RANDOMLY



                  Jag hatar det. 
                    Jag absolut hatar det. 
                      Jag kan inget göra. Varför skulle jag?           
                        Jag bör vara lycklig utav andras lycka,
                          men just nu går inte det hand i hand.



Peace, Tess


Citat under sekretess belagd information



Haha vi ser så otroligt kära ut på denna bild, visst Fanny? Jag gillar't.
Hm, vad ska lilla jag prata om då? Känns som att stora Manda sprudlar av insperation av alla sorters slag, men inte vet jag vad jag ska skriva. Let's think about it for a while...

(efter 5 min)
Wiho, insperationstime is over.
Nu ska lilla Tess bli väldigt personlig helt plötsligt. Kör hårt. För er som känner mig väldigt, och då menar jag väldigt bra, vet att jag skriver dagbok. Inte för att jag är så productiv med den just at the moment, men jag skriver ibland när jag känner för det. Förr var jag en flitig författare, men insåg att jag helt enkelt inte pallade. Jag tänkte bara ta ut små bitar, eller ah citat, ur min dagbok, till er, my beloved ones. Och bara så ni vet så är detta egentligen sekretess belagd information. Shout.



8/1 2009
"Nu lämnar jag hela år 2008 bakom mig och fokuserar på framtiden och vad 2009 har att erbjuda. Har ganska stora förväntningar, men vi får väl bara vänta och se"


13/1 2009
"Julen är över och min penna är rosa. (Ungefär samma betydelse)"


27/1 2009
"Men jag ställer mig fortfarande samma fråga...Hur fan ska jag kunna glömma?! Att glömma, radera, som bortblåst. NEJ, det går inte! Hur? Men ändå varför?"



Peace, Tess


She's a Diva

Hade jag haft tid idag hade jag åkt raka vägen till MakeUpStore. Ihhhh.

Men nu är det ju så att jag inte har den tiden. Och med tanke på mina ogenomtänka internetköp för bara några minuter sedan, kan vi ju konstatera att jag förmodligen inte kommer att ha dom pengarna heller.
Blä. Lutar mot snyltande resten av månaden.
Dumma pengar som styr världen.


Fick nyss en hjärtattack. Är ensam hemma, och PLÖTSLIGT känner jag någonting mot mitt lår. Vänter mig om, och där står min lilla Cian på bakbenen. Nu ligger hon här och myser. Och stinker. Någon måste badas..

Som ni förstår har jag tusentals saker att göra, inklusiva tvätta en skrikande, hårlös katt.
Nu ska jag försöka få tag på M igen.

terromand last weekend


Love, Manda


LETS DO SOME SHOPPING

Det kliar i mina fingrar igen. Men nu, våra kära, ack alldeles för tysta läsare, ska ni få vara med och bestämma;


dress#1

dress#2

 

Så, vad tycker ni?! Vill ha båda. Dumma dumma snodda jacka som kräver en stor andel av min budget denna månad................... grrrrrrrrr

 

Love, Manda

 


cmon baby scream to God, he can't hear you

Efter tusentals jävla systemåterställningar hit och dit samt borttagning av program HÄNDER INGENTING!
Min data är fortfarande lika äckligt retardig. Mozilla har slutat funka. Explorer har slutat funka. Jag har INGET internet. Förutom detta. Lyckades starta på felsäkert läge, dock funkar det bara hälften av gångerna..

Men jag ska inte tjura. Kan ju meddela att jag kommer vara Mrs. Richbitch by the time I turn 19. Nyfikna? U better be. Im in for somethin' goooooooooooooooooooooooooooood.

ÄSCH. ÄR FORTFARANDE SUR. ÅÅÅÅÅHHHHHHH.............
Min bebis. Mitt hjärta. Is dying...
Snart är det dax.
Mitt hjärta kommer spricka i tusentals bitar..
Men vi närmar oss.
Det är oundvikligt.

Den hemska..
Vidriga..
Otänkbara..

Omformateringen.

en terromand hos west i vintras

Love, Manda

Mandy in action

Miss independent har nu påbörjat sitt uppdrag. Den F har svarat, så nu vet ni vad nästa steg är.
This should be fun.

Imorgon ska jag och Emeline någon hudvårdskurs(?) på Odis. Åh, kanske, kanske slipper jag mitt nuvarande  jobb i framtiden.. Kul om jag istället skulle börja jobba med produkter och sånt, skulle älska det. Vi får hålla tummarna för mig imorgon!


Someone wanna trade eyecolor?

Love, Manda

 


Love

Tess, tala för dig själv. Jag skötte mig exemplariskt (åtminstonde till en början) men insåg till slut att jag kanske skötte mig lite för exemplariskt.
Detta gick dock ganska snabbt att åtgärda.. hehe.
Anyway, som Tess sa hade vi kul som få.
Men slutligen (efter att ha ramlat runt i klackar hela kvällen) begav vi oss hem till mig. Med två chipspåsar som hittegods! Dock är detta en liten hemlighet, då det egentligen är stöldgods.. 
I vilket fall var det underbart.  

Bilder kommer ikväll eller imorgon, jag lovar.

 



bild på älskade, saknade westisen och min lilla tvättbjörn

Love, Manda


Underbart citat

Stört rolig kväll igår för allas information. Nu är jag en ensamvarg eller nåt, Manda ville inte dela mitt sällskap längre utan förbereda... Mer talar jag inte om. TOP SERCRET STUFF. Thihi.
Efter att ha fått lite för mycket av det goda, socialiserat oss med dom flesta, dansat och catfightat (haha, kanske liten överdrift. Manda vs Nord) så drog vi oss hem. TVÅ CHIPSPÅSAR RIKARE. (riktigt luskiga tjuvar var vi) Wuops det var en hemlis. Jaja, ville mest skriva för att inte göra er besvikna och också för att memorera ett litet citat från igår. Åhherregud som vi skratta:

Ur Mandas mun:
"Du ver när man åker skateboard på snön..(?) Vad heter det?"

Jag behöver inte säga så mycket mer.


Bild från i fredags. Manda och Fanny kommer med bilder från går dagen. So you have to keep on waiting

Peace, Tess


Min prinsessa

Hittade nyss en Cian på min dator;

 

och hon var för ovanlighetens skull väldigt fotovillig

 

 

otroligt rädd bild. Men hinner inte. Ska äta home-made pizza, och sedan möta upp mina vänner för att dra till Jocke. Hörs imorgon!

 

Love, Manda

 


CUTIEPIE


Miss u girl

Peace, Tess


ÄLSKART

Try JibJab Sendables® eCards today!

