Just another night

He tenido bastantes

 

Sleep tight


Love, Manda


Kräftisar




små små varelser
delikata som få
och som vi lärt idag
kan svampinfektion få
men er jag vill ha
er jag vill äta

så snälla ge mig en liten kräfta


PEACE, TESS

Jag var ju tvungen att testa

HÄR DANSAR JAG

Hot



Ja jag blev hotad
Kunde slutat med döden
därför tvingades jag







skapa nytt Facebook Album

Terr

Måsten

Jag borde
Fast jag känner inte för det
Vill ha det gjort och ur mitt liv
Pressen trycker men..


..MATILDA, är osäker om bilderna någonsin hamnar på face
.
.
PEACE, TESS

poesi


När allt blir jobbigt och tråkigt
Ta på dig dina finaste klackar
och lägg dig

pladask

på golvet och lek död





Amor


 

Im happy


It goes on and on and on......

Tom på ord. Trött, förargad, bedrövad, you name it. Frustererad över icke-existerande förklaringar. Obesvarade frågor sitter bestämt kvar i mitt förvirrade huvud och vägrar ge sig av. Om allt.

Frustrerad över att jag aldrig kommer att få veta svaret på vissa av dessa frågor. Och irriterad. Att inte ha kontroll är jag inte van vid, ännu mindre bekväm med. Undviker helst situationer som dessa.

Whatever, jag har ingen ork att bry mig. Har för mycket annat att tänka på. Tacka gudarna för det.


Har förresten haft en underbar dag. Jag måste sluta jobba - får ångest bara jag tänker på att gå tillbaka nu. Vill så mycket hellre vara hemma med La Familia (Hey I love you right now) <3



now we're gonna sleep.

Love, Manda



08SPC-en

Klassen. Vad skulle jag vara utan er? Hur skulle jag klara vardagen utan er? Ni gör mig. Jag skulle aldrig kunnat hamna bättre. Älskar er alla! (jag längtar till imorgon)





Peace, Tess

Tack



Tack så mycket för igår Lilla Fredsi. Förlåt för mitt aningen trötta och slappa beteende, men jag liktsom Manda är också tvungen att skylla på Tequilan dagen innan. Fyfan! Men istället för att faila som M, släpade jag mig hem, också väldigt ranglig på mina klackar.

Nu blir det att läsa Redovisning & Beskattning (döda mig), städa galet rum och bära bord.


Peace, Tess

Horrible night

Igår blev jag för första gången i mitt liv nekad på krogen. Kul, väldigt. Jag skyller på mina två tequilashots (TVÅ! VAD FAN HÄNDER?????????????) och mina nya klackisar. En kombination av dessa två made me Bambi På Hal Is. Inte en vacker syn skulle jag tro..

Mitt tips till er: Bekanta er aldrig med en ny kärlek i samband med alldeles för mycket alkohol. I wish I hadn't.


HEY LOVERS

 

nu ska liten mand springa till buss. sådär sexigt osminkad you know. BYE

LOVE MAND



Fake star

HEEEEEEEELLLLLLO. Har nyss sett Karate Kid (hijaaaaaaaH) och har nu bestämt mig för att resa till Kina för att lära mig Kung Fu. Im gonna be the next Master! Ihhhhhhhhhhh




LOve, ninjaMANdZ< (2c00l4yall)

Adore

Underbara klänningar. Damn you One Teaspoon.


 

 

Åhhh, kan jag inte fylla år eller något så att jag har en anledning att lägga ner så mycket på en klänning?

 

Love, Manda

 


Todaaaaay

Ville bevis min coola Tupac-thing för Manda
Hade den på riktigt i skolan, cool va? Jag försökte i alla fall. <3

Blaubaf

Tänkte faktiskt posta ett inlägg med masssssssvis med bilder till skillnad från vanligt, men vet ni vad? Jag är alldeles för trött. WOHOOOO ÄNTLIGEN KAN JAG SOVA.

Okej helvete. kUL att det är skola imorgon. Vad jag sak ha på mig? INGET FÖR JAG SKA SOVA. Moahahhaa. Eller inte... we'll c.

Bye.

Hello John Blund

Screw this, im going to sleep. (Bara 57% kvar, sen så!)


maybe this creature wanna join me

Love, Manda

Never gon' get it

Hello you nattisar. Vandrat runt i min ensamhet nu i flera timmar tills jag äntligen nådde mitt hem. Nä, där ljög jag. Fast jag fick åtminstone gå ensam genom en vidrig skogsdunge, how fun for me. Hello Mr.PleaseDontKillMe.

Jag blir alltid alldeles till mig av regnet utanför. Det gör mig så lycklig på något vis - jag kan inte sätta ord på det.
Jag önskar nästan att det regnade varje dag. (Förutom de dagar jag ska ut och har fixat mitt hår; PLEASE DONT RAIN ON MY HAIR. Eller de dagar jag har sminkat mig. Eller när det blåser samtidigt. Hmm, kanske inte varje dag då..)

