskläder + böcker måste platsa.

 

Love, Manda


Live from Mandys room

Har legat bakis som en mussla hela dagen tills jag tvingade mig själv att ta mig i kragen och stiga upp. Satte mig sen på bussen mot Mami och väl framme möttes jag av otroligt god mat =) Med tanke på att jag är så överdrivet van med snabbmat och infrusna rätter var det underbart med hemlagat som en omväxling. Just nu ligger jag i sängen och bloggar från Iphie; min dator har blivit knäpp och beter sig väldigt långsamt, vilket skrämmer mig.. Nåväl, får väl be Papi ta en titt på honom i helgen. Har fortfarande inte fått ordning på bildapplikationen (om det ens finns någon hehe) så u better get used to no pictures. Iofs missar ni bara mig och sharken =) Gonaaaattt

I love this

NEW STUFF PÅ VÄG MOT MITT HEM! Jag blir alltid så lycklig när jag beställer saker. Älskar att längta efter det.

if only your name was MiuMiu, but ur cute anyway

 

turtlering, mina vänner vet vilken sucker jag är


for my giant necklace-collection

Love, Manda



FINALLY!

Jag är så otroligt lycklig just nu. Fick byta mina resterande mattekurser och ska nu istället läsa Etik&Livsfrågor. YES, INGEN MER MATTE E! Eller diskret för den delen heller. WIEEEEE!!!!!





Lots of Love from Mandy


Movietime

Sitter med ett fånigt flin framför TVn och tittar på en av mina absoluta favoritfilmer. Trots att jag säkert sett den hundratals gånger tröttnar jag aldrig, tvärtom - fylls alltid av en obeskrivlig känsla av lättnad och glädje. Pocahontas <3

RSS 2.0