PLANS

Usch usch usch Manda va det förra designen var hemsk! Nu känns det iaf bättre, men vi får finslipa lite. ;)
Igår hade jag en riktigt konstig kväll. Började med att jag gjorde suprise middag för Mamma. Och helat plötsligt frågar hon om jag vill ha vin till maten! En chockerad Tess svarar ett stapplande ja, och Mamma bara skrattar. Sjukt gott var det, och jättemysigt. Jag och Mamma var ju då ensamna hemma som ni kanske förstår. Jättemycgt. Jag bryr mig inte om min upprepning. Ja men efter det ska ni veta att jag fixade iordning mig. Jag, Sophie, Sofia och Lovina drog oss tillslut mot Älvsjö typ, fast det typ inte är det. Man tar iaf 168 från gullmars. (som att jag ens trooooor att ni bryr er, HAHA) Anyhow, vi skulle till Mange och Thomas. Skitroligt folk, hade träffat, eller hört talas om de flesta, så kändes bra. Men efter ett tag kände jag att jag hellre ville träffa männskor från klassen. Och dom var också i Älvsjö på fest, hos Bernie. Men ingen ville joina mig. Jättejobbigt. Så ringde Babymalin mig och hon ville följa med!!! :D Tillslut kom vi dit, efter att ha missat bussen, haft äckliga spanjorer på oss och shopping i "godisautomat". Möttes ab Bernie och Ackepacke vid bussen, och hade sen en skön kväll. Haha Mimmi, hoppas du mår bra idag! Vi tog oss sen hem till Baby i fruängen. Och nu sitter jag här, ensam, hos Malin och undrar när jag ska dra mig härifrån. Malin, kan tala om att jag har hittat lite godbitar i din garberob (a). Vi tar det sen. Det var igår.

Idag ska jag komma hem. Ska nog käka middag hos Westmans, närmare bestämt ensam med Fanny, för Mamma och Pappa Westman är på gotland. Och som ni alla vet är Annan i US. Sen ska vi med Manda, Maja och andra mysiga männsikor på fest i Brevik. Fast det är också klassfest, men jag känner att Underbarajocke är viktigare. Vi hörs senare I guess.




Long time ago. <3

Peace, Tess


Tessen, se hit!

Fick panik på den förra headern, du får använda din fantasi (och självklart picasa) för att skapa en ny. Men jag behövde en tillfällig lösning.

Nåväl, Hola otra vez alla ni andra!
Jag har just gjort klart min fysiklabb och är så jäkla stolt över mig själv. Bästa jag någonsin lyckats åstakomma tror jag!

Imorgon är det jobb. Och sen får vi se vad Tess har på G..
På lördag är det spikat. En hållplats bort från mig, kan det bli bättre? Yeah.
Och det går rykten om att en viss Jonk jag inte varit med på alldeles för länge ska dyka upp =)





Love, Manda

Galet..

Efter en dag med ett härligt matteprov och en underbar upplevelse i skogarna runt alby, sitter jag äntligen här. Fan, vad jag aldrig vill göra om det.
Vi kom vilse. Jag gnällde. Jag gnällde mer. Jag målade med blåbär i mitt ansikte och på mina ben, så att lärarna skulle tro att jag gjort illa mig (dock förgäves, de andra gick inte med på att återvända utan några kontroller..)
Vi var ungefär en timme sena, då vi inte hade något annat val än att gå med på en av mina geniala idéer. Hehe..

Så en anfått Jens bärde mig sista biten i hopp om att lärarna skulle se och ösa lovord på oss, såsom "Men guuud Amanda, som du ser ut! Åh, oavsett hur sen du är får du självklart MVG! Som du kämpat!!!!" Detta hände, som ni kanske förstår, inte heller.



Förresten, så är min jacka fortfarande borta. Buhu. Lär väl bli att jag köper en ny i helgen... EN JOFAMA IGEN! IN YOUR FACE MAJA. Eller vet du vad? Nu ger jag dig ett val;

now whats it gon be biatch


Love, Manda

Meet me at the hotel room

Mitt älskade lilla genanta hjärta (som förmodligen inte vill bli namngiven då han skäms över detta) sitter just nu och tittar på de två nyaste Gossip Girl, och självklart får jag var och varannan sekund "OMGGG VAD GÖR HON?!" eller "NEEEEJ åååååh" mottaget på min mobil.

Hahahahahaha. Sjukt att ingen av mina tjejkompisar ser på det (seriöst. ni går miste om något) men att min lilla bebis gör det.
Varför jag är så gullande vet jag inte. Tycker om det bara.



Nu till någonting som kommer irritera en viss Anoewf;

har verkligen velat ha the rabbit-fur i snart 2 år. Helt galet. Den verkar så mysig! Please let me, A...

 

Love, Manda

 


Yeah I can seeee her

Gör allt för att slippa matten.

Hmmmmmmmmmm. Kikar på "gamla" bilder. Här är mitt rum när vi precis flyttat in;

 

 

Och nu, närmare bestämt 5 månader senare.........

 

har jag äntligen(!!) fått hit min dator...

 

.. men dessvärre ser denna sida LIKADAN UT. förutom garderoben...

 

MEN. vart är garderobsdörrarna jag har väntat på ett X antal månader????

undrar om mitt rum någonsin kommer bli färdigt.....

 

jaja. där fick ni en INBLICK in the mandy-room. Åtminstonde det ena, hehehee....


Love, Manda

 


WHINING

Jag har en känsla av att någon satsar idag. Hmm, I think there's a reason. Probably 'cause someone has MATTEPROV imorn. And so do I Manda (tycker-sjukt-mycket-synd-om-mig-själv). Matte C it is *jubel. Jaja, det är väl bara att börja köra på helt enkelt, vad mer kan man göra? Inte har jag någon som är hemma och lagar mat till mig heller, nej så bra ska vi ju inte ha det. Och bara så ni vet så kom jag i princip precis hem från skolan också. Förstår ni min underbara dag? Haha, jag misstänker att ni nu tänker: "Asså jag förstår inte hur ni kan klaga så sjukt mycket hela tiden". Men, just nu så lägger jag inte en tanka på hur andra har det. Och jag är ledsen, ta inte illa upp. Sometimes u have the right to show off ur egostyle. 

I got a big ego, such a huge ego
I love me big ego, it's too much
I walk like this 'cause I can back it up

Nej, nu tog vi i va? Tss.
Back (haha vadå tillbaka, början) till pluggandet. Wish me the best of luck 'cause it's needed.



Haha, Dalis i 8an, 9an(?)
Saknad, åh du kära saknad. Vad ska jag ta mig till? Jocke, vi ses snart! Anna, jag hoppades att jag kunde säga detsamma...

Peace, Tess


2 tired 2 think

BlubbBlubbBlubbBlubbBlubbBlubbBlubbBlubbBlubbBlubbBlubb

Having a great time, just me and my computer.
A greaaaaaaaat timee.




thinking of u

Love, Manda


Why you shouldn't use MSN

Tänkte nyss skriva något, men fyfan vad töntigt det lät. Jaja, bör göra några mattetal så att jag är en aning förberedd inför provet imorgon. ska börja vandra mot mormor om en dryg halvtimme.
Hungrig mand.



jag för 2 år sedan. Nat. Men min syster. Och jag undrar verkligen om vi är lika eller inte? blubb.


