Bored mandygirl doing buisness

I love tele2. Titta vilken underbar chat jag hittade! Hehehe, internet is the shit.





you make me wanna lala

Har nyss pratat med mitt nya favoritpar. Hehehehe åh det är så underbart. 

Huvudvärken dödar mig, så nu ska jag ta en ipren och sätta på en disneyfilm. Mysmand-kväll, how cosy.
Så rolig var jag!!!!!!!!!

Förresten, detta var första dagen på året jag såg en snigel! Åh, vad glad jag blir. Welcome back, babies.




Love, Manda

tess har tråkigt



Peace


Excited

Imorgon ska vi betala för våran Napa-resa. Äntligen. Själva betalningsdelen känns väl inte speciellt lockande, men att resan då blir bekräftad på riktigt är underbart.

Imorgon ska jag också ringa världens mest läskiga samtal för en k**************. Usch, vad töntig jag känner mig just nu, men ni kommer att förstå vad jag menar inom en snar framtid.

Nu ska jag återgå till min mattebok som jag inte sett på ett par månader, HEY BOOK. PLEASE DIE. Att börja natur måste ha varit det sämsta valet jag någonsin gjort.




Love, Manda

just sch baby

Smider planer med X. This is what I live for.





Love, Manda


Dear deer, please disapear

VARFÖR VILL INTE MIN GOSSIP LADDAS NER?! Blir sadpandig. Åh, suck. Och så har jag fått ont i min stackars hals också. Better make some tea with honey.

Japp. Nu ska jag larma in mig själv eftersom I HATE SLEEPING ALONE. Varför har vi ingen vakthund?! Väldigt bra fråga. Jag ser nog hur rådjuren lurar utanför...


Något som gjorde min kväll:

hahahaha, IRL skratt.

 

Love, Manda

 


Understand nothing was done for me

Jag har verkligen noll blogginspiration, men i'll give it a try anyway. Har varit i staden idag med Tuss och Nesen utan att inhandla någonting alls. Min stackars plånbok är otroligt spinkig för tillfället, och kommer bli ännu mer mager efter denna helg. Alkohol i stora mängder ska inhandlas och förtäras (hehehe just like the good old days) eftersom det blir en FARTFYLLD HELG, WOHO!!

Fredag
bjuder på valborg vilket innebär middag hos Fredrika med tjejerna. Efteråt drar vi väl till någon brasa för att sedan röra oss vidare till världens dunderfest (where you at, party?)
Lördag är ännu inte bestämd, men den lär nog bjuda på festlikheter likaså om nu inte mina vänner blivit otaggade sedan dagen innan.
Söndag är en jobbdag - men efter att passet är slut fixar vi oss på jobbet för att sedan röra oss mot Palomas skiva. Klädsel = tjuvar. Look ouuuut.


JAG LÄNGTAR NÅGOT OTROLIGT!



bilden har inget med texten att göra, men visar ett underbart ögonblick. hihi

Love, Manda

 


Världens Underbaraste Dag

ASNICE, hade typ ingen skola. Lyssnade på lite PA-arbeten, men grejen va att dom hade sin skiva igår så det gick ju lite knackligt. hehe. Allafall så slutade vi vid 12, köpte sushi (vilket var jävligt länge sen) och satte oss i gräset bakom bamse (med surcykelgrästanten). Hursomhelst hade vi (jag, soffan, andersson, axelsson och callecarl) hur mysigt som helst. Låg där i kanske 2-3 timmar. Sen åkte köpte vi jordgubbar och COLA och så åkte jag och soffan till kajen och bara låg där och njööööööööööööööööööööööt av all underbarhet. JAG HAR FAN TOM FÅTT FÄRG IDAG. GLAD TJEJ, med tanke på simningen på torsdag.


Sen kom några bebisar (nes & mand) och hämta mig, för vi skulle snacka med Apollo-Snubben, som han har kommit att kallas, men vi fick inte bara mmed han. Vi fick iaf veta lite vettiga saker som t.ex. ATT VI SKA BETALA HELA RESAN PÅ TORSDAG. Ja, lite chock på den. Men det löser sig.


Nu ska jag sluta snacka.

Älska livet.


Peace, Tess


Pooor little crocis


Samtal med mamipami

 

HAHAHA ÄGD SNORUNGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Love you, sorry for fighting today. Nat. Hatar dig, hejdå.)


