SÅ JÄVLA RÄTT

"jävla cp**** ****** och ***** cry me a fucking river people"




/Tess & Manda


Ut med språket

Jag mår piss. Så dåligt samvete att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Klump i magen för varje minut som går. Finns inget att göra. Kuljul. Jag vill kunna säga att det bara var mitt fel, men det var det verkligen inte. Helt ärligt. Så därför, varför? Jag kan inte göra ett piss. Hatar det här, får panik. Hit och dit och ändå inget svar. Fuck this world. V i l l  a l d r i g  t i l l b a k a, eller vill jag? Ovisshet. Det är något som suger. Totalsuger. Aja, får väl gör som jag alltid gör.

På med leendet och kör iallafall!



Peace, Tess

Generösis tessis

Okej nu är det såhär att ni har fått se allt för lite av mig nu på länge. Jag vet, jag ska bättra mig. Eller tycker ni att det är bra som det är? Hm. Jaja, allt är upp och ner i mitt liv ska ni veta. Vet inte vart jag ska ta vägen överhuvudtaget. Det löser sig antar jag, men  jag har fan int ekunnat slappna av på fleeeeeera dagar. However, nu ska ni få se mer av mig.

TESS IS BAAAAAAAAACK!




(Ny kofta btw)
Gud så generös jag är

Peace, Tess


Im Terrified.....

 

...someone is outside my door, who could it be?

 


cian????

 

 

Laban??????????????

 


Wiho I'm back




Today's outfit.


Peace, Tess


The ridisar

im in love :)


Den ihoptryckta bilden beror på att min kamera för tillfället är spårlöst försvunnen...

 

Love, Manda

 


HOPPAS NI DÖR

Helvetes äckelderivatagrafjävelsomkandraåthelvete

Äckliga jävla slackermänniskor som inte kämpar för ett jävla skit och ändå får precis vad dom vill ha.
Y'all can go fuck urself's

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

We all love Bamse

Har sedan jag kommit hem myst med Alexen framför TVn, underbart. Nyss såg vi Bamse i trollskogen, värd att se säger jag bara! Så jäkla rolig. Hahahaaa. Värdens gulligaste film förutom att den faktiskt är lite skrämmande vissa gånger (för barn, alltså mig med) och jag förstår inte varför. Borde inte ungarna bli jätterädda?


 

Love, Manda

 


Just can't handle it

Skulle verkligen behöva någon som såg efter min ekonomi åt mig. Trots att jag fick pengar iförrgår är hälften borta nu (notera att jag trodde jag undvikit att köpa onödiga saker) och är lite småpanikslagen. Sorry people, blir inga julisar detta år! Skämt åsido. Nu fattas bara en nyårsklänning, sen ska jag faktiskt låta mina pengar vara ifred tills det är julklappsdax.. när är det förresten???

Maja sov här inatt, så var jätteduktig och gick upp med henne imorse. D ö d. Fast sen somnade jag om.
Idag har vi studiedag (wiiiiie!) så jag är bara hemma, myser med C men måste snart börja fixa mig. Ska förmodligen förbi solariet en sväng innan jag drar mig vidare till mami, och sedan till jobbet. Ikväll ska jag kanske gå på bio med Matilda och Therese; såvida dom går med på att se New Moon!! PLEAAAAAAAAAAAASE =(
He he.


det djuriska sällskapet toniiiiiight. förutom Tuss som leker icke-djurisk


Love, Manda

lets welcome winter

Trots att jag bestämde mig för att plugga har det inte riktigt blivit av än. Vill bara krypa ner i sängen med Cian (säger vi) och mysa hela eftermiddagen. Vintern är en riktig depptid.

Ikväll ska min älskade Maja sova här just like the day before yesterday, och inom någon timme vet vi också om jag ska in till stan och möta Amanda eller inte.

Känner att jag börjar bli lite småsjuk, men det avtar nog. Får vi hoppas.

Nu ska jag skriva klart labben, och sen ta en liten nap tror jag.



Love, Manda

Partylinnet livar upp vardagen

Axelfin var jag idag. Jag gillare. :)




Peace, Tess

Fight for what you want (HINT, FATTA)

Jag är sur. Therese vet varför. Otroligt tjurig är jag och tänker nu vara martyr. Hur länge återstår väl att se.


Idag konstaterade jag (eller snarare empis) att det är julafton om exakt 30 dagar. Längtar inte. Såhär glad var jag förra året:

såret(numera ärret) i pannan är från fighter-tiderna som jag skrivit om litegrann. Notera ej strumporna då jag ska ha dem på mig detta år också! Hehehe........

 

Love, Manda


Liten konversation från igår

Hemlig: Teeeeeeeeeess, hur lagar man ris?

Tess: Herregud "Hemlig", vadå tror du man lagar det i ugnen eller?

