KOLLA DETTA, FOKUSSSSS



OMFGGGGGGG VI SKA BLI SÅ BRUNA LALALALALALALA

PEEEEEEACEEEE


Outfit



GAAAAH TOTALLY WANT THAT BUSTIER!!! (and those shoes, and that skirt...)

Peace, Tess


söndagskul

En lite rolig bild jag och Mattan hittade för några dar sedan..


Kissies bröst, Kissies rumpa?


När man har lite tråkigt







If it hits, better make it worth the fall

När jag bestämt mig för någonting, har jag väldigt svårt att släppa det. Ingenting ändras - mina tankar förblir och är nästintill orubbliga. Och ju mer som händer, desto starkare blir allt. Min bitterhet, min ilska - jag vill inte släppa den. Däremot finns det en dålig sida också, om allt är omvänt. Suck.

Whatever. Nu är det två veckor kvar i skolan. Är det soligt imorgon ska jag sola, på min ännu icke-existerande terass aka fältet eller åkern. Eller plattan, we will C....

om 2 veckor är det röj i napis. forget about everything, WOOOOO

 

Love, Manda


Those I want


Today



Sitter och lyssnar på Ken Ring. Jag vet hur hela min klass garvar åt mig nu, men kan inte hjälpa det. Wonderful. Kom hem från skolan, skrev CV till LEKIT. Hoppas fan att jag får det. Sjukligt nice. Elak pappa som inte vill ha mig kvar.... Sen dagliga Biggest Loser. Jag, mamma och pappa sitter bänkade varje dag. Och efter varje program så drar morsan eller farsan ut och springer. Och jag sitter kvar i soffan. Aouch. Men! Idag tog jag faktiskt en promenad med Linnis. Bra tjej, visst? Sen var Matilda i krokarna av nån jävla anledning.

Nu msnar jag med Acke som varje vanlig vardag. Bara för att vi inte vill sova och har för mycket tid över.

Men nu är det fan slut.

Hejdå.

Tess


Wont you come and spend a little time

Trots att jag vaknade ett idag är jag hur trött som helst. Vill bara dra på mig mitt täcke och sova, men eftersom Maja slarvat bort det är det lite svårt. Imorgon ska jag till skolan, känns hemskt. För mig har sommarlovet redan börjat, typ..

Åh. I hate everything.

My mind is as blurry as these photos. but what am a mandygirl to do



Saknar

Före:


Efter:

(Det var förresten såhär vi satt. Med matte-papper överallt, tre dygn i streck.)

Okej, fan, det kanske inte är så stor skillnad.

Skitockså.


Watch the world spin 'round while my dreams fall down

Tre outfits hade jag att bjuda på idag. Snart kommer ett inlägg med saknaden till mitt gamla hår. Har inte klarat en dag i skolan utan uppsatt än. Måste smälta det helt först.

Förresten har jag nu gjort mitt efterlängtade, älskade kompliterings MaC prov. Vill säga att det gick bra, men vågar inte riktigt tro att jag får G. Så just nu siktar jag mig in på ett sommarlov som inkluderar studering i matematik, cada dia.

 





 

Peace, Tess

 



Hey money, please step into my pocket

YAAAAAAAAAY är så underbart glad. Min lön är den bästa  ever och täcker mina utgifter för Napa. HÖRDE NI DET?! FICKPENGAR KLARA. Ready, set, GOOOOOO (fast om två veckor då).

Jag är allmänt glad idag. Mitt rum är ett bombnedslag, jag kommer säkert gå ut med några dåliga betyg (lets put it like that) och saker kanske inte är som jag vill - men vet ni vad? Det löser sig alltid. På ett eller annat sätt. Nu ska jag sluta oroa mig för allting, och ta vad som kommer. 

Snart kommer Annis hem, snart åker vi utomlands, snart är det sommarloooooooooooov.
Och låt oss inte glömma att jag har världens bästa vänner. You're all that I need.





Love, Manda

say aaaaaah

Vi kör en uppdatering. Var på skiva igår, det var ganska kul faktiskt! Var med Lizis och CO, först förade vi hos Sjöis och sen drog vi vidare.

Hemvägen var inte lika rolig. Det enda jag köpte där var en shot (wasnt in the mood) så jag var väldigt nykter och KALL när jag senare nådde min dörr runt  4-snåret.

Yayayaya, minus var väl några cprandomperson(er) som gör en irriterad. Time to sleeeeep again.