Love, Manda

Jag är sämst

"Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag"


GAAAH, man blir så jävulskt lycklig av denna låt.
Jag har iaf haft en helt perfekt helg. Började med i fredags med en liten second hand runda som råkade vara i 6-7 timmar. Var helt slut när jag kom hem. Gosh. Sen blev det att säga hejdå till mamma och pappa lite smått. Och på kvällen drog vi (jag soffan och madrassen) till Gustavsberg till Jhonte och hans vänner. Fy fan va jag älskar den killen. Ashärlig kväll, med lite dans mot slutet. Vi kom hem klockan 5, fan va vi va trötta.

Lördagen började hos mig, jättetrött. Mys hela morgonen med Mattan. Sen drog hon till Luttan och jag va bara hemma. Det blir lite middag, och fixning. Sen drog jag och Mats till gullmars för förkrök hos Felix. Skittrevligt. Drog sen vidare till Hammarbysjöstad, asnice.

Sammanfattningsvis, WONDERFUL. Finns inga bilder tyvärr. Får bättra mig.


PEACE, TESS



'I never sleep when comes the night'

CHANGE OF FUCKING PLANS! *yaaay*

partyarty. Är så sjukt hyper, vet inte varför. MEN SKÖNT ATT BLI AV MED DET IAF, HEHEHEHE.

försökte se taggad ut, men liknar nog mer ett retard. och anar jag en.. klump? Hahahahaha jag skrattar åt mig själv just nu.

 

 

tur att en bild på mig blev snygg iaf...  en ny ödlebild, VISST TESS OCH WEST?!?!

 

Today I just love everything. HOPPAS NI HAR EN UNDERBAR FREDAGSKVÄLL ALLIHOPA!

 

LOVE, MANDA


IHH

Åh herregud. Efter att ha läst mina 2 nya mail (THERESE, VI SKA PRATA SNARAST) blev jag helt plötsligt jättenervös. Oh god, dom bad mig ringa. Vad fan ska jag säga?! "Ehh, hej.. mandy in teh buildning."

Sucksucksucksucksucksuck, I dont like this at all. Bu to the hu. Men samtidigt älskar jag det. Åhhhh jag är så excited.

Imorgon ska jag jobba som mitt gamla yrke (hehehhe) med Majstrop. På söndag också. Vilket jag även gjorde idag. Kul liv. Jobbajobbajoooooooooobba.

Nu ska jag äta lite för att sedan dra till Freddie där också Malin är. Lugn fredagskväll. ALLA MINA VÄNNER SKAFFAR VIDRIGA BOYS. VARFÖR? DOM SUGER. TA MITT ORD PÅ DET.

Seee you!

Love, Manda

b to the lubb

JAG HATAR SVERIGE. VILL TILL LONDON OCH SHOPPA. NUNUNUNU. WEEKENDTRIP I SOMMAR ANYONE?!?! DUMMA ANOEWF SOM ÅKER UTAN MIG.

JÄLVLIGT SYND FÖR MIG ATT JAG INTE ENS BÖRJAT SPARA TILL SOMMAREN. NAPA SKA BETALAS SNARAST. BRA. VÄLDIGT BRA. BYEBYE SUMMERMONEY.

Blinded

Min vänstra lins är trasig. Jag ser ingenting förutom blurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. What am a mandy to do? Förbli blind kanske. Suck, byebye syn.

Nu ska jag duscha efter min stenhårda träning. JAG KOMMER INTE LÄNGRE LIGGA SOM EN VAL BEACH10. Skämt åsido, det tänker jag visst. I sällskap med mina chipspåsar och en Tuss.



Facelook

Nyhemkommen från en fika med lilla spionmag. Vi har smidit planer, heheheee....

Nu har jag dock tråkigt. Resultatet.. well, you go figure.

 

 

Nu måste jag fixa lite saker innan jag ska åka och möta Freddie och Mar.

 

Love, Manda

 


Sleepiebag for real

Jag undrar vad det är som händer med mig. Är dödstrött för tillfället. Nu, klockan åtta. Suck, inget pluggande för mig idag inte. Jag har inte kraft alls till det; vill bara slänga mig i sängen och stanna där resten av kvällen. And that's what i'll do. SKa nu sätta på Dinosaurier och sedan sova.



 


Love, Manda

Bored with Cian

 

 

 

Nu bör jag sätta igång och plugga matematik. Kan helt ärligt inte säga på rak arm när jag senast tog upp den där boken, jag har varit en otroligt dålig pluggare. Lär dock inte funka i längden; två månader kvar och jag har sjukt mycket att stå i. Ångest som få, people.