Hemilg: Men inte vet jaaaaaaaaaaag

Tess:  HAHAHAHAHAH, Manda såklart man kokar det i vatten!



Mohaha

Peace, Tess


Tess is back



MOhaha tess is a tjuuuuv! :)

Peace, Tess


Dagens berättelse

Det var en gång en dag som började med ett uppvaknande otroligt tidigt på en Tisdagsmorgon. Klockan 05.45 för att vara exakt och lite mystisk, eftersom vi på tisdagar egentligen startar våra lektioner klockan 10.15. Myseriet var något läskigt, underligt och annorlunda. Ja, precis, min klass var på rättegång. Ni förstår vi har varit riktigt dumma barn och gjort mycket dumma saker som barn ej ska göra. (skämt osido) Vi hälsade på små söta figurer där, som inkluderar domare, protokollförare osv.



Här är Mister Sinan Sabir vilken magi aliababa, som tyckte att rättegången fick 5 av 5 toasters. Hihi

Efter det underbart vackra, glittriga besöket i det otroligt mysiga och skyhöga huset där de mysiga rättegpngarna höll hus skulle vi ta en stuts hemmåt, mot gullmarsplan som är som en plan gjort av moln, vägen dit var svävande och världen var rosa. Men något gjorde Axel rädd! Vad kunde det varit?



När vi efter en lång färd med många svåra hinder, men som vi klarade av tillsammans, kom vi äntligen fram till Plan-et som svävar på rosa moln, GULLMARSPLAN. Efter alla våra små hjältedåd, som att Riddare Terrorese räddade a tiny fluffigt masrsvin från spåret, och Befälhavare Mattis dränkte ett elakt monster i Assistent Niklas hår, skulle vi få vårt dagliga intag av bubbelmat. Bubbelmat är vad som gör oss Team 08SPC så modiga och starka. Bubbelmaten befinner sig på en plats som de bästa beskrivare inte kan beskriva. Plasten finns högt uppe i luften, och svävar inte bara på rosa moln, utan det finns också en STOR rund boll bakom, som skydd för inkräktare. Människor brukar kalla bollen för Globen, men vi 08SPC-are förstår inte betydelsen och kallar det Bubbelfluffsäkraextrariddaren. Bubbelmaten var fantastisk, men NÅGON fiende försökte förgifta Riddare Terrorese's mat. Det smakade inte gott och hon blev heeelt knasig:



Befälhavare Mattis blev riktigt rädd:



Och Terrorese blev galen och attakerade Assistent Niklas, som också blev smittad:



Men eftersom vi redan fått i oss så pass mycket bubbelmat klarade vi oss och VI LEVDE LYCKLIGA I ALLA VÅRA DAGAR.




Peace, SagoberättaRN/Tess


You are my destiny

Veckoplanering

Tisdag: Plugga galet.                    
Onsdag:
Möta Cizzen och fika. Mys                                                       
Torsdag: Träffa Amanda i stan och do some shopping! (Äntligen lön heheeeeeeeeeeeee)
Fredag: Jobba. Gå på bio (ELLER HUR H?????!!!!!)
Lördag: Fiestatime
Söndag: Jobbar. Död. Tröttboll.


Är lite arg på en viss ANOEWF som ville lägga på när vi pratade om något STORT(observera, STORT) som hänt. ANNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.


min pojkvän

 

Love, Manda

 


Pictures from saturday

 

 

 

Blev inte så många. Några på face!

 

Love, Mandy

 


My baby's back

Händelseförlopp: Står i duschen när någon plötsligt börjar banka på dörren. Det var Alex. "Öppnaaaaaa!!!!!!" Jag öppnar, och där är hon. MIN LILLA CIAN ÄR HEMMA! Åh underbaaaart.

Nu ska jag äta en alldeles försenad middag.

Love, Manda


 


Hej hej och återigen hej

Nu: Ser på Bridget Jones (defitivt inte PH, osmakligt astacky program) och ska snart göra nudlar till mig själv. Sitter med Javabokhelvetet uppslagen och "pluggar" också. Woho.

Senare: Vänta, vänta mer. Och mer. Undrar hur länge jag måste vänta.


Maskeraden igår var kul! Blev väl lite för mycket av det goda (eller snarare äckliga vinet, aldrig mer.) Men nu är jag verkligen sugen på nudlisar. Ni får bilder sen, är hos mami nu. Och nu menade jag bilder från the maskerad och inte på nudlarna. Fast det förstod ni säkert ändå.

Love, Manda 


Yesterday


Snygga tjejer från igår.
Underbar kväll, och ni som känner mig väl vet exakt varför. Hehe

Måste läsa 300 sidor i Pesten nu, och ja, den heter Pesten vilket bara säger allt!