Love, Manda


Sleeping all day long

Något ofattbart har hänt. Jag har hittat ett nytt torrshampoo som är ännu bättre än den förra - OCH MER ÄN HÄLFTEN SÅ BILLIG. Är så lycklig. Inget mer tunnis-plånbok på grund av alla miljontals torris-flaskor jag förbrukar each and every month.

Och vet ni vad? Oorganiserade manden har en veckoplanering;

Onsdag: Mormor min fyller år, mys med mamis sida + larsen. Plugga som en galning till mitt matteprov...
Torsdag: Den-V-dag? We'll se. Hehehe...
Fredag: Vara en flitig myra på mitt otroligt glamourösa jobb. Then be with my B's.
Lördag: Jobba. Festa. Sova.
Söndag: Sova. Plugga. Vara allmänt död (?)

Sen börjar det om igen. Nu ska jag försöka påskynda GossipGirl-processen och se om jag inte hinner  kika lite innan jag ska sussa...

bebis-Cian. Underbart sötful va?

 

Love, Manda

 


Market Research all day long






                                                                            Peace, Tess


blö.

Vill sova. Kan inte. Mitt hår är blött. Tänkte för en gångs skull låta det självtorka, bra va? Stackars stackars hår.
Observera förresten mina otroligt avhuggna meningar, men jag orkar verkligen inte förmulera mig bättre. Så, easy&done.

Är inte en deppis längre. Lite sur på mig själv för emo-inlägget tidigare, men men. Vad som händer för stunden förtjänar bloggen att få veta. Är dock fortfarande arg. Ruskigt arg. Varför är en hemlighet...
Ja, jag är en mystisk människa.


SÅHÄR arg är jag just nu.


Love, Manda

 


hmmmmmmmmmm

Nu när Old Jofama is gone - är det OK att köpa en New Joffis?

jag ger det 7 dagar. har jag inte lokaliserat den 'gamla' innan dess så slår jag till (dock kommer jag alltid älska den mest av allt..)

 

Love, Manda

 


ÄLSKADE KUSIN 16 ÅR

Nu är det så att min bästastebästaste kusilini fyller 16 år idag! Därför är jag just hos henne och firar med heeeeela tjocka släkten (nej nu överdriver jag, några missas och iof är det bara Anderstedtare, men sak samma) Men det är iaf superduper mysigt och jag älskar er alla något kolosalt (shit vilket underbart ord!) Kolosalt. Men hur tänkte jag uttrycka mina känslor just nu och dela med mig av min kärlek till Malin Anderstedt. Jo, jag tänker bjuda, och då menar jag verkligen bjuda.


En sommar väldigt länge sen, väldigt glada, väldigt bruna, väldigt små. Och jag vet, fjortistess..


Ett tag senare, många år. Heeelt galna, hoppar från gungor. (Tess=redhead för er information)


Ja, livet har sina goda sunder. Vi är ett par galningar må jag säga.


Ett till bevis på det.


Kanske två år sen, på en av många släktmiddagar. Haha så söt Grodan!


En till galenpågungornabild. Me like.


Haha, jag vet inte vad vi gör. Men riktigt länge sen.


2-3 år sen skulle jag säga. Älska självutlösare!


Norrland är vårt älskade ställe som man endast kan klara sig i mindre än en vecka, sen DÖR man bokstavligen.


Här är norrland också, en sommar. <3


Åh, fyfan va jag bjuuuuuuuuder. Här är när vi kollade på PS I love you på bio, favorit filmen och favorit boken genom tiderna. Aldrig gråtit så mycket.


En bild på oss på finlandsfärjan. Svinkul var det verkligen.

Måste bara lägga ut en fin bild. :)


Gud, nu måste ni medje att jag är världens generösaste. För det är jag verkligen. Jag vill bara säga att jag älskar min Malin, mitt födelsedagsbarn 16 år. Du och jag genom allt. Det finns inget annat. Australia, &

m l a m r e d ö s

Peace, Tess


En tuff tid

Jag är Arg. Ledsen. Besviken. Rädd. Förtvivlad. Förvirrad.
Tusentals frågor flyger runt i mitt huvud.
Noll svar.

Jag är utmattad.
Vill lägga mig ner och sova. Helst under en lång period.
Och vakna upp utan några som helst problem.


peaceful moment with mookisen

Love, Manda


That girl is a bad girl

Igår var en fruktansvärd kväll. Åtminstonde mot slutet.

Åkte dit iklädd i vackra Jofama-skinnjackan.
Åkte hem i en filt. En jävla filt.

Helt otroligt. HUR kan man ta någon annans jacka?! Och mitt busskort var ju självklart i fickan. Dukig manda.
Det känns helt sjukt att någon annan använder min jacka just nu. Att någon annan snålåker på mitt busskort.
Jag är verkligen ledsen på riktigt. Sure, det var bara en jacka. Men det var min absoluta favorit!!!!

Over N out, ska plugga fysik hela natten.



mandorna. JAG I MIN ÄLSKADE JOFAMA... miss you.


Love, Manda


Inatt måste jag ha drömt miljontals gånger

Jag vill börja inlägget med något fantastikst/hemskt/irriterande/onödigt/värdelöst! JAG VAKNADE KLOCKAN FUCKING HALV 4! Vad händer med mig? Jag vaknar SJUK dessutom. Jaja, hade vad jag vill kalla en bra kväll igår. Haha töntigt det lät. Men ja. Om man var där förstod man? Eller? Jaja det jag vill tala om var min dröm inatt/morse/förmiddag/eftermiddag???
Igår när vi väntade på bussen (i en fucking timme) i kära tyresö c. Försökte vi göra allt för att få tiden att passera. Vi sjöng, vi(jag) spelade på mobilen and came up with some fun games to play. Eller om jag ska vara ärlig så var det faktiskt manda som kom på denna lek. Vi alla hade klackar, cirkus 10-13 cm höga, och vi skulle balansera på ett ben. Skitkul var det, och en som hade bäst balans förlorade först. Mohahah hennes namn är M to the anda. Då var det bara Hanssen mot Tessen. Grym kamp, och otroligt jämn. Manda puttades dock vilket resulterades till att jag ramlkade ihop. Tydligen såg jag ut som en hare också. I fallet gick min (min broders) klocka sönder, vilket var en tragedi. Manda försökte förgäves fixa ihop den, minst i en halvtimme. Och hon fick för sig att en del saknades.
(Detta hände for real)
Min dröm var alltså den att jag letade som en jävla gris efter den dära delen som saknades. Och manda, vet du vad?
JAG HITTADE DEN FÖRSVUNNA DELEN! :D

That's all I had to say today. Tonight I'm going to Värmdö. Vilket leder till att jag sover där. Ha så kul ikväll våra älskade läsare, så hörs vi senare (alltså imorn, eller något fylleinlägg, det skulle ni gila va?? )


Oss, minus Annsi


Peace, Tess


Heeeeeeeeeeeeeeeeey

Tess, dessvärre fick jag ingen av dessa att skriva ett gästinlägg på våran älskade blogg, men det blir bra ändå. Mandy in the hoood.