 

Love, Manda

 


GAAAAAAAAAAAAH

Ibland blir man ju bara så sjukt jävla frustrerad! Haft en jätteskön morgon, med lilla lillebror som fick lite paket. (ledsen mitt kommer sen brorsan!) Han fyller hursomhelst 14 barre. GOSH, kan han sluta bli så jävla stor. Han är iaf fortfarande min lilla bebis. Så har jag massa tid till bussen, går min lilla promenix. Sätter mi på bussen och allt är frid och fröjd. TILLS jag för ett hemskt sms:

"Folks det är ingen historia"

Detta får jag när bussen redan börjat gasa från Masten. Helvete! Så nu ska jag sitta här (nu är jag tom ensam, VAR ÄR ALLA?!) i två timmar.

FML



Peace, Tess

sch

I cant figure it out
There's something about him




My babies

 

från vänster: heffis, turtle, pralin, gurgel, zebris, mini, röjis, lian, grimsie JR, sköldis, napoleon, makaveli.

den sista är ännu ej namngedd. förslag?


 


Dangerously In Love

I believe that harmonies are colors. Everytime I paint it sharpens my harmony. Yesterday I tried to paint you but the colors weren't beautiful enough. Your love goes beyond all I can say. Love Bey-on-cé.


Tired girl

Jag är helt otroligt trött, trots att jag i princip gjorde nada igår. Var hos Jimsen med Lizis, staddis och *AFAIHAF!IGJg.
*AFAIHAF!IGJg=blev snäll sen och skjutsade hem oss, thank you.

Idag har jag gjort lika mycket; varit en liten död säl som spenderat dagen på ikea samt ett annat stort varuhus. Fick med mig en blomma, ett ljus och en mascara hem. Och låt oss inte glömma den efterlängtade datastolen, nu kan jag äntligen sova framför min dator. JACKPOT!

Har inte så mycket mer att tillägga faktiskt. Inom två timmar kommer jag sova som en liten grävlingsunge som just gått i ide, längtar redan.

Förresten så gick min ena lins sönder nyss. Jag tänker fila ner mina naglar tills jag inte har några kvar, starting now. Så imorgon ska jag ringa synsam och be dom beställa en sisådär 100-pack åt mig. PERFEKT!

Hoppas ni alla har en roligare lördagskväll än vad jag har era nattisar. Själv känner jag mig som en 70-åring.

Love, Manda

Browniegirl

I think it's time for me to realize things don't always go the way I want it. But for now, im happy.


 

Love, Manda





Hello busy ant

Jag är en flitig myra idag. Har varit de senaste dagarna också, faktiskt. Blogginläggen bara rullar in, det går riktigt bra nu. Det enda som inte riktigt är bra är faktumet att jag ska upp om fyra timmar. Jag har varit otroligt dålig på att komma upp på senaste tiden; förmodligen beror det på mina dåliga vanor att stanna uppe hela natten. Jag är i en ond cirkel; stannar uppe länge och sover på dagarna. Oftast flera timmar. I guess that's why I never sleep during night.


Jaja, nu har jag tvingat den andra nattugglan att förbereda inför bed så snart är det läggdax. Natti bloggis.

Love, Manda


Look this way girls

En hemlig person har bett mig sätta ut en kontaktannons åt honom. För att visa vilken sorts person han är, bad han mig ta med detta:

Alfreda säger:
hi
martin säger:
shut the fuck up
Alfreda säger:
hi how are you today?
martin säger:
i thought i told you to shut up?
Alfreda säger:
my name is kaylee I'm doing great today I'm 21 yrs old how old are you?
martin säger:
thats none of your fucking business you fucking retard
Alfreda säger:
listen hun, I am just about to start my webcam show with jen, come chat me there in my chat room? We can cyber, I will get naked if u do..lol!
martin säger:
sorry I was rude. Yes please.


Så girls, här har ni ett smakprov av, vilket ni tydligt ser över, en kille som söker kärlek. Eller?
Skvalla inte, men här är hans blogg: Heeeeere






Love, Manda


Words.

"your path is narrow, but none the less it has to be walken uppon" - citerat från någon väldigt angelägen att få sitt namn publicerat i denna oerhört unika blogg.