Peaace, Tess


Fuck this

.. and let's PAAAAAARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taggar som fan inför imorgon med Tess underbara "TAGGA"-Spotifylista!! UNDERBART TUSS.

Nu måste jag sova; upp tidigt imorgon. IKEA med papilapi&Alicebrallis.
Jag&Dinisen just nu(som förresten saknar dig DUmFollin!):

visst matchar vi fint?



Love, Manda

Spending time with me

Hola people. Que paza?
Själv sitter jag här; halvfärdig med mitt rum. Som är i stort behov av att DAMMAS!!!!!!!!!!! Men that's the deal med ett stoooort rum, ingen(!!!) vill städa åt en.

Varför jag är hemma? Svar: Blivit en hemmatjej. NOT. (Se till att detta aldrig händer är min bön till er, vänner)

Eftersom några i detta hushåll flyttat har vi fått några lediga rum - däribland ett bredvid mitt. Nu låter det som att jag bor i ett slott, men dessvärre är så inte fallet. För att återgå till det lediga rummet. Jag kom på en genial idé, nämligen att jag kunde ha två garderober!! Underbart, tänkte jag. Tills jag upptäckte att mina kläder inte ville fylla båda(?????) Dax att shoppa galet. Behöver i princip den mängd jag har x2. Underbart igen. Naaaat.
Tror att jag får släppa tanken om två garderober nu. "But I'll be OK......"

Dagens behov: SKINNJACKA. För er som inte minns blev min älskade Jofama snodd för ett antal månader sedan. BU to the HU for real denna gången. Men jag har fortfarande mina ögon på denna (en ny version av joffisen):

Visst hade det varit lite ironisk om den blev snodd igen? haha, jag var såhääääär nära på att gråta sist. Denna gången skulle jag nog vara tvungen att ta livet av mig. Hö hö

 

Love, Manda

 


Talar för sig själv............



TESS


Live from andypandy

På order från en viss Andy ville jag bara meddela att han inte gillar små barn. För att citera en bit av meningen, "För i helvete!" Fast med caps dårå.


TILLÄGNAD ANDREAS "PEDDO" FOLKE

Beviset att ANDREAS verkligen är peddig och bara tänker på 1 sak:


 

 

 

Beviset på att han är ÄGD:

 


 

På återseende.

Love, MANDyyyyyyyyyY


Im over it



Skånska är så jävla sexigt så jag tror jag dör.

Människor är idioter

Herregud. Vem fan kommer på något så HÄR sjukt??? Jag får panik genom att bara lyssna. Någon anonym ringer hem till en familj och säger att deras son har dött i en olycka. Hur jävla dum i huvudet får man bli? Buhu. Jag blir ledsen genom att bara lyssna =(

Update: Ledsen är en underdrift. Jag gråter nästan. Förstår inte hur man kan vara så äckligt okänslig och leka med folks känslor på det här sättet. JAG RYSER. USCH!!!!!!!!!!!!!!!!

Update från en tröttis-mand

Java-prov imorgon. Såhär mycket gillar vi detta:

håret får ursäkta sig själv


Said and done

Som sagt ska Bloggerskorna Tuss&Mand på maskerad på lördag; jag ska vara en fe. Det kan bero på att jag hade all utrustning hemma (det vill säga en vit klänning, vita skor + ett spö) men låt oss inte prata högt om det. Ja, jag vet att jag är fantasilös och tråkig THERESE. Men jag har faktiskt inte tid!!!!! Gahh.


Love, Manda

 


Min dag imorgon (idag)

Är ledig imorgon, men det blir nog inte så mycket ledighet trots allt.

  • Åka och klippa mig. Ett måste, mina toppar är förjävliga.
  • Sola. Direkt efter klippningen. Åker osminkad, så I better get up early...
  • Hem. Äta. Plugga.
  • Plugga, plugga, återigen plugga.
Kul ledig dag! Gah. Men ska inte gnälla. Snart är det julafton. Wohoo.


min nya längd från och med i morgon. Eller inte.

(Lets hope not..)




Love, Manda

Nya Väskan




Från: Secret


Peace, HemlighetsfullaTess


OUTFIT, I KNOW YOU LOVE ME





Peace, Tess


When you...

Hehe, nu har jag lite roliga saker på g (iaf enligt mig)


WHEN YOU WERE ASLEEP.
















WHEN YOU WERE IN SCHOOL.



Hehe, bara så ni vet var det en underbar frukost. :)


Peace, Tess


Bu hu

Enligt min planering ska jag idag göra 10 sidor matte. "Vad hon gnäller", kanske ni då tänker. Men du måste jag tyvärr be er dra åt helvete. Äsch, skoja bara. Er gillar jag. <3 Nat.

Min mattebok är inte en vanlig mattebok. Det är dum liten omöjlig bok tillverkad för dumma naturvetenskapliga linjen. Varje sida tar alltså typ en timme att göra, minst. Så don't u dare gimme that look biatches. På detta har jag också en dum mattelärare som är sämst på att lära ut.