Är hos Viktor med några grabbs från my old class + ännu en viktor. Hehe.
Ikväll blir det tess&hans ju. Struntade i att jobba, orkar inte. Räcker med att jobba imorgon..
No more to write, tänkte bara uppdatera om vart jag var. See ya


the first V. hehehe söt

 

Love, Manda

 


A picture..

.. Of me and my Tuss <3

Lets rule the bloggworld, partner (ja, det är en dräggisbild)


Love, Manda


Hej bloggbebis

Är galet nyfiken på vilka det är som spanar in våran ytterst, ehm, seriösa blogg.. hehe, nej men trevligt att ni hittat hit! eller något.

Sov hos Majsen inatt i dennes underbara säng. Igårkväll bestämde jag att hon skulle göra en mysig liten inbakad-fläta på mig morgonen efter, men det gick väl sådär.. Klockan ringde halv sju, (notera att vi kom hem runt halv 2. Fem timmars sömn yeah) och jag tänker då som vanligt "äsch, fem minuter till." Efter dessa 5 minuter och efter ännu en hysterisk ton från mobilen, blev jag arg. Jag skriker: "JAG VILL INTE HA DEN JÄVLA FLÄTAN LÄNGRE" och somnar sedan om. Den var tydligen inte värdig sovtid enligt morgon-manda.


Imorgon blir det H&T, förmodligen bio&gno. Myyyyyyysis.

*gno=girls night out. Hard to guess huh?



me&west i somras i en "toples-park." how cool? Asskönt!

inga killar alls (förutom 2 slemmiga som stirrade på alla.) Tror ni mig inte kan ni ju kolla tjejerna bakom.. haha.

 

Love, Manda

 


Making Love To My Wife

Tänkte också skriva ett glatt inägg, eftersom Tess nu varit så entusiastisk. Är hos my babyboo aka majstropod aka bff, och vi väntar på daniboy aka snailiboy som snart ska hämta oss i sin brumbrum. Wie.
NU undrar ni alla tusentals läsare säkert vart det glada är. Here we go;

IM SO HAPPY IM SO GLAD THAT I'VE GOT MEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
WOHooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooo.



me and my wifey last year bitches. skrattar lite


LOOOOOOOOOOVE, Manda


SÅ GRYMMA

Remember this??



Peace, Tess


woho, therese is happy

Haha, ville bara överraska lite smått. Verkar inte vara så att vi skriver att vi är lyckliga i den här bloggen. Hemsk, ruight? Så jag tänkte göra ett lycko-inlägg. (Vet absolut inte var dettta ska leda och abvsolut inte hur dett ska sluta) Något jag vet är att jag skriver i speedad fart just nu. Tangenterna är som ett piano, TYP. Eventhough I've never played the piano I've always wanted to. Haha varför ljuger jag helst öppet och obvois? Men shit tänk om jag hade vart heeeelt grym på piano... Fett coolt. Sitter och väntar med spänning på det nya idol programmet. Jag och mammsen har laddat med varsin latte och goodaste glassen ever! Carte d'Or Mascarpone. Ingeeeeeeensomhelstaning vad det betyder. Men god är den allt. Mr Proud. Igentligen borde jag vara allt annat än glad. VAD EGENTLIGEN MED I??? Hahahaha. Jaja, tänkte mest på att min bästa vän är i the US och en annan vän inte alls mår bra. Tänker på er båda! Men just nu tänker jag vara glad för en stund. Fyfan va ni kommer tycka att det här inlägget är värdelöst. Men vet ni vad? DET SKITER JAG I! :D Gud detta skulle kunna bli längsta inlägget i tess&manda historien, eller? Nej, skulle inte tro det, men defenitivt det mest onödiga. Nejmen nu börjar ju faktiskt kära, kära IDOL. Undrar vem man ska känna igen denna gång då? Manda... Kanske ett annat hemlig ex gömmer sig någonstans i Sverige? Ingensomvet-ingensomvet. :)




Härlig känsla över bilden, kanske mest för att det är skolavsolutning...


Peace, Tess


Im so excited

Åhhh, har just sett det första avsnittet på nya Gossip. Underbart.

Nu ska jag ta och göra mig lite mat, för att sedan packa lite smått och bege mig mot majs, där vi ska ha en mandstrop&majstrop-night. Mysigt va? See you!


assnygg tjej med kort hår

 

assnygg tjej med långt hår

hmmmm...........'

 

Love, Manda

 


It's finally over

Sådär, ett tandläkarbesök överstökat. Allt gick bra, blev lite galen när hon skulle stoppa in den otroligt vidriga saken (ni vet, den dom stoppar in i käften på en för att man sedan ska pressa igen munnen medan tårarna rinner ner för att det gör så jävla ont) 4 gånger!! Otroliga uppfinningar trillar in från höger och vänster, och dom gör sig inte ens besvären att uppfinna en behaglig jävla mun-sak. Visserligen har någon perfekta tänder och slipper gå mer än 1 gång var eller varannat år, men ändå.

Nu måste jag fixa svenskan innan jag drar till skolan.




Förresten så släpptes Gossip för två dagar sen i staterna! Så fort jag kommer hem.... *dreglar*


Love, Manda


Just one more before bed

Oh, you know this is for you. Tänkte försöka vara lite gullig (så att någon, som vi endast besrkiver med en simpel bokstav i bloggen, inte ska vara tjurig.)




:)


Love, Manda



Just go for it

Ska alldeles strax stänga ner datorn och krypa ner i säng. Klockan 07.15 imorgon ska jag infinna mig hos tandis. Jag säger bara herre min gud.

Sitter just nu och kikar på underbara klänningar. Det kliar i fingrarna. Varför ska det vara så enkelt att beställa saker? Men jag får inte. Kan inte. No money. Kanske om jag slänger iväg ett gulligt litet sms till min älskade papi...



Me likey.


Love, Manda


Derby @ zinken

VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRMDÖ vs. äckelkärrtorp.

Orkar inte förklara av en jobbig anledning, kanske för att vi förlorade.
ASKUL HADE VI DOCK!

Pictures:







Peace, Tess


2 cool 4 face

Sitter just nu och pratar med en "assnygg snart-kändis" som en viss C skulle uttrycka sig. Med andra ord, en människa som är med lite längre ner i bloggen.

