.


Obsession


Köpte nya glajjisar idag. Guuuuud va jag är beroende av det. Måste fan visa er min samling nån gång.
Nu vill jag iaf verkliiiiiiigen ha vår åtminstone, så jag kan få använda dom. Idag köpte jag ett par sommarklackar också. Hatar det. VILL ANVÄNDA NU!!!


Peace, Tess


Update

Ja... Vad har jag gjort i helgen?
1. Ritat 20+ Hello Kitties
2. Lekt mamma, pappa, barn (fick vara pappan, FAST med klackskor, ett plus iaf)
3. Kollar på Bambi

(iof har jag jobbat också och vart hos Westmans vilket var hur mysigt som helt)


En av dem alla......



Bara för din skull mitt hjärtebarn!


Peace, Tess

De försvunna syskonen

Måste också berätta att jag ska hem till familjen Westman tonight. Eller asså ikväll, på middag (köttfärssås såklart). Ska bli väldigt mysigt att träffa Lasse och Marie som jag inte har träffat sen Fanny åkte på sin lilla tripp. Så jag är lite nervös över hur jag kommer reagera när jag sätter min fot i huset som väldigt länge har varit som mitt andra hem. Jag förväntar mig ärligt att jag kommer gråta som en liten bebis, men man vet ju aldrig. Hoppas inte det iaf. Haha.

För er som undrar så är Fanny påväg till USA för att träffa släkt och vänner, och för att träffa sin kära syster. Haha, längtar väldigt mycket tills ni gör det där som nte får nämnas. Sen efter USA kommer iaf Fanny hem till Sverige, den 12 Mars om jag inte har fel. Så så långt är det inte kvar. Hoppas att jag får skypea med er båda två snart!

Ville bara informera för dom som var intresserade och skriva av mig lite om detta.

SAKNAR ER ALLA!






Peace, Tess

Juste

Fick en Alla Hjärtansdag present av min käre mor:


Tröja:            H&M
Jeans:           Tiger of Sweden

Watch this!


EN STOR JÄVLA UNDRAN HAR JAG OCH SVARA FÖRIHELVETE! va anonyma då så slipper vi ställa till problem för dom som inte vågar tala om vilka dom är. Här kommer undringen:

Vad har jag egentligen för ögongfärg?

Jag fattar verkligen aldrig, och sen är dom olika färger hela tiden. Bajs-ögon.



Peace, Tess


The ugly truth


(Observera att jag bara sminkar ENA ögat, ingeeeet annat)

Helt seriöst, hur små är inte mina ögon utan smink? Det är fan inte okej. Ser ut som en liten bebis. Haha okej nu ska ni få höra om min ögonfärgs-teori. Såhär det att speciellt tjejer med BRUNA ögon ser oftast väldigt söta, mysiga och allmänt snälla ut. Lite som nån gullig tjej som man vill kramas med. (garva inte) Och tjejer med (is)BLÅA ögon ser mer kaxiga, kalla och dryga ut. Det är dom tjejerna som är "snygga", om ni fattar hur jag menar. Okej, jätteflum, men det är iaf min teori.


Tanken med bilden var att jag skulle kolla om ögat verkligen såg större ut med sminkning eller om man bara säger så. Plus att jag absolut inte har någonting att göra. Sånt e livet när man slutar klockan 11 varje fredag. Mohaha.


Adios Amigos!

Peace, Tess


Lalala

Hej ni alla anonyma bloggläsare.

Mitt liv är som vanligt otroligt fartfylld under veckorna; idag har jag hoppat fallskärm, tagit en sväng förbi Italien (åt en väldigt god pizza, italo for the win) samt tränat. Nåväl, åtminstone det sista är sant. Afrikans dans för att vara specifik. Missade ju min och Mattis dans igår, så idag drog jag ett pass med Ellie och Lizis istället. Mycket jobbigare än vad ni kan föreställa er kan jag lova! Moaeha.

Är ensam hemma, vilket är OTROLIGT vanligt nuförtiden och det gillar vi inte, och ska nu försöka få i mig något att äta. Kommer förmodligen att resultera i mackor as usual eftersom jag är världens sämsta matlagare. Frivilliga är hjärtligt välkomna att hjälpa mig.


Love, Manda

 



Ni får ingen bild

Vill bara säga att jag tänker bryta mitt löfte angående mitt hår. JAG VÄGRAR LÅTA BLI ATT FÄRGA DET INNAN SOMMAREN.
Herregud, det ser ut som att det är smutsigt när det är nytvättat typ.
Tur att TORRshampoo finns, the love of my life <3

Grattis igen Sannie


Grattis Fina!

Peace, Tess


Looks from last week





PEACE


Okej uppdatering från min sida krävs

Och jo jag vet, jag har vart en dålig männsika. Men jag har faktiskt vait sjuk om det nu är en ursäkt. Okej, kanske inte. Menmen jag har iaf inte pallat. Men nu ska jag vara en duktig flicka och göra er(undrar verkligen vilka...) väldigt glada.

Kan ju börja med att tala om att jag saknar Anna så sjukt mycket just nu! Men faaaan det är bara 116 dagar kvar nu. Min bror va så söt och kom och trösta mig! Haha. "Hon kommer ju heeeem snart"

Idag är det alla hjärtansdag, och den har jag spenderat i strand hallen. Kollat på Matildas volley med Jhonte m.fl. Himla snäll är jag som ställer upp. Haha nej men det var faktiskt mysigt. Idag fick och också en fin tröja av mamma för att hon älska mig så himlans.