Welcome to the good life.


I JUL ska jag ösa mig själv med julklappar för att jag är så otroligt värd det. Ska köpa allt jag vill ha till mig själv. (Alla andra får nöja sig med något B. Moahahhaha)

Nu är det också så att jag inte sett en viss Matilda på ett X antal veckor

Var håller du hus din mus??????????????????????????

 

 

Love, Manda

 


To remember

Detta gör jag i syfte om att trigga mig själv lite. Har nämligen sjukt mycket saker som måste göras........

Tisdag: Göra färdigt fysiklabben OCH börja på biologin. +matte.
Onsdag: Biologilabb klar. + matte.
Torsdag: Matte as usual. Fysik med.
Fredag: Jobba, fixa ledighet med Maja innan denna dag??? Plugga....
Lördag: MASKERAD med Tuss, Nea&Anoewf!
Söndag: Jobba. Plugga.

Är det jag som inte har något liv eller? Äsch, tar igen det i helgen. Wooooohoooooooooooooo.
Nu ska jag städa mitt rum som för tillfället är lite vidrigt.

Imitten = random. På sidorna = "It was for the best"

 

Love, Manda




Please give me

Nu kommer killsidan fram i mig igen. Sitter och kollar på en demo av Modern Warfare 2, helt seriöst titta bara grafiken. Sjuuuuuuuuuuuuukt nice. Ska be pappa köpa den for christmas.. he he.
Men detta är faktiskt ett måste ha. Mer än Hunter faktiskt!!!!



'

jungle-feeling for real. SJUKT VA!!!!!! Omg. (Bara för att visa hur äkta det faktiskt är.)

 


Love, Manda


Förlåt mina kära läsare

... ska aldrig mer göra er så besvikna.

Har haft en bra helg (och tänker inte komma med några ursäkter till varför jag inte har "uppat" (nelsis påhitt)) med chill, jobb, fest och underbar tid med släkten.

(Har också köpt en väska, visar imorn.)

One picture:



Peace, Tess

Honey lemme update ya

Tess och jag suger båda på att skriva just nu as you might C. Ville bara tala om detta. Will get back to you soon.

LaterLove, Mandy

Tiempo para estudiar

Hej Tess-ouppteradeblogg.

Sitter hos mami och skriver min helveteskrönika som aldrig blir klar. Nepp, never gonna happen.
Mamma har bett mig fylla i massa kläder i kataloger jag vill ha i julklapp, eftersom hon åker bort typ hela december och inte hinner köpa något. Är jag förvånad? Nej. Är jag bitter för att jag inte får följa med? Lite.

Nu ska jag återgå till krönikan. Hmmmmm fast jag funderar faktiskt på att dra och sola..... Vï får se. Trött på att vara vit iallafall.

Love, Manda


Bara för att jag älskar dig


You're gonna regret it

You started playing games
So now you gotta deal with it




Nelson är allt bra söt

 

 

Godnatt! Love, Mandis


Jag som inte kunde vara svartsjuk

Hej! Nykommen från jobbet sitter jag äntligen här - dock med massvis av saker att göra. Usch. Helveteskrönika att skriva nu iallafall (om helvetet, visserligen är det ett helvete med, men men...) så I better get started.

en suddig men glad midsommartjej. med sin älskade Jofama.

Where are youuuuuuuuuuuuuuuuuu

 

Love, Manda

 


SKORA FINALLY DONE!

WIEEEEEE NÅGOT HAR GJORT MIG LYCKLIG IDAG!



200:-, men det var det värt


(omklackning och omsulning(?)

Peace, Tess


DÖ jobbig dag

Allt är skit. Usch, ska ta svinis sprutan imorn morse(?) om du ser detta Hans? Anyhow, jag är en död fisk. 

Började ha värsta proffsiga outfiten, bytte sen:

1:a 

2:a

 

Mitt nya hjärta

Lucky me. Jag hade INTE glömt min kavaj på bussen! Var orolig på riktigt där ett litet tag, det har ju hänt förut om man säger så.. hehe

Observera att jag på första bilden försökte ta bilder på sängen (som en viss bloggpartner gjort) vilket verkade som en bra idé, tills jag slog i huvudet i snetaket.. =(

 

Så, nu är det dax för DH och senare plugg!

Love, Manda

 


Jag lever..

.. men jag befinner mig i en otroligt hektisk period just nu. Prov här, test där - man blir galen. Speciellt när det är så jävla svårt allt.

Tänk hur otroligt skönt det hade varit om man kunde gå i ide? Underbar tanke.
Köpte en jättesnygg kavaj idag som ni får se imorgon (om jag inte glömde den på bussen? är livrädd.)