Zinde C.



tess&hans, pic from el weekend.  som vanligt har bilden nada med texten att göra.


Love, Manda


Fortfarande sjuk

Jag har fått svinis. Och mässingen (om det nu är så det heter?.) Med andra ord är jag snart dead meat.

Sitter och kikar på old&new pics, bästa jag vet.

Drar iväg och blir lite brun nu.



Love, Manda

HAHAHAHHA

Manda, jag kan inte mer än skratta. Denna måste bara ha en egen liten plats i vår blogg!




Peace, Tess


spotify-länk, thanks

Remeber this?



"Just nu känner jag bara att jag har så jävla mycket grejer snurrandes i mitt huvud. Nu tänkte jag skriva av mig.
Att inte vara självisk. Det är vad jag inte tänker vara. Jag tänker hålla allt piss inom mig och inte öppna mig. Vilket jag alltid annars göra i dessa fall. Alltid. Inte den här gången. För jag tänker inte vara självisk. Du förtjänar inte det. Inte det minsta faktiskt.
Att vara ledsen. Att vara ledsen equals Kelly Clarkson. Jag förstår er chock nu. Men det är ett måste. För att vara ledsen + KC means angryness.
Att vara arg. Underbarare än att vara ledsen i alla fall.
Jag kan inte  s l a p p n a  a v. Det är kind of en omöjlighet. Osjälvisk. Ensamhet. Eller (?)
Frågetecken-inom-parantes är Underbart. Beskriver den största förvirringen någonsin. Just den förvirringen jag känner nu. Att hålla ledsna känslor inne är inte bra. Mina agrissioner kommer imorgon. Nice.
"Tänk på blodtrycket"
Yeah right.
Det jag kommer tänka på att inte vara egoistisk för som sagt. Det förtjänar du verkligen inte. "
Kopierat från thensta 2009-03-04 @ 22:43:23




Förlåt, duvetvem. Kom och tänka på detta inlägget idag. Gud vad jag var ledsen, och igen förlåt. Men allt var verkligen så otroligt oklart. Jag visste ingeting, du visste ingenting. Vi hade ingen aning om hur allt skulle sluta eller börja. Vi visste inte om det skulle vara hemskt, spännande, irriternade, sprudlande, saknande eller tråkigt. Nu vet vi mer, men absolut inte allt. Det värmer när jag iaf vet att du har det bra, det är det ända som kan göra min saknad till en mindre problem. När du berättade om hur tufft du hade det i början fick jag en stor klump i magen. Jag kunde aldrig slappna av och hade en nervös känsla hela tiden. Det var verkligen jobbigt, och ännu mer jobbigt blev det när jag insåg att jag inte heller kunde göra ett smack åt saken. Nu känns allt så mycket lättare, jag kan gå igenom en dag och känna att allt faktiskt är okej. Även fast det inte är så som jag vill. Men det är så som du vill, vilket betyder så mycket mer. Jag har redan börjat förstå hur mycket jag kommer växa av det här. Men om man jämför med hur du kommer göra det finns det inte en gnutta jämförelse. Jag saknar våra "promenader", idag skulle en sådan sitta riktigt bra faktiskt. För jag har verkligen bara suttit här i min röda soffa. Idag har jag tänkt väldigt mycket, ibland för mycket och ibland tyckt för synd om mig själv. Sådana dagar behöver man nog också om man sitter i den sisten jag gör. Det är skönt att veta att jag har andra i min omgivning som faktiskt sitter i samma sits och förstår mig. A, förstå om detta hade inträffat för cirka 2 år sedan. Då hade jag seriöst hoppat ner i din resväska, och om inte leva ett ensamt och oerhört sorgligt liv. Tänk om jag skulle blivit en såndär som vi inte gillar. Jag tror du förstår vem jag syftar på. Gud va jag inte hade varit lycklig då. Men nu är jag det, lycklig. Jag har världens bästa vänner, och en av dom är riktigt speciell, men tyvärr behinner hon sig på andra sidan jorden. Men vet ni vad? Jag är lycklig ändå. Mest för hennes skull. Jag lär mig dag för dag (Lite Mr Proud över den). Och det är det jag menar med att jag kommer ha växt så himla mycket tillslut. Typ världens starkaste, typ Pippi Långstrump(?) Nejmen jag kanske ska börja avrunda. Shit så mycket jag kan skriva nu, helt random. Kanske för att det är ett ämne som är så otroligt relevant och ligger så close to hjärtat så det är inte klokt. Det kag vill säga är väl mest att jag saknar dig. Det har redan gått 13 dagar, tiden går fort.....(?) Inte så långt kvar. (270 dagar 10 timmar 29 minuter och 4 sekunder) Men jag håller ut, som sagt jag är lycklig, och jag har världens bästa vänner, what more could I ask for? Jo, något mer finns det. Men jag har inte tillgången. Jag klarar mig, med ett leende på läpparna. Det är jag känd för. 



                                                         Peace, Tess


gnäll inlägg gånger 2


Helt okej Fredag, mys med Malin.
Jobb Lördag.
Möte med Hensen y Ammemi* (ouf, den är svår) i staden. Där vi fick lida i en timme vilket också kostade oss 240 riksdaler.
Rusade mot Tyresö, allt blev inställt.
Endade up hos KM där också L härjade. Sjöng disneylåtar i kanske en timme.
Drog vidare till Masten, till random killen (Daniel med blå tröja/Oscar med röd tröja/Robert?)
Vi hade....... Kul(?) Vet inte vad jag ska kalla det.
Kom hem sent.
Haha, dock jag det jävligt roligt när jag ramlade uppochner ur sängen. (Var rakare när jag kom hem än nån gång på hela kvällen)
Sov med Hensen.
Vaknade.
Och har suttit i röda soffan exakt heeeela dagen.
Väntar på ett samtal. (För jag tänkte hälsa på Westmans ikväll)
Har massa plugg.
Som jag aldrig kommer göra.
Alla är arga här hemma. Eller mest ledsna. (Hälften av oss gråter)
Ingen orkar laga mat.
(Hoppas på pizza)
Farewell.

*Ammemi=Amanda-Mercedes-Mirabell


Look for igår. This is me, Krusboda.


Mina Prinsar aka Trollbäcken och Strand


They went crazy at KM's





                                                                     Peace, Tess



GNÄLL-INLÄGG

Hola alla ni okända läsare.

Efter min överdos av hostmedicin igår (hostattack-incident på knäpptyst buss är inte att leka med) fick jag plötsligt en otrolig huvudvärk.
Ett intag av 2 ipren gjorde inte den huvudvärken bättre.
Ett X antal alkohol-glas senare förstörde mitt huvud.

Mår illa. Har ont i huvudet. Vet inte vad jag ska ta mig till.
Vill sova. Får inte sova. Måste plugga.
Varför måste söndagar suga?