Fudgetime

BU to the HU. Jag kommer inte att få mina nya ögon förrän nästa vecka. Kan ju lika gärna gräva ner mig i ett hål och stanna där tills dess. THIS SUCKS. Aja, see you. Nu måste jag planera.

Love, Manda

SPORKAR TILL SALU!!!!!!!!

Lämna en kommentar vid intresse av sporklen så kopplar jag er till säljare.

"Denna sked-gaffel-kniv för en bit av civilisationen till det vilda och en bit av det vilda till civilisationen. Funkar lika bra i skogen som stadsdjungeln och är klockren att ha med sig i ryggsäcken, picknickkorgen, lunchlådan, handväskan eller portföljen!" - en av försäljarna.

 

Love, Manda





TESS most wanted



SOLHATTEN
LÅNGKLÄNNINGEN
MASSIVA HALSBANDET

PEACE, TESS


BILDBEVIS

.... På min shortspremiär!

 

Peace, Tess


Something new going on

Jag har återfått min gamla bästis. Min dator har äntligen börjat samarbeta igen, no more fighting. För första gången på vääääääldigt länge kan jag nu vara inne på MSN och steam samtidigt. Welcome back gamerlife.
Utmanar er som vågar, 1on1, MANDY is back. Eller?



Förmodligen inte. Men jag är fortfarande glad_tjej_18.

Måndags-klädsel

(Jo, jag vet... Det är onsdag)

Vårigt! Hihi. IDAG HADE JAG SHORTS!!!!! Stort steg, ohyes


Just playing with the devon rex



 

Love, Manda


Oh god, please spare me

Suck. Har lika ont (om inte ondare) som igår i min stackars lilla mage. Det känns allvarligt talat som att någon varje sekund skjuter mig i magen eller något. This is terrible.

Jag har galet med ångest inför dessa två kommande månader. Jag har fysiknationella. Hur i helvete ska jag kunna klara det? Finns inte en chans. Och sen matte också.. och spanska.. OCH ALLT ANNAT.

Längtar efter mina pengar. Då ska jag köpa mig en underbar jeansjacka. Och ett par converse. Och gå ut på krogen för att spendera resterande pengar där. Om det mot all förmodan blir någonting över, blir det väl att spara till... AIA NAPA! Seså, något bra händer åtminstone när dessa två månader är över.

 

Love, Manda

 


NYTT!!



Haha grotesk bild på den underbara, men det är iaf min UNDERBARAUNDERBARA byxdress. Äntligen är jag en stolt ägare utav en!!!!!


If I could just show you

Im not gonna be easy on the details people. Jag har huvudvärk, ont i foten (råkade skrapa upp den då jag ramlade på ett träd idag, BRA JOBBAT) och mensvärk. HELVEETE VAD ONT JAG HAR. Vill bara lägga en värmekudde över min stackars mage, eller be någon liten drake klappa den.

Malin och jag drog hem tidigare idag för att plugga inför fysiken imorgon, gick ju lika bra som vi förutspått. Må gud förlåta mig den dagen jag bestämmer mig för att skjuta min lärare.
Nu ska denna tjejen lägga sig i sin underbara säng och kika på disney eller vänner. Och äntligen öppna boken hon fått av världens bästa A.

 

Love, Manda

 


OUTFITx2

..I know you love it.




1. Tesset:
Gläjs: GINA
Jeansjäck: GINA
Skjorta: H&M
Påse: GLITTER

2. Mallan:
Halsduk: Michelle's (som e en tuff tjeeeeeeeeeey)
Jeansjäck: Seconshand
Klingling: H&M
Sammets: BIKBOKIS

Stop acting crazy

Solen lyser fortfarande in genom de överdrivet många fönstren på detta hus, vilket i sin tur bidrar till en otrolig HETTA. Folk, tro mig, detta måste vara det varmaste huset på denna jord. Åh gud, jag hade glömt vad jag genomled förra sommaren. Jag and my home firade förresten 1-års jubileum för ett tag sedan, wohoO! Nu väntar vi bara på att jordkullen utanför ska förvandlas till en veranda så att jag kan sola, as if that'll ever happen. Allt går i snigelfart.

Har just städat mina tvillingrum och känner mig oerhört nöjd med min insats. Visserligen är det ena i stor grad tom, men det har inget med saken att göra. Im still very proud of myself.

Nu kommer papi hem, och jag ska väl försöka förklara varför dammsugaren gick sönder. Varför gick den sönder? I have no idea. So long!