Annars var det inget mer än Godnatt!




Love from Mandy

Lite planering (för min egen skull)



Måndag:
Skola, hem, Bildanalys, Läsa historia?
Tisdag: Skola, hem tidigare (missar Salvador Dalí), mot Arlanda och sen hem, (egentligen jobb, men det får bli den 28:e)
Onsdag: Skola, hem, plugg
Torsdag: Skola, gym, hem, plugg
Fredag: Skola, Äckel hisoriaprov, hem. ÖLDRICKARDAN!
Lördag: FEEEEST!!
Söndag:
En planerad död/baksmälla





Tar mig bort från verkligheten, WIEE LEVEL 21!

Såhär snygg är jag när jag färgar håret






Använder alltid Mood slingblond, helt klart bäst. Och till råga på allt är det fan den billigaste också så jävla klockrent. Iof har jag så tjockt hår så jag behöver två förpackningar så det blir typ 100:- iaf. Men jag kan lova att den är ett tips om man vill ha så naturlig färg så möjligt, inte svårt heller. Kan vara lite jobbigt med "mössan" i början, men som sagt, helt klart bäst resultat! (säger tjejen med erfarenhet av många olika färger och märken)


Peace, Tess


Klädsel idag






Kofta (Nellie's, take credit!): KappAhl
Linne/tunika: Bik Bok
Lackisarna: Bik Bok (strl L)


Nu har jag ääääääääääntligen färgat min utväxt (syns inte så bra på bilderna, men det är iaf ljusare) Fick också för mig att klippa det lite, och det blev faktiskt bra. Även fast ingen märkte nåt, haha. Jaja, känns fräscht ska ni veta. Nu är Måndagen snart avklarad, SNART HELG U GUYS! Score.


Peace, Tess


Hårig spindel

Är det någon som vet vad en sån här kostar/hur man tar hand om den? Hade nämligen tänk köpa en sån till min älskade syster i julklapp!

 

Love, Manda


Gårdagens klädsel






Blus: Mango
Lack Leggings: Bik Bok, (strl L)


Peace, Tess


Just nu








Haha och för ni som går i värmdö gymnasium så har jag ej tagit med 15 kronors bullen därifrån utan min mamma kom hem med ett tiotal sådana igår. GISSA HUR LYCKLIG JAG BLEV? Och idag fick det bli frukost. Underbart. Igår var en jobbig, men bra kväll. Avskedskalas för Fanny, Annas syster som ska åka jorden runt i sammanlagt 4 månader. Kommer bli jobbigt. Men jag klarar mig.

Åh jag är så sjukt irriterad på Mamma, nu säger hon att JAG måste åka och köpa present till Pappa. Fuck, vafn ska man köpa? Slitna Tess vill inte visa sig i centrum nu, men hon får väl lida lite för sin pappas skull. Whatever, måste duscha nu. 


Peace, Tess 


ALICIA, this is for you!

 

 

 

Alicias blogginlägg (hahahhaha ägd jag hittade den):




Love, Mandis

Sucks to be you

Har nu pratat med min ericho i snart en timme. vi har så jävla kul. hahaha.
Men jag är en tröttboll. Det märks.

Äsch, nu ska jag snart sussa. Hörs imorgon, Love

Those hunters

Just love'em


Ännu en hemmakväll

Nu har jag varit hemma idag och igår. Asskönt. Minns verkligen då detta senast hände. Måste vara evigheter sedan.

Har istället myst med Alexen framför TVn hela kvällen med mat och massa onyttigheter.
Men nu är det dax att ta tag i anledningen till att jag faktiskt stannade hemma.
Goodbye TV and Hello fysikbok.

Hoppas ni alla har en underbar kväll. För det kommer inte jag att ha.

Tess var tyst. Alla älskar röda ögon.

 

Love, Manda

 


Lets update min önskelista

Underbart på jobbet med min Majs idag. Lika underbart att jag fick gå två timmar tidigare!

Följde med Hans&Tessen till Miss Sixty där H köpte assnygga jeans (nej, är inte alls avundsjuk..)
Kollade sedan vidare i Stan med Tuss och förälskade mig i en Odd Molly-tröja samt en gudomlig kavaj från Zara. Den sista köper jag nog imorgon. Den första ska vi inte prata om.

Åh, jag hör dörren öppnas. KAN det vara våran hemkörda mat som anlänt???????????????? Better go check!

(kan vara så att dem har världens underbaraste kläder)

Love, Manda


Glömde gratta mitt älskade födelsedagsbarn!

Jag gjorde helt rätt i att vara hemma ikväll - känner mig helt död + att jag faktiskt fått lite plugg gjort. Sedan är jag fortfarande en kräfta, vilket knappast går att dölja med smink. Whatever.