 

Min nya underbara blus från Zara, som jag svurit en ed på att inte använda tills snön är försvunnen. Jippie.


Peace, Tess


Nigga please

Valentines hit och valentines dit, trött på det nu. Hela dagen har jag fått höra "GLAD ALLA HJÄRTANS DAAAAG!!!!" både från randoms och vänner. Okej, I love you friendisar, men alla randoms vill jag bara spy på. Bokstavligt talat.

Nåväl, ska väl försöka behärska mig. Igår var jag och Tussen hos Jocke och åt en mysig middag samt spenderade en del av kvällen. Sedan upptäckte vi dock hur otaggade vi var (tuss sjuk, mand ledsen) så vi drog därifrån. High five på att jag endast bor en station därifrån, jii ha!

Är fortfarande lite deppis, men jag får väl ta att rycka upp mig snart I guess. Orka va en crybaby.

Anyway, this is was wearing;





 

lilla cianbian fick vara med på ett hörn, as usual. Nu ska jag sätta igång med fysiken, ovanligt att jag har något att plugga, suck. Ibland skulle jag bara vilja vara helt ledig för en tid...

 

Någon som känner för att göra mig på bättre humör kan ju skicka iväg ett gulligt sms. Det behövs.

 

Love, Manda


Paus från pluggandet

Så, nästan klar med fysiklabben och engelskan. Nu väntar bara fysikboken och spanskan, suck..
Men snart är det fredag och det hurrar vi för!! Imorgon blir det Lek med Lizis, men innan det...
..ETT BESÖK HOS FRISÖREN! Förväntar mig inte mer än någon dm kvar på mitt huvud då dem är klara. Nåväl.

Lite pics från vår fysik idag (japp, vi satt och stirrade upp mot lamporna för att se hur ljuset betedde sig. He he..)


generös tjej.

 

Love, Manda

 


I miss summer

 

Nu ska jag duscha och sedan hoppa bums i säng.


LOVE, Manda


Im back again...

Jag måste ha världens roligaste liv just nu;


 

 



Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Kill me, kill me now.

Fobi för stängda dörrar

Äta ensam, sova ensam. Så ser min vecka ut, bu to the hu. VAR ÄR DU ALICIA?! Dumma unge.

Bortsett från det så är jag på väldigt bra humör; JAG KLARADE MITT MATTE D-PROV! Obeskrivligt glad må jag säga. På grund av andra saker också, kanske. Hihi.



Nu ska jag sysselsätta mig med underdunderbara-fysiken och kommer förmodligen att vara försjunken i detta hela kvällen. Så cu!


because I miss you

 

Love, Manda

 


Cookie Dough



Finns ju fan inge gooooodare.

Av nån anledning sitter jag här, ensam i mitt rum, och tröstäter. Nu är glassen faktiskt slut, men helt plötsligt sitter jag med en stor chipspåse i handen. Vad händer? Om jag ska vara helt ärlig så har jag absolut ingenting att vara ledsen över, så vet inte riktigt hur jag hade tänkt att the snacks skulle trösta mig.

IOF HAR JAG MARKETING PROV PÅ ONSDAG. GOSH!


Peace, Tess


New stuff (FINALLY)

STORHANDLAR'N med stort N MANDA på G. Skämt åsido då jag är galet duktig på att inte spendera pengar på onödiga saker nuförtiden. (Nuförtiden=tiden man måste spara till AYIA NAPA resan i juni!!!!!)

Nåväl, här har ni mina ytterst nödvändiga köp från idag:

ÄNTLIGEN en ny jofama, min blev ju snodd förra hösten.. grrr

 

'klänning' och lackleggings


Nu ska jag fortsätta att leta efter användbara plagg i min dumma garderob.

 

Love, Manda

 


Cuz' im addicted

 

 

Love, Manda

 


No more sickness this winter

Den här vintern har varit hemsk för stackars mandisen; KYLAN har väl knappast undgått någon, SJUKDOM på SJUKDOM har tagit över och plågat min stackars arma kropp, och sist, men definitivt inte minst, är det fortfarnade vinter. Fort-fucking-farande. Det känns som en evighet. Kan sommaren vara vänlig och titta fram så att vi slipper detta, tack.

Hursomhelst så har jag konstaterat att jag aldirg mer tänker vara sjuk under vintertider. Detta ska hjälpa mig att lyckas:

  • ANVÄND HALSDUK! Något som jag varit oerhört dålig på den senaste tiden. Förmodligen därför min hals protesterar.
  • Sluta använda skinnjacka då det är 15 minus. Fine, man känner sig förjävligt stor och klumpig i den där dunjackan, men vad det gäller mig får jag väl lära mig att leva med det två månader om året...
  • Skippa SMS-vantarna. Snyft. Mina fina pajlettklädda vantar, som dessvärre lämnar fingrarna nakna i det iskalla vädret. (Underbara då du vill SMSa med touch. Mindre underbara då det är minusgrader ute.)

Så, det där var väl i princip min lista. Tre välbetänkta punkter, enjoy. Nu är det dax att (börja) återgå till plugget, har matteprov om två dagar så det är väl lite halvdant för tillfället.



Love, Manda

S&W


Pratade nyss med typ världens sötaste på msn nyss. (Stella & William)


Nya saker


Ny piercing

Ny dagbok <3

Nytt torrschampoo

signade upp mig på ett kiks-kort, själ undrar jag varför


Nytt pannband till onsdag, Järvsö here I come!





RSS 2.0