Love, Manda

El fin de semana

Är inne på min 63:e matte sida för denna helg. Förstår ni hur effektiv jag har varit? Nej, knappast jag heller. Känns mycket bättre nu, och jag känner att jag kanske till och med har en pytte chans till ett G på kompliteringen, men som sagt är den ytterst liten.

Jag har spenderat största delen av min helg med Soffan. Jättemysigt har vi haft även fast det mest har inneburit att studera matematik. I fredags grillade vi i och för sig med ett par sötingar. Myspys. I lördags spenderade vi hela dagen utomhus, vilket har resulterat i ett par otroligt SAFTIGA solexem. Haha, underbart det låter. Men det är det icke. Väldigt kliigt.

Klippt mig har jag också gjort. 10 FUCKING CENTIMETER! Otroligt fult. Menmen, det växer ut. (FAN, mitt hår gör ju aldrig det...)

Jaja, tack för mig. Ville bara att ni skulle veta att jag faktiskt lever efter omständigheterna.





Peace, Tess


Ger upp



Känns som inget kan göra mig glad just nu. Jag måste klara mig ut ur den här gropen själv. Allt är mitt eget fel, och nu gäller det bara att få betala för det. Som man bäddar får man ligga Therése. Försökte hursomhelst trösta mig själv med ett köp idag. New Glasses. Tur att vädret är så underbart, fast dock känner jag att jag inte riktigt kan njuta fullt ut. Så det är fan skitsamma.

Hejdå världen. Spanskan & Matten är mina enda kontaker just nu, hela helgen. And I've only got myself to blame.

Ciao, eller Adios.
Tess


Just a little something

Hej! Nationella idag gick väl helt OK, gick in och satte mig ner med provet, för att sedan lämna klassrummet ett fåtal minuter senare. Buhu.

Spenderat stora delen av dagen med min ärkefiende, how nice that we could spend almost a whole day together without fighting. Snart ska jag bege mig mot Lizaaaaaaa för en kväll hos henne med vänner, HON FYLLER 18! GRATTIS IGEN MY BIGBABY-LIZYBOOY.

Kvällens outfit är den mest somriga hittils i år. Just have a look people (ber om ursäkt för crappy Iphie-kvalitét)

HOPPAS NI ALLA FÅR EN UNDERBAR KVÄLL!



Love, Manda



Outfit

Jag tänker dö över skolan. Vem vill gå om tvåan?





This is a disaster

Hey bloggen. Känner att jag bara skriver om samma sak nuförtiden, pluuuuuuug och hur mycket jag hatar allt.
Sanningen är att jag inte gör det, allt i mitt liv flyter faktiskt på rätt så bra just nu. Bortsätt från äckelplugget, hate you.
Mitt rum är för tillfället en bastu men eftersom en Cian gästar mig kan jag inte öppna något fönster, så jag får väl stå ut med denna otroliga värme.

Har solat med Mäggsi idag, fick faktiskt lite färg (observera otroligt lite).
Nu ska jag sova.


 

Love, Manda


This one's something special

Suck, hoppas på sol imorgon (idag) men dumma väderprognoserna verkar vilja annorlunda. jaja, vi får väl allt ta och se hur det blir. Nu ska jag sova tidigt för en gångs skull, om jag lyckas somna det vill säga.


skulle vara en stolt mamma



Love, Manda

Typ Bränd

Ja så kan det gå va...
Har vart ute precis hela dagen. Och pluggat. Helvete, nu är det iaf Top Model paus, så jävla nice


Fan va man bjuder på själv egentligen..
Hahah

Peace, Tess


aLALLEEEEEEH

Hej. Sitter här och dricker mina små tropicanor medtagna från my beloved job. DOM ÄR SÅ SJUKT GODA! I vilket fall funderar jag på om jag ska skriva klart redovisningen eller inte. Äsch, who am I kiding, jag ska sova. Men först: DISNEY!

it lasted for 3 days

 

Love, Manda

 


Im in love with a fairytale

Suck, efter 10 timmar (JA JAG JOBBADE ÖVER, jävla cpmig vad fan tänkte jag med) är jag lika död som en säl. Kom hem nyss, hyffsat grinig, men sitter nu och skrattar som en liten bäver. Magdalena Skoog må vara en av världens skönaste människor, så jävla rakt fram så jag dör.