Tillbaka till överskriften. Ciara fyller 1 år idag! (eller fyllde för drygt 20 minuter sedan.) Min lilla tjej börjar bli stor. Inget mer bebisfoder som gäller. Åh. Nu vet jag hur det känns när ens barn växer upp. Hur går tiden så fort?

Så, det var allt. Godnatt!

 

Love, Manda

 


Todays outfit



Skjorta: Dadis Levis
Sammets: Bik Bok
GlajorNA: Thai

Peace, Tess


En E är bra att ha

Så, nu har jag lugnat ner mig lite. Tål inte falska människor bara.

Kul att jag spenderat alldeles för lång tid med att äntligen, för första gången på flera veckor, göra spanskan. Ännu roligare att jag gjorde fel uppgifter. Way to go me.

Omgomgomgomg vad jag kommer vara kräftis imorgon. Är så jävla röd. Helvete.

this is me. Goodnight

 

Love, Mandis

 


ETT ORD

Nej Tess, I can settle with the design.
Vad jag däremot inte kan nöja mig med är :AIFHhAUGHGAUGAf!
Så jävla lack så jag inte vet vart jag ska ta vägen

HOPPAS DU DÖR MÄNNISKA. DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR
FÖR DU FÖRTJÄNAR FAN INGET BÄTTRE

New design

I like to keep it simple, but manda doesn't so she will probably hate this. Vi får se hur länge det håller. Några synpunkter? Idag har jag ingen insperation alls. Har absolut ingen lust att skriva, detta vill ni såklart inte höra, men ni får helt enkelt lida. FÖr er information har jag iaf tränat idag, DUKTIG TESS. Ohyes. (Tänker dock inte säga var)

Hurrni, imorn är det fan freeeeeeeedag. Veckan har gått sjukt fort.

Helgen:

Fredag: Skola, Ikea med la familia, Fest(?)
Lördag: (FÄÄRGA HÅRET!!!) Göra mig iordning för dagen och kvällen hos Westman för avsked av Fanny. :( Längtar plus fruktar...
Söndag: Deppa för att helgen är slut. 


                
                 Förra avskedet, hemskt. <3

                 Peace, Tess


Hemma från Turkiet(?)

Hmm.. om jag känner till solarium rätt kommer jag vara en liten kräftis imorgon. Får se till att dränka mig i lotion ikväll så att vi (förhoppningsvis) slipper detta.

Nu ska jag hoppa in i duschen och förmodligen få bort solarielukten (hehe, never gonna happen) och sen ska jag göra spanskan. Duktig tjej idag, men jag har inte så mycket till val. I helgen måste jag plugga. Inte bara söndag, utan fre+lör med. Har faktiskt inget val denna gång heller, då jag har ett stort prov på måndag + ett på tisdag. Och det är nog bra för mig att vara hemma en hel helg för en gång skull, har rätt mycket att tänka på om man säger så. Egentligen inte. Men sometimes you just can't help it.

SÅHÄÄÄÄÄR mycket vill jag visa mitt kräftliknande ansikte just nu. mig & mookisen förresten

 

Love, Manda

 


Nyinköpt

BUS, hope it really works........






Peace, Tess


Some thoughts

Vet du hur det känns när en del av dig är försvunnen?

Hur känner du då, när du inte kan känna dig hel och fulländad?

När den ständiga känslan av tomhet fyller din vardag, vad gör du?

Själv tycker jag synd om mig själv,

när jag i själva verket är riktigt lycklig, men en dock så tom

Jag tröstar mig själv vid tanken av att dt finns en tid då jag kommer bli hel igen,

återfå min styrka och ultimata livsglädje

Men den sanningen är så långt in i framtiden så verkligheten får mig att rysa till

Målet känns omöjligt att nå fram till,

men jag vet att det går och jag vet att en dag kommer få se dig igen och brista i gråt,

glädjetårar för då är jag äntligen hel



Peace, Tess

FIRST (second?) SNOW

Me like very much.



Citat for today:
"Ni vet han astronauten, FugleSLANG"

By Sophie Proppen Bridell





Peace, Tess


Dagens



Those reds lips.

Peace, Tess


När man har tråkigt hos Maja...

Så leker man såklart SUPERMAN!


wohooooooooooooooooooo

Love, Manda

sugar how you get so fly

Ehhh, tror någon att man kan hacka MIN msn?!?! Skulle inte tro det va. Med ett klockrent l3333333t PW är det omöjligt. SRZ.

Skämt åsido, men inte helt. Fick en panikattack då jag trodde att det övernämnda inträffade, så jag passade på att byta samtliga lösenord. Nästan lika duktig som Tess som lagar mat till hela sin familj. Men bara nästan.

För er som undrar är jag väldigt taggad på att spela CS (för er som har något emot det, I DONT CARE för det är min blogg och jag skriver vad jag vill. JUSTE.)