Igår var bra. Tessen&Hansen for the win.



manden&mallen

 

Love, Manda


 


Sysselsättning

Så jävla kul att jämföra sista profilbilden med den första på facebook. Några exempel:




Peace, Tess


Ny dag, Nya problem

God eftermiddag fina bloggen och våra fina läsare. Idag är jag på kollosalt mycket bättre humör än sisst jag skrev. Senaste gången var jag också väldigt stressad. Jag ber om ursäkt. Alfred & Alva mår så bra de kan, även fast jag har smittat dem båda me svininfluensan. De gillar att kunna kalla sig själva grisar, utan att behöva ljuga. Är så stolt över dem båda. Men Anton (Min make) den JÄÄÄÄVELN har inte fått det än! VARFÖR SMITTAS MINA KÄRA BARN OCH INTE DEN GRYMME, HEMSKE FLODHÄSTEN TILL MAN? LIVET ÄR ORÄTTVIST!. Potatisen väntar, måste rusa. Alva & Alfred Hälsar så gott.

Hela familjen samlad. För ungefär ett år sedan. Ursäkta språket, men jag vill att ni ska få en ärlig bild på mitt liv. Jag är själv inte riktigt redo att visa mitt ansikte än, det kommer väl med tiden. Se hur häftig Alva är! Och Alfred ser ju bara efterbliven ut...

Peace, Ewa (aka Tess)


Vad händer med världen?

Ibland undrar man alltså. Jag var påväg hem från bussen. Träffar på en grupp av småttingar (killar i kanske 5, 6 års ålder.) vid fotbollsplanen. Eller i och för sig satt de i en koja uppe i skogen, men det tillhör inte historien. Jag gick förbi dom, utan att titta för jag förväntade mig ett "HEEEEJ VAD HETER DUUUUUUUUUUUUU?". När jag kommit en bit bort och inte ser skymten av dem längre hör jag ett utrop. "Ska vil knuuuuuuuuulla???". Jag blev så sjukt chockad, stannade typ upp och fortsatte sedan gå. Vafan händer med världen? Småttingar som inte har en aning om vad de yttrar sig om. Stackarna.




Förövrigt snurrar en mening runt i mitt huvud hela tiden.
"jag lovar, går det inte att fixa stannar jag inte kvar."

Peace, Tess


Look Of Today


Mycket delade meningar om dessa GRYMT AWSOME glajjor. Men jag älskar dom!
Superstressadverkligenvihörsimorgon

Peace, Tess

Ett beroende

Tänkte göra ett litet "roligt" experiment med mig själv.
Försökte vänja mitt hår med att bara behöva bli tvättat var 3:e dag, vilket gick sådär...
... tills jag fann min nya älskling.

Är en sucker för Lee's torrshampoo, använder det minst 1 gång om dagen, dagarna jag har tvättat håret. Och då är det faktiskt lite illa. Men men, nu kommer vi till själva grejen. Jag ska börja spara alla flaskor jag använder och ställa på min stackars ensamma hylla, så får vi se hur lång tid det tar innan den blir full.
Woho, samlar-mandan.
Nej men ärligt, flera flaskor torris i månaden skadar min plånbok. Så jag borde väl ha en liten insikt på hur mycket jag betalar för den ovanan...


my addiction

 

Love, Manda


 


I'm all yours tonight

Lyssnar på MJ på älskade Spottis medan jag städar mitt rum. Behövs som vanligt en rejäl omgång här inne, men jag har för mycket annat att göra. Är begravd i läxor. Kemi+Matte+Spanska... Blir trött bara av att tänka på det. Förstår inte hur jag någonsin ska hinna göra något annat, gah.

Imorgon fyller addisen 18, grattis i förskott min älskade cousin.

Ska fortsätta städa och sedan plugga.
FUN LIFE!
Tssssss......
Tess, i helgen kör vi.


Detta år blir det en Winter-Without-Westisen, alltså trippel-W. Sad winter. Tänker på dig hjärtat, och jag vet att du kommer ha det underbart där, även fast det känns lite osäkert just nu!

 

Love, Manda

 


BESÖKSREKORD!

You heard me. Är du lycklig nu Tess? Woho, we made it!
Dax att bli en sleepiebag.

Ja, det finns en anledning till keyboarden.
Hajen däremot kan jag inte förklara. Sharkie <3


Love, Manda

 


Mr proudie

Mycket&Lite mystiskt om denna L nu Tess, tycker du inte? Denne måste i vilket fall vara såååååååå glad eftersom L'et har blivit nämnt i flera tidigare inlägg. Och även detta! Tess vet redan vad jag tycker om hemligheter och mystiska saker, och nu vet ni också det. Just loooooove it. Dessvärre insåg jag nyss att L inte har något kodnamn, och det är väl nödvändigt?
Bli inte rädd nu L, that's just how we do it.
Observera att de flesta "kursiva" meningarna är riktade till Tess och ingen annan. Så ni inte blir förvirrade.

Undrar när denna fobi för namn jag har kommer avta.
Tills dess lever jag vidare på my code-names.


Kan meddela alla om att kära Tessen är överlycklig över att vi snart har besöksrekord på vår kära blogg. Vi får väl se hur många som kommer in efter att jag nu länkar detta. Lets seeeee.......

in the presence of Westisen

Miss you

Love, Manda

För mycket fritid

Det (jag?) spruuuuuuuudlar med insperation idag! Kan bero på att jag bara göra detta för att komma undan min hög med böcker som jag bör läsa igenom och lära in. Nu skulle jag bara vilja säga att jag vill ha dessa.



Bara för att de är rosa everyone!



Såhär stolt är jag över mina grymma inlägg idag.
Om ni ville veta.

Peace, Tess


Gör mig friiiiiiiisk, börjar skrämmas



Peace, Tess


I know u love me.. xoxo

Ville bara slinka in med en kommentar här & nu. För visst måste L vara heeeeeeeelt överlycklig vid det här laget, Ohyes he is. Nu är han nämnd igen. För bra för att vara sant visst L?

Inga kommentarer om mitt föregående inlägg. Jag tror att det finns en liten Ewa i mig som bara vill komma fram ibland. Ni förstår nu, eller förhoppningsvis de som känner mig anyhow.. Men hon kan nog komma fram lite som word-vomit (Från berömda Mean Girls) liksom när man är lite frustrerad osv... Eh skitsamma, ni vill ändå inte höra det jag flamsar om just nu (höra??). Så punkt.