Love, Manda

And now its time to tell the truth

Bloggelibloggdax. Dagen har spenderats i staden med mina småttingar Maggie och Freddie. Vi har myst på bryggan med subwaymackor, layschips och självklart F's rosa lilla älskling. Senare köpte sig dessa två skor, medan stackars lilla Manden ledsamt endast fick se på - no shoes for the broke girl.

Jaja, nu är det vännerdax och sedan sleepiebagtime. Under följer några bilder från våran mysiga dag:


 

Godnatt på er alla!

 

 

Love, Manda

 

 


En dagens a la Mandy.....


... Fast Tess är författaren, och detta var för flera dagar sedan

Solisar från Lindex,
Jacka Jofama by Kenza,
Lila-sak BikBok,
Leggins MQ,
Stövlar HUUUUNTERS,
(Värra ??)


(MAAANDA, DET FINNS INGEN "MANDA OUTFIT" KATEGORIIIIIII!!!!)


Kaos

Kaos i min hjärna. Ännu större kaos i mitt hjärta. Hit och dit som ett jävla tåg. Jag vet inte var jag står, jag vet fan ingenting längre. Orkar inte denna stora förvirring, men ändå är det bara jag själv som kan lösa den. Vill jag? Eller vill jag bara för att jag kan? Nej. Jag vill när jag inte kan. Är detta då ett undantag? Eller velar jag bara för att jag inte vet? Eller bara för att jag tror att jag vill. Jag tror att jag tror att jag vill. Men varför vill jag inte ibland då? För att jag är rädd? Kanske. Jag vet verkligen inte.

Tacka vet jag att våren är här växelsvis, annars hade det vart depp-mode for real!




Peace, Tess

Disney is the shit

Jag och Alicia har just sett ringaren i Notre Dame, VÄRLDENS MEST UNDERBARA FILM. Åh, utan disney vet jag inte vad jag skulle göra. Nu ska jag se en bit av gossip och sen krypa till kojs. Naaaaaaaatti.

Somtimes words just slip out

Åh herregud. Jag skäms något otroligt. Om jag bara kunde gå tillbaka i tiden några dagar för att ta tillbaka vad jag sagt; varför var jag tvungen att blotta mig något otroligt? Jag kan inte annat än att skratta åt min plötsliga framfusighet. What the hell has gotten in to me. This isnt the mandy I used to know; she was chiiiiiiiiiill. This one is craaaaaazy.

Hmmmmmmmmm, tror nog att jag håller en låg profil ett tag tills jag har håvat in alla mina utspridda känslor. Dem är farliga, så akta er för dem. Hard to control you know (sometimes, NOTE sometimes) but I will succeed.


Nu har jag och MIN, notera MIN älskade säng en dejt tills klockan 09.30 imorgon. Usch, jobbjobbjobb all day long. Sedan blir det mys med Dani och Majken, något att se fram emot åtminstone.


Love, Manda

you make me wanna say oh oh oh my god

say hello to mr.NewEyecolour

 

Love, Manda

 


Wine from WESTERN CAPE

Sådär, nu börjar lovet närma sig sitt slut. Gud så fort tiden har gått; minns knappt hur jag spenderat dagarna. Vad jag däremot vet är att min stackars lilla kropp är helt slut efter att endast ha fått sova ett fåtal timmar varje natt. Jag funderar faktiskt på att för en gångs skull stanna hemma denna lördag; visst, att det är den sista dagen man kan gå ut på lovet är ju ett faktum, men jag måste faktiskt få sova någon gång. I min säng. Gud så underbart det kommer bli.

Jag är dock öppen för förslag, men tänker knappast kriga för att komma någonstans. Så this is for you my friends; jag jobbar till 19, och innan dess har dem väl slängt in någon rast till mig. Hör av er om något händer ikväll. Och om inte, så åker jag förmodligen raka vägen hem.

Love, Manda

You wouldnt believe me no matter what I said

Im tired. Efter att ha spenderat kvällen hos Maggie igår åkte jag hem relativt tidigt; skulle jobba och blev av någon  anledning allmänt otaggad. Men innan var det jättekul, thanks girls! Mindre roligt när jag upptäcker att jag tagit fel på tiden en timme = ingen buss for mandy. Men det var väl skönt det iaf, slapp gå typ tusentals meter och tog en taxi istället.