Jag är frustrerad. Och då brukar det fungera. Får mig att sluta att tänka på allt annat.

Hejdå


for those who didnt know

/

MANDY

 


Planer för den resterande kvällen

  • Laga mat till toda la familia, bläää
  • Blogga nån gång till
  • Ut och springa(?) (-krävs en parantes till- idrottuppgift att förbättra något, och du som jag är har jag valt snabbhet, och hur ska jag klara att bli snabbare på 4 veckor? Jaru det är en bra fråga)
  • Måla naglarna
  • Spela Café World, (ofc)
  • Städa rummet, nejtack
  • C på Grey's, och är det inte älskling Hell's idag? :O
  • Dricka kaffe ocskå
  • Skulle färga håret men min fucking färg fanns ej.


    Think that's it. Pallar inte skriva mer, eller kan inte för jag MÅSTE laga some mat nu, som i älsklde Café World. Tess's gonna be a cooking legend. MOhahahah



Peace, Tess


Off to school

Nu springer jag iväg till bussen, med min nya älskling! Har äntligen fått min mobil. Show ya later.

Love, Manda

 


DAGENS OUTFIT

 






Peace, Tess


Save them

Sedan jag var liten har jag alltid varit fascinerad av hajar.  Jag ägde faktaböcker, gosedjur, prydnadssaker - ja, jag var helt enkelt lite besatt.

Förra veckan såg jag en dokumentär om ämnet, och jag måste erkänna att jag blev lite ledsen när jag såg den. Det finns organisationer för att förhindra hotet mot tigrar, pandor, björnar - men vad finns det för att förhindra de tusentals hajar som dödas varje timme?

Folk bryr sig helt enkelt inte om de skräckinjagande, blodtörstande odjuren, eftersom man är rädda. Men sanningen är något helt annat än vad man tror.

Hajar dödar drygt 5 människor per år. Elefanter 150. Förstår ni?

Dem få gånger hajen har råkat döda en människa, har denne avlidit av blodförlust; det är alltså ytterst sällsynt att hajen äter människan. Hade den velat hade den gjort det, men den vill inte.

Slutar nu, så dessvärre hinner jag inte fortsätta på detta hjärtegripande inlägg.



skräckinjagande, men snäll egentligen!!!

(tess, du lär ju undra vad jag håller på med. men jag vill faktiskt skydda the sharks. He he)

Love, Manda


Vaccinera eller inte (?!)

Jag förmodar att ingen undgått att höra om svininfluensan, så därmed tänkte jag skriva lite kortfattat om mina egna tankar kring det hela.

Jag har sedan dag 1 varit väldigt skeptisk till sprutan; svinis verkade bara vara en helt vanlig influensa som man insjuknade i några veckor, för att sedan tillfriska som vanligt. Men jag börjar tvivla.

På jobbet häromdagen stod en kille lutad mot en bänk och andades tungt. Frågade var det var, och han sade att han nyss blivit frisk från svininfluensan. Så om man mår dåligt efter att ha blivit frisk - hur otroligt dåligt måste man inte må medan man fortfarande är sjuk?

Sedan tänkte jag på biverkningarna, men detta inlägg spräckte min orolighet. Rådger er till att gå in och kika.

Så nu tvekar jag; bör man vaccinera sig eller inte?





picture from google

Love, Manda


Mitt älskade troll



HAHAHAHAA DEN GÅR BARA ATT ÄLSKA


Ibland gillar jag det




Ibland är det kul att förvirra Teeeeessisen lite.. hihi.

Love, Manda


THERESE!!!!!!

Förlåt, men en pälsis över en skinnjacka är ett big no-no! Det är förjävligt. Av typ 100 tjejer är det snyggt på 1. Så pleaaaase, dont do it!!!!

Mandan har just varit duktig och lagat middag till sig själv! Nu ska jag (först pluggapluggaplugga) mysa lite framför TVn och äta lite kvarglömt godis. Visst saknas något, and I bet u know what I mean..  Bu hu.


Förrsten, HUNTER vs JUICY:






 Im in love. How about you?



GOSH!

I'm so happy right now. Vi har inte haft en spegel i hallen sen vi byggde om, och det har faaan vart jobbigt. MEN nu kommer pappa hem med en! Gosh va jag dör av lycka, hihi. Från golv till tak, helt underbar. Nu kan jag ta outfit bilder där varje dag. Okej, notera att jag inte lovar något.


(det är en garberob bakom för er som inte vet, och ja mycket stökigare än vad det brukar pga av montering av Spegel)

Peace, Tess


Hihi jag kan väl också göra en sån dära

Alltså en JULönskelista.
Planerad in i minsta detalj, nejmen faktiskt så började jag skapa den för kanske en månad sen och fylls på med tiden. Så man kan plocka ut go-bitarna sen liksom.