Men vet ni vad det bästa är
Känner mig som en gossipgirl, loooooove it

xoxo

Den berömda, okända (eller ökända?) L

Peace, Tess


Life aint easy

Det övernämnda varken för mig eller Tess. Medan tess har problem med dem otroliga ungarna (tolka det hur ni vill) är jag stuck med tanken på vad jag vill bli i framtiden. Jag vet verkligen inte längre. Eftersom detta kändes lite halvosäkert, gjorde jag 3 livsplaner för mig själv;

1. Bli en spelutvecklare. Med andra ord en stor no-lifer som bara ägnar sig åt att spela samt att koda. Börja spela WOW på heltid, medan CS-karriären läggs ner eftersom jag inte har något att hämta från grafiken där. Slutligen tjäna massvis med pengar eftersom jag varit med och tagit fram det nya WOWIWOW. Alltså en nyare version.

2. Bli en civilingenjör. Svar nej, jag är inte helt säkert vad definitionen av ordet är, men det låter som någonting bra. Skaffa man, barn (max 2), hund samt en devon. Slutligen tjäna massvis med pengar.

3. Hoppa av skolan. You heard me. Jag köper istället två ryska steppsköldpaddor och namnger dessa Noah och Makaveli. Istället terrar jag L (glad att bli nämnd va? hehee) varje dag, tills denne slutligen tröttnar på mig och mina sköldisar. Sköldisarna och jag flyttar till Hawaii, där vi lever lyckliga i alla våra dagar. Vi livnär oss på sköldpadde-shows. Sounds great, dont ya think?

Back to reality,


Makaveli & Noah


Love, Manda

Min härliga morgon

Hej min (vår) kära blogg.
Idag var en stressig morgon, Alfred ville inte käka upp gröten och Alva skreek i förtvivlan från sängen hela morgonen för att jag inte hann pudra hennes näsa, FÖR ATT JAG SJÄLV FAKTISKT HAR ETT EGET LIV. Så därför så blev jag fly förbannad på Anton, min groteska gris till make. Och han ville inte ställa upp på att lämna barnen, så då fick jag gör det OCKSÅ. Mitt hår skulle egentligen vara rött, men bara för därför fick det bli svart. Punkt.


Kära Alva, lite lugnare vid frukost-bordet

Peace, Ewa (aka Tess)


Tess, im so sorry...

...men jag hade inga bilder i skolan, och ville så gärna låta dig veta att jag fortfarande fanns. Woho.

Idag följde noefisen med och klippte mig. Thank you dear.


Upptäckte något lite roligt bland mina bilder nyss;

last year , me & C

 

this year, again me & C

haha cribbsen du är en riktig sömntuta

 

Love, Manda

 


svin?

Manda! :O
Du kan ju inte bryta mot våra egna regler. Det där var lågt.
Är fortfarande galet sjuk, men jag var faktiskt inte hemma och sov som jag borde ha gjort (,visst manda?)
Jag har verkligen inte nåååågonting intressant att skriva förutom...

Från MSN.
Tessituss säger:
"nejmen alla var ju så jävla cp och tänkte skita i att straffa dom igen. så det var bara jag och niklas som var på. så jag hade först en sirapsflaska som jag gick runt med och hällde över alla ettor (nollor). och sen en filmjök och se nån jävla äcklig blandning som skrållan OCH SOPHIE hade gjort. och så fick en nolla nog och draaaar flaskan ur min hand och drääänker mig. då hoppar jag på honom (han är två gånger så stor som mig) så han ramlar, han reser sig och på något sätt så slår jag honom så han ramlar igen.. sen försvann han."

Thihi.



Peace, Tess


I was wrong

Hoppas du om någon är hemma och sover, tessen. I know I should..
Är galet sjuk och vill hem. Men snart är det dax för crazy-pc test, och självklart måste jag närvara.
Duktig mand.


(BILD SAKNAS)




Love, Manda


I'm right here!

Hektiska dagar, men ingen ursäkt. Lovar att bättre mig teezisen. Är fortfarande ganska sjuk, men jag tror att jag håller på att bli bättre nu!
Imorgon ska jag klippa mig = hemsk dag.
Imorgon har jag även dataprov = ännu mer hemsk dag.

Men låt oss inte gnälla. Snart vankas höst&vinter, och jag tror det är dax att inskaffa en lite mer höstvänlig-closet? Usch, hemskt att behöva tänka på sådant när jag gick runt i shorts för bara några veckor sedan. Sverige tycker inte om värme.

Nu är bilderna uppe på face förresten T, better like'em!

Har massa att fixa nu innan bed, men I'll keep u updated.




Love, Manda


.



Och Manda..
WHERE ARE YOU????

Peace, Tess


Som man bäddar får man ligga

Helt ärligt, jag får fan skylla mig själv att jag är så bajsigt sjuk. Har vart det till och från i typ två veckor, men eftersom jag (bokstavligen) aldrig tar det lugnt kan jag inte mer än att skylla mig själv. I fredags var det nollning och igår var det partyy hos theo. Elli fyllde också år, så grattis grattis. Liksåväl min lilla krafft, GRATTIS! ♥
Blir nog en måndag hemma i krusboda. Skönt, men tråkigt. Kommer missa som fan, men whatever. Hörrni, pallar inte skriva mer. Så jag antar att vi hörs imorn om inte lite senare.



4 of 'em gorgeous ones

Peace, Tess


Förnedring i högsta grad

Som sagt, nollning igår. Och fyfan va kul det var! Bara se i deras ögon hur jobbigt det var att krypa från plattan, genom tunnelbaneperongen, i tåget osv. Då känner man bara hämnd & seger. Nicolina var klart galnast och gjorde saker som jag aldrig nånsin skulle göra även om det skulle vara på liv & död.
Hon beställde ett glas vitt på en bar vid svampen,
slickade en kille på skinkorna,
tiggde cigg så det räckte till ca 30 tvåor,
stal en mer på pressbyrån (som lämnades tillbaka direkt) osv.
Klart fick hon hjälp av sina medarbetare. Men hon var extrem. Min grupp, som såklart vann tog också ett populärt bad i sergelfontänen. Och ja, det är kallare än vad man tror. Plus att det är massa stänger och dyligt som man slår sig på. Två killar sprang också fram och tillbaka i underkläder på biblioteksgatan och skrejUsch. Flashbacks.

De blev straffade så galet, me kladd över hela kroppen. Så som sirap, filmöjlk, kaviar, fisksås, rödvinsvinäger, ketchup, ägg osv. Så underbart.

Och btw. En viss Mathias Mellanmjölk är så D-Ö-D i skolan. Whatch out.


Så jävla snygga. Hur känns det nollor?


Gott med rått ägg.


Så jävla rätt Niklas!


Peace, Tess


Fun friday night

Igår var jag hemma. Hostade som en galning, och Alicia satt bredvid och nös som en liten iller. NU mina vänner, är jag sjuk på riktigt. SYND bara att jag var tvungen att gå upp vid 7 på en lördag, eftersom jag snart ska dra mig mot jobbet. Svinis&Mandis; 2in1, Here we come! Äsch, riktigt så illa är det kanske inte..

Ikväll får vi se. Ikväll beger sig anoewf mot hemlig plats där hemlig befinner sig. Go for i, Annisen.
Hehehee.