Veckorna som kommer är hemska, men underbara. Snart är det ingen skola kvar, men de kvarstående veckorna innehåller mer plugg än aldrig förr. Veckoplanering people!!!!

Måndag: Plugga matte. Ta livet av mig.
Tisdag:
Plugga matte. Ta livet av mig.
Onsdag:
Plugga matte. Ta livet av mig.
Torsdag:
LIZA FYLLER ÅR, MYS HOS HENNE! (Nationella i matte D. Ta livet av mig på riktigt.)
Fredag:
Skiva! Nu kör vi
Lördag:
Fira Cizzen! Nu kör vi igen
Söndag:
Jobb. I might be dead
Måndag:
Skiva med Lizisen! yayayayayayay
TISDAG:
Jag vet ej. Hehehehehehe.


Love, Mandis

He's breathtaking but so much more

Hej alla söta. Ska strax bege mig till jobbet, orkar inte äta frukost hemma så jag gör det där. Sällskap med Lizisen idag, yaay!  That's all for now people. När jag kommer hem ska jag snabbt slänga ihop en 5-minutersredovisning inför imorgon, någon väldigt olockande för tillfället. Efter det blir det bums i säng, känner redan nu att det är tveksamt om jag orkar springa runt 8 timmar på jobbet.. Menmen, I need my cash. Blööööööööööööööööööö

Love, Manda

I hate this part

Nu ska jag, Sharkie och Dinisen sova. My babies <3 Undrar vart den lilla draken tagit vägen, hitta han inte någonstans? Bu hu. han är lixom favoriten när det gäller dom tre. Ibland

SLEEP TIGHT SLEEPIEBAGGIES.

HIDING!

 


Love, Manda


You're the perfect lullaby

He makes the hairs on the back of my neck stand up
Just one touch






CAAAAAAAAP på mig själv. Vill bara konstatera att jag skriver randomtexter ibland utan någon speciell betydelse. Kan vara allt från "leave, get out" till "i hate you, you hurted me". You see, jag lyssnar alltid på musik när jag bloggar och skriver ibland in texter lite överallt. Eller så kanske jag fått för mig nåt, men dont take me serious eftersom jag ändrar åsikt från dag till dag, he-he.

SÅ NU KAN NI SLUTA KOMMENTERA RANDOMSAKER som vi tvigngas ta bort tack.
Och nej, varken Therese eller jag har ett förhållande. Why would vi? Två 18åringar i sin bästa ålder, sånt är bara överskattat. Heheheheeee. Fast ibland kan det faktiskt vara mysigt.



Picture from Grekland. Inom en månad befinner vi oss i AIYA NAPAAAAA. YAAAAY!



Love, Manda

Im a motherfucking omen

Im a little bit off the chain, call me insaine, but the fact remains, that im a psycho.

Och med den randomkonstateringen säger vi Godmorgon! Hoppas ni alla finisar mår bra, det gör jag. Otroligt skönt med tanke på att jag faktiskt var rädd för att vara en liten bakismandis idag, Im not people! Wo to the ho.

Igår var vi hos Mäg och grillade och myste innan vi fick sällskap av ett gäng grabbs. Lovar att lägga upp bilder sedan, men have in mind att jag inte har speciellt många.

Nu väntar min mattebok. Jag ska kötta som en liten slaktare (hehehe, maffig liknelse) och ploga mig igenom 2 kapitel. Matte D nationella på torsdag, klarar jag det inte dör jag.  Hejdå!

Love, Manda

Im kinda busy

Live update from Mandys; Tess befinner sig i min säng och smular med lowfat tittandes på Vänner, good for her. Mandis befinner sig framför sin älskling och skriver ett blogginlägg. Fick nu två SMS, ett från Ellinor Harlen och ett från Felicia Moreau - stalkers. Suck, dom slutar aldrig att skriva....... Mina småttingar.

Tänkte nu fortsätta städa mitt bombnedslag till rum, smell you later. Men först ska ni få se mig och min gosis. Sharkie for life.

 

 

Love, Manda

 

 




One more time

Hey world. Tomorrow is a new day.

OCH DÅ SKA JAG VARA MED MIN TUSS!

leave

you were just a waste of time


 

Love, Mandisen


Fräknar


NYA FRÄKNAR! WOHOOOO


Med min ära

Med detta inlägg vill jag bara förmedla min otroliga kärlek till mina armband. Ska aldrig släppa er!