Nu ska jag jobba för första gången på flera veckor, känns lite plågsamt då jag sovit hur länge som helst alla andra dagar förutom denna. Yeye, thats life I guess. Skolan slutar om endast ett fåtal veckor nu; tills dess ska jag gräva ner mig i plugg och jobb så att jag kan vara fri hela sommaren. Och om 9 veckor åker vi till Napa, wohooo!!

(Saknar min dator, snart ses vi <3)

Love, Manda

Updatering från flera håll

OJOJOJOJ, här är vi generösa. Hihi. I know u like it. Or do you? hmm



Ville mest säga godnatt, from me and my Pauli

PEACE, TESS

En gång i tiden hade jag långt hår..................

............ or????? Vem vet. Moahahahaha.


Hej ALLA. Jag har just ätit upp min nacho-tallrik och är nu en happypanda. Befinner mig at Tessets efter en myskväll hos Freddie. Dagen har spenderats med underbara människor, så bedömningen ger en BRA DAG i allmänhet. Vaknade upp med Freddie och Anoewf imorse, och imorgon är det tussilussen som får äran att mysa med lilla mandyboy. Dont you just love människor som älskar att mysa? Well, I know some people who hate it.. Undrar sa flundran vem lilla manda kan mena.


 

Love, Manda

 


Hello babies

Im gonna get myself a giant swimmingpool, and then we can always be together.

hello mr.sjöko

 

Love, Manda

 


My name is Mr.Burns

Hej sleepies. Sitter här med några cool kids och blubbar. Jag ÄR GLAAAAAAD. Jag vet inte varför. Im a happy panda. 
Är antagligen alldels för trött för att förstå vad jag skriver just nu; efter att jag och lizen kom hem runt halv 6 imorse blev det inte många timmars sömn.. och inte denna natt heller I guess. Oh my, this spring im the opposit to a sleepiebag. Imorgon är det K at my friends house, be there or be square.

(Jag har ingen aning om vad jag nyss skrivit, så ta allt med en nypa måtta. Är en trött tjej som helst skulle vilja sova. MEN JAG KÄMPAR EMOT MINA INSTINKTER! Duktig mandis.)

Nu ska jag berätta om personerna i min omgivning:

Secret nmb 1: Oh my that girl is in looooooooove. Bet y'all wanna know who she is. Nu försöker hon tjuvkika på vad jag säger den jäveln... She's gonna spend the night on the floor I tell you. I hate her.

Secret nmr 2: Nagger atm. Mad girl, watch out! Har gett mig många random-tips om saker som inte bör skrivas här, woopwoop. Ryktas om att hon ska ha världens STÖRSTA FEST I VECKAN? ALLA ÄR VÄLKOMNA! Adressen har ni här.

Secret nmr 3: Hey lovergirl. Ska vi mysa? Ohyeeeeeees. Should be in love with the person WE ALL LOVE. Sluta tänk så mycket innan vi gör det åt dig. På torsdag så vet du vad som händer. He He Heeeeeee.

Nu väntar vi sällskap från *hemligt*




HEJDÅ!!


Love, Mandygirl + other things


Sleepiehead

SUCK. Jag avskyr högtider. Julafton, påsk, midsommar.. you name it. Allt är så jävla överskattat. Vill inte vara en glädjedödare, but thats just the way it is.

Dumma fredag som egentligen inte var en fredag utan en söndag (?) enligt SL: jag och anoewf var stuck på osäker mark. Not good not good.

Nu ska jag krypa ner i min säng och hoppas att jag vaknar imorgon. Lovet bjudet på härliga planer, wohooooo!

(Bilder kommer när jag flyttar home again)

Love, Manda

sick with the flow

HIfdjgvjso. Jag förstår mig verkligen inte på människor. Fine, MSN må vara världens drygaste chat, men hur kan folk inte förstå när man INTE VILL PRATA? Helt otroligt, get the message: SLUTA SKRIIIIV HERREGUD.

Förövrigt chillar jag och Makaveli i Anoewfs säng och väntar på att hon ska bli klar.. jag kan inte klä på mig innan hon smörjt in min rygg. En cancerfläcks-liknande filur har nämnligen bosatt sig där, och i min besatthet tror jag att den kommer försvinna om jag lotionar den varje dag. BUhu, lets hope so! Hmmmm, jag tror jag hör en dörr som öppnas..

SEE YOU!

Love, Manda


Who I am hates who i've been

its much better to face these kinds of things, with a sense of poise and rationalityyyyyyy

blubbbbbbb.

RSS 2.0