Gick kanske upp lite väl tidigt.. Men nåväl
FARMVILLE! Dax att skörda!!!!

Ja, jag skojar.





just go with the flooooooow

Love, Manda


Haha, en till ödla!

My bonnie is over the ocean my bonnie is over the sea, my bonnie is over the ocean. So bring back my bonnie to me. Tänker på dig Anna.


NOLLNING SNART, TAGGA!
ville bara lägga upp en dundersöt bild på er alla tre:


Visst har jag världens snyggaste vänner? Speciellt Manda The Blogger. Ever heard of her?

Peace, Tess


Live from bed

Tess, picasa är ett B-program för dem som inte hanterar de tyngre verkygen ;) Men låt oss inte vara såna. Självfallet ses vi i helgen, ska ju trots allt bara jobba fredaglördagsöndag. Men det går nog bra ändå. 

Igår var jag med papipapi i Farsta och inhandlade vad som nog måste vara det tråkigaste någonsin i mitt shop-arkiv. Ett par jogging/whatever-skor. Dock nödvändiga, eftersom mina fötters tycks dö varje gång jag tvingat i dom ett par tygskor när det är dax för joggingrundorna. Hur ofta detta nu förekommer är inget som behöver disskuteras..

Ska nog strax sova. Men innan detta förväntar jag mig ett SMS av en viss person. Och eftersom denne är en stalker av våran blogg, är det bäst för DENNE någon att skicka ett snarast.




typisk alicia-humor. eftersom detta inte är min dator hittade jag inga andra bilder. zinde


Love, Manda


Jobbiga dagar

Har mest av allt helst velat gräva ner mig under marken de senaste dagarna. Eller bara försvinna, sätta mi på ett plan till nånstans, nowhere, men helst till Michigan. Jobbigt i skolan, jobbigt hemma, jobbigt i övrigt. BLÄ.

Min kusin förklarade idag varför det inte går i bra i skolan.
"Du är ju smart, men du är för lat"

And I think she's right.

Borde verklige, verkligen, verkligen plugga Business Communication (Affärskomunikation) men vill helst inte. Kommer bli retad av Stefano iaf..

Haha, whats up with me and my självmordsklag. Jag gillar't.
Eller nä.

Jaja, ville bara att ni(?) skulle veta att jag lever.

JULIA, DU KOMMER VARA SAKNAD.
och Anna det vet du redan. Btw, för din information har Malin börjat i min skola!!!!!! :D
och Manda, where are you? Känns inte som jag sett dig på evigheters evigheter. Det har jag dock, men vi ses i helgen, viiiiiiiisst? Och förresten igen, tönt som inte bara använder Picasa. ;)






Peace, Tess


Ett nytt geni är fött

That's right Tess, har nyss skapat mitt alldeles egna program! Wie.
Förövrigt är detta en hemsk dag och jag slutar tjugo i fem.
Puss




bild från datorn och skolan, beloved majsis

Love, Manda


En sjuk manda

.. Har ont i kroppen, halsen och känner sig otroligt varm. Allt jag vill är att hosta för att det ska sluta göra ont, men då blir det bara värre. Kan inte svälja, kan knappt prata.

Men jag är inte 2cool4school, speciellt inte när jag slutar 5 idag. Det vill jag ju inte missa........
Nej, men det finns faktiskt inte en chans att jag kan vara hemma. Skulle missa allt för mycket.


Tänker på dig Westis, läste nyss att du var framme! Åh, hoppas allt gått så bra som möjligt hjärtat.

See you on skype min modiga tjej

Love, Manda


Bedtime

Men först vill jag påminna min fru om att jag saknar henne! kvalitetstid i helgen love?

 

och du kommer inte undan, hehe.


LoveLoveLoveLove, Manda


Varför man bör älska leggings

1. Dom sitter tajt utan att vara obekväma (vilket jeans gör.. ryser av obehag)
2. Dom är underbara


Mer än så behöver jag inte säga!
Men.. hösten närmar sig. Jeans-säsongen närmar sig.
Och imorgon är det dax igen.
Ja Anoewf, imorgon har jag jeans på mig!!

Welcome to hell me.

Här har ni klockrena jävla bevis.


Avskyr jeans.
Observera gärna att jag endast ramlar på 2:a bilden. Inget annat. Observera också att första bilden endast är övertäckt eftersom jag är målad till ett djur i ansiktet....
Hahaha, ler för mig själv och tänker på en viss A.

Love, Manda

mandy's back for good

Idag åkte älskade Westis till USA. Och hur mycket jag än kommer sakna henne, vet jag att hon kommer ha det underbart där borta. Och för att vara helt uppriktig, är jag lite avundsjuk! Jag vill också, ååhh... Men jag vågar inte.

I min familj pratas det lite (nåväl, jag pratar om det) om att skaffa en liten ny kisse. Cian börjar bli stor nu, så en ny mini-hårlös sak skulle inte vara helt fel! Eftersom jag hittade dessa bilder på min systers blogg, antar jag att hon också är lite sugen;

Sötful va? Underbar.

 

Love, Manda

 


Our last goodbye

Jag vill ju att du ska stanna. Men ännu mer vill jag att du ska följa dina drömmar. Hur fan går det ihop? Jag hoppas att man vänjer sig och det blir bättre dag för dag, för om det blir värre blir det inge kul.

När vi väl sa hejdå på flygplatsen var det ingen stor grej. Man fattade inte alls innebörden. Jag antar att jag inte riktigt gjort det nu heller, men jag har ju ändå fattat att du inte är hemma. Allt är så jävla rörigt. Och ingenting vet man. Om tiden kommer gå fort, sakta? Om jag kommer sakna henne tills jag dör eller bara vara glad för hennes skull och bara längta tills jag ser henne igen på flygplatsen den 11 juni 2010. Det jag vet är att jag alltid kommer älska henne och jag kan inte mer än hoppas på att hon har haft sin bästa tid någonsin.  

Jag har en bild i huvudet som går runt hela tiden. När du precis kommit förbi passkontrollen och vänder dig om för att vinka. Den bilden kommer jag se varje gång när jag vaknar och varje gång jag går och lägger mig. Du var så himla lycklig, så jävla underbart att se! Du vill verkligen det här. And no one's there to stop u.

Idag var det sista farvälet. Eller som Anna skulle sagt: "Vi-ses-ju-snart-igen:et" Och defentivit det jobbigaste, även fast vi trots allt hade riktigt kul innan det var dags för hejdåna (Vi-ses-ju-snart-igen:na")

Var tvungen att få ur mig lite. Och Anna, shoppa inte tills du dör nu, för nu tar jag för givet att du kommer hem den 11 JUNI 2010.




Jag älskar dig min kära vän, du kommer ha det bäst. Det vet du.


Peace, Tess


RSS 2.0