(Det armbandet ni ser mest i bilderna gjorde en vän till mig sommar 09, jag jag har haft på mig det sen den dagen. Tack Isak!
Det andra armbandet fick jag av min kära lilla Lucia i helgen. Du är en underbar flicka!)



SKYPE WITH BEBIS

Love you, snart är du hemma <3


This is not the shit

Hade det jättetrevligt hos Felicia igår, thx sweetheart.
En plåga att komma hem dock; bussen från krusboda vägrade komma vilket gjorde så att min buss i centrum lämnade mig. BU HU. Och den dumma taxin var otrevlig. Wellwell, till slut kom jag hem iaf.

VART VAR DU MAGGIE? VART TOG DU VÄGEN? FATTAR INGENTING! TRODDE VI SKULLE KÄMPA I REGNET TILLSAMMANS?!?!?!?!?!?!!?!?!?!



Cosytimes

Så, kemin avklarad. Känns underbart faktiskt, hade glömt bort den fantastiska känslan som uppstår då man gjort färdigt någonting. Welcome back to my life school.

Tänkte slänga in lite bilder på hur mysigt jag hade det tidigare, innan kemin.
Nu ska jag sova, imorgon ska jag hänga på låset till centrum för att hämta IPHIE!


 

 

Love, Manda


Sugar how you get so fly'

Denna fredag suger. Snart ska jag ta en powernap på EN KVART BARA (snyft) och sedan plugga. Kemi. Resten av kvällen. KULKULKUL.

Kemi = hade jag i ettan. Jag har fortfarande det där jävla provet kvar att göra, men sedan är jag klar med kursen. Så jävla underbart när jag slipper se dem där vidriga bokstäverna på skolportalen. På måndag är det NO MORE!

Imorgon blir det bättre. Först ska jag förbi centrum och hämta ut min bebis (Iphie is coming) och sen till Felicia för att fira henne. Hon fyller år idag förresten. GRATTIS HJÄRTAT.


Love, Manda

Länge sen

Fan! Visste att det inte skulle bli innan 11.

Tänkte visa en liten outfit (+facelook) från idag. Duktig tess!


Magtröja: Monki
Jeans: Weekday
Skärp: Second Hand

och jeans jacka + röda converse på det!

Peace, Tess


Just let me decide

Någon som har 20 att låna ut eller? Trodde väl inte det.

Hur fan ska det här gå till? Skjut mig.

Lite blandat från la camera de ordenador



Nu ska jag sova innan 11 för första gången på jag vet inte huuuuuuur länge. Sjukistess behöver lite mer sömn för att förbereda för NP imorn. TAGGGAAAAAAAAAAAA!!

Peace, Tess


Mina nya för i år



I sommar ska Tesset vara färgglad. Eller ah, det verkar ju så. Har ju dock alltid min vita att gå tillbaka till annars.



Peace, Tess


sleepies

 


Jag vill jag vill jag vill

Den 11 juni 2010 kommer nog vara den lyckligaste dagen i mitt liv, hittills. Längtan som jag konstant känner är bara otrolig lycka! Kanske den jag lever på genom alla dagar.
1. Min bästa vän kommer hem. Efter att han varit borta från mig alltför länge.
2. Jag ska till Cypern med mina otroligt fina vänner, och ha den bästa veckan någonsin.
3. När jag kommer hem har jag all tid i världen med Anna. Och...... Jag är brruuuun.






Peace, Tess

Say welcome to my new Love

Eftersom min mobil gick sönder lite halvt häromdagen då jag tappade den i toaletten (bu hu, ewww) var jag tvungen att inskaffa mig en ny. Dem hade inga på lager, men på lördag får jag hämta ut min nya finis. En vit Iphone <3
(Och ja, jag vet att jag sagt att folk som har det är WANNABES och jag står fast vid mitt ord. Men då talar jag såklart bara om dem som är wannabe på riktigt, och jag är PRO.)


 

 

Love, Manda



Inside mandys head

HEY! jag är känslomässigt stört, egoistisk och kall.

BETTER?!?!!?!


Love, Manda

Dont even bother read this

Tänker börja med att säga GRATTIS min älskling till Nea som fyller 18 idag. Det kommer vara det ända positiva i detta inlägg.