1. HUUUUNTER! MÅSTE HA-ET. OM JAG EJ FÅR DOM, EN SÄMST JULAFTON!


2. Skinnhandskar, också mycket viktigt eftersom jag bara har en kvar från mitt förra underbart vackra par! (liknande dessa:)




3. Velour-dress, ni får tycka vad ni vill, jag menar jag är ju så himla wannabe kissie and so on haha, men alltså finns ju inget mysigare. Och ABSOLUT helst Juicy Couture såklart.




5. Pälsväst, okej jag fattar inte ens att jag säger detta. Har verkligen inte gillat det förns nu. Och Matilda jag vet att du säger "I told u so" just nu. Men ja, jag vill ha! (GOSH, speciellt över skinnjackan!)



6. Peace ring, inte just denna. En ännu finare. Hihi mest för att fullfölja min samling av peace. :)




That's it for now, klart det kommer mera. ;)

Peace, Tess

Me and my sammet's


Såhär såg jag ut idag, aka outfit (haha, fan va feta ben det ser ut som jag har förresten!)



Såhär sur var jag imorse för det var måndag, aka humör



Och såhär glad låstasades jag vara aka wannabe-happy


Peace, Tess


She's a crazy bitch




Haha du är galen men bra, nu ska jag faktiskt äta.
Och jag lovar, jag uppdaterar senare MATILDA!

Peace, Tess


I think she's right

..It really is my time to blogg. Hihi.

Jahaja, vad ska jag skriva då..? Kan väl börja med att denna dag suger, kanske bara beror på en sak (som kanske är för privat för att nämna?) Men också för att skolan börja? Inga kommentarer.

Idag hade jag sammetsarna första gången! Wieee, me like it. Jättemusiga. (får se bild senare)
Tänkte ha lockigt hår, men ångrade mig. C min fläta:


(och jag veeeeet att jag bör färga min utväxt, OKEJ?)

I'll update u later, mår för bajs för att skriva.


Peace, Tess


I väntan på 75

Min buss går 18.34, så nu ska ni få min  JULönskelista:

1. Hunter!!!!!!!



2. Odd molly <3




Sedan vet jag faktiskt inte. Hehe. Time to run. Pusss
(THERESE, nu är det din tur att uppdatera!!)

Love, Manda

Nanana

Vill ni ta del av min otroligt roliga veckoplanering???? Här har ni:

Måndag: Plugga Kemi och fysik
Tisdag: Plugga kemi och matte
Onsdag: Kemiprov. Sen får vi nu se om jag hinner jobba..
Torsdag: Plugga matte och fysik. WO HO(!?)
Fredag: Jobba med Maja! Åh, underbart. Sen vill jag F E S T A.
Lördag: Jobba. Plugga. Vi får väl se.
Söndag: Jobba. Plugga. Bu hu.

Jag tror på riktigt att mina lärare hatar oss och vill att vi ska ta livet av oss själva. Fun huh? Vad i helvete.

and I might will. Hejdå

Love, Manda


It's something about him

En stolt Alicia ropade ner mig för bara någon sekund sedan, och förklarade att hon varit på djuraffären och köpt en "alldeles ny leksak som innehåller mynta som katten kommer att älska!" Ni skulle sett hennes självbelåtna min när hon sakna öppnade förpackningen, sätter sig på knä framför Cian, som inte gör något mer än att lukta på den och gå vidare.

Hahahahaha så jävla ägd

 

Love, Manda

 


I think you get it now

aint no other way to play the game the way I play

 

 

Some pics från Halloween (eller dagen innan, vad vet jag) resten finns på Face! Och för Er som inte har oss där, finns det säkert en jävligt bra anledning.

 

Love, Manda

 


Miss you babyboo

Tesssss is so right - Behandla andra som du själv vill bli behandlad. SO put the blame on you.
Nu ska tröttis-tjejen mandis sova (ja, jag gillar att prata om mig själv i tredje person) med någon som uppskattar mitt sovsällskap väldigt mycket.

Godnatt!


love you.


Quots



Manda säger:

Finns det några fina killar där?

Tess säger: Haha, eftersom du mer eller mindre blev kär i ******* igår så finns det nog det. Eller har jag fel?

Manda: *Fnitter






                                                                          Peace, Tess


Mr What

I like the attitude she's bringin'. Nejmen helt seriöst, kul med människor som står för vilka de är. Sånt gillar vi. Even though it's quite obvious who's speaking thier mind. HIhihihih.

Ville bara uppdatera och med andra ord konstatera att vi just har varit "en(två) galet taggad(e) tjej(er) och ska(har) nu festa(t) gaaaaalet med allt vad det innebär. "



Wieeeee, Godnatt.

And don't forget- BEHANDLA ANDRA SÅ SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD


Peace, Tess


RSS 2.0