Jag är så sjukt skoltrött att jag hellre skulle vilja dö än att gå dit en dag till. Jag vill inte. Hela min kropp säger ifrån på morgonen då jag vet att det är skola, och believe me, jag kommer t om. upp då jag sovit 2 timmar en lördag då jag ska jobba nästa dag. Så nej, jag är en nattis, men skolan klarar jag inte av.
Ja, jag vet att ni förmodligen också är lika skoltrötta som jag, och jag antar att jag är orättvis då jag säger att jag har mer saker att göra, svårare saker.
Jag får skylla mig själv att jag valde natur; jag visste att det skulle vara svårt och påfrestande, men jag trodde aldrig att det skulle krävas såhär mycket. Jag trodde också att jag skulle bli mer motiverad ju närmare "slutet" jag kom, men det visar sig faktiskt vara tvärtom för tillfället. Jag orkar ingenting, jag orkar inte ens bry mig. Bara gnälla, det tycks vara allt jag kan åstakomma i nuläget.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till - tar jag inte tag i detta nu kommer jag ha IG i minst 3 kurser innan jag går ut 2an. Och believe me, man vill inte ha mattekurser och fysikkurser hängandes efter sig......................................


Död åt mig.

.

You had me at hello


Words and yet not just words

Manden är en trött tjej. Kom insläntandes runt tresnåret imorse efter att ha spenderat kvällen på en skiva vid Slussen. Lyckades i början av kvällen tappa min älsklingsmobil i toaletten så att den slutade fungera för tillfället; ni alla som känner mig vet vad detta innebär. Eftersom jag och min mobil spenderar närmare tjugofyra timmar om dygnet med varandra, fick jag lite panik, men det löste sig. Bella och jag kompromissade och jag fick låna hennes mobil ett tag, hehe.

Eftersom ingen av oss hade speciellt mycket money bestämde vi oss för att nässla två snyggingar för att sedan få dessa att bjuda oss på alkohol resten av kvällen. Planen misslyckades dock då den enda killen som var snygg (det var även han som 'hostade' festen) var gift, vilket jag fick reda på efter ett 20-minuters långt samtal med bara oss två inblandade. Då jag fick reda på detta flydde jag dock som en skrämd räv. Och nej, han var endast 22.


Jag hatar att vara öppen med saker i bloggen, det kommer aldrig att hända. Men samtidigt är det otroligt kul att gå tillbaka och se vad man gjort senare. Vi kör väl en kompromiss då; im still very mystisk, men jag vill själv kunna läsa mellan mina egna rader då jag går tillbaka senare. Ni däremot, hehe.. you will never know what's going on in THE CRAZY LIFE OF MANDYGIIIRLLLLLLLL. Eller?


Så, för att citera en viss Anoewfs blogg:

"Någon gång vid tretiden traskade jag, Manda, X och Y hem till Y (efter att jag och X uppenbarligen blivit utelåsta) och jag somnade omedelbart. (Det ryktas om att jag snarkade förfärligt, men DET GJORDE JAG INTE!!!!! Jag sover alltid som en söckersöt prinessa). Vi vaknade gräsligt tidigt och har varit igång sen dess lite här och där."

Så fort vi vaknade drog vi med oss the warrior (hahahah you wish) för att hitta min mobil, VILKET VI GJORDE! The lier höll inte sitt ord (surprise surprise, not) så vi ströp denne och drog vidare.


Love, Manda



Im not broken, this is my way

Idag är det visning på mitt gamla hus. Finally, I'd like to say. Det har ju trots allt INTE stått tomt i typ ett år, eller? Johoni! If you wanna visit my house, click here.

Förstår nu i efterhand inte hur jag kunde få plats med allt där i mitt minirum. Mitt nuvarande är nästan dubbelt så stort, och inte ens allt får plats här! Iofs har jag ju tvillingrummet också, men där är jag nästan aldrig. Mina tröjor förvaras i den garderoben och lite andra saker finns också där, annars finns det mesta i huvudrummet.

Jobbdax, see ya!

 


Love, Manda


Aint no river wide enough baby

Igår var jag med the girls hos Freddie där vi åt och myste innan vi drog vidare till the JImboo. Under konstiga omständigheter försvann min stackars mobil under kvällen, men återfanns lyckligtvis nog dagen efter. Vart den var? I ett element. Bara mandor kan lyckas med sådant.

Idag är jag hemma, dels för att jag sovit drygt en timme inatt (sleepiebag-girl) men också för att jag ska på skiva imorgon, wie! 8-timmarspass på jobb, fixing och sen uuuuuut. Me likeylikey.

babybooooo

 

Love, Manda

 


RSS 2.0