Anyway, eftersom skolan börjar om 2 dagar tänkte jag gå och lägga mig snart så att jag kommer upp imorgon. Fast vid närmare eftertanke så blir det bara jobbigt att komma ur sängen då jag sovit så pass lite.. så jag struntar nog i att sova. Har ändå massa saker som måste fixas, wie! Mitt rum måste städas, en disfragmentering ska ske, rensning bland startprogram på G (och så måste jag fixa ett nytt nerladdningsprogram, damn you limewire you suck.)

Ja, som ni ser har jag mycket att stå i dessa kommande timmar. Better get to it.


Love, Mandisbandis (last time I ever called me that)

I will follow the advice from Anoewfs family -

Vinner sossarna valet flyttar jag fan från Sverige. Till España maybe, If you know what I mean ;)))))))))

Yayi!!!


Trött, snorig tjej med ryggskott



Jag vet, jag ser ut som en bebi.s, but what does it matter. Detta är iaf mitt nya bästa nagellack, som är typ helt awesome. Ingen nagel blir lika. Först väljer man ett underlack (i detta fall lila) och väntar tills det torkar. Efter det lägger man ett lager med Isadora Graffiti Nails på (i detta fall det vita) och eftre ungefär 30 sek så har ytan spruckit - Vilket ger detta resultatet. Ofta blir det bäst finish med vanligt Top Coat över. (och dessa naglar är 10000000 gånger snyggare for real)

Tack för mig.



PS. Killar suger

Peace, Tess


No fear, no doubt

Hej på er alla tröttisar, or is it just me?

Jag börjar bli gammal. Är otroligt trött efter gårdagen och vill bara dra täcket över huvudet och sussa. Alkoholen tär på mig, och det är omöjligt att hålla igång som förr i tiden. Suck, aja åldern får väl ha sin gång. Vaknade imorse av att en drake slog mig i ansiktet, how fun for me. No more sleeeeeeeeeeeeepietime.

Hade nyss sällskap av Kimmie och Chris - dem kom hit med Mcdonalds och lantchips. Min kväll var räddad. (Sedan blev jag dock övergiven, tydligen är krogen mer uppskattad än la mansion de manda.)

Aja. Imorgon ska jag jobba; FÖRHOPPNINGSVIS för sista gången. Även fast jag vet att det inte är så. Någon som vill ge mig ett jobb?

Guess its time to sleep then. Gooooodnight

den slitna sanningen



Love, Mandis

Im not used to this

Jag har varit hemma hela dagen och städat mitt rum. Vaknade runt 11, åt och städade. Städat sen dess.
Jag har alltså inte ätit något på över 4 timmar. Och jag är hemma. This feels wierd..............................
Jag brukar äta något minst 2 gånger i timmen annars. Några chips, en avocado.. anything.
Jag är mållös.

Goodnight.

Time to sleep now I guess. Min buss går 10:14 hemifrån imorgon.. why did I agree on this. Damn you morgonpigga Liz. Vi ska ta en tripp in till staden för att besöka Miss Sixty och förhoppningsvis får jag med mig ännu ett par hem.. wie! (Behöver nya jeans nu med tanke på att jag inte får på mig mina gamla, re-member?)

tardparty

Love, Manda


Mrs. fatmandy

Tre (nya) fakta om Mandizen.

  • Färgade håret brunt för ca 2 veckor sen. Daredevil, moahaha. Fick för mig något och sen baaaaam - brownieboy. Dock lär det försvinna inom kort, det har redan blivit otroligt mycket ljusare och sist jag gjorde bruna slingor försvann dem nästan på en gång.. Bu Hu I guess.
  • Idag inhandlade jag ett par jeans. Hello, jeans? HUR ofta har jag jeans?! Answer: Never. Men detta dax ska detta ändras. Förrförra veckan skulle jag rensa min garderob - så jag testade alla mina jeans för att se vilka som passar. Om det gick att knäppa dem? No idea. Fick inte upp dem över låren, how lovely :)))))))))))
  • Idag blev jag ägare till två Sköldpaddor. THATS RIGHT. (PS. OM ni ser några sköldisar varsomhelst, let me know! Är på sköldpaddsjakt.)

(sorry for crappy quality, Iphie is not always good)

 

Love, Manda

 




take that biiiiiatch

Kan inte sluta skratta. (Hahahahahahahahahaha)

Skadeglädje är sannerligen den bästa glädjen.

no words necessary

Keep your friends close, and your enemies far far away.

t å l r ö f

This time its just too little too late




Crybaby

"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for"



Love, Manda


Now listen to me baby

Det är dödsvarmt i mitt hus. Jag hatar mig själv för att jag ens uttalar dessa ord, men jag längtar efter vintern. Eller åtminstone hösten. Suck, är så trött på värmen just nu. Kafajkfk.

Idag har jag väl gjort N A D A. Inget alls. Otroligt skönt men ändå hemskt. Innan jag somnade igår uttalade en viss kaxig mand orden "heheh, jag blir aldrig bakis" - orly? Mår fortfarande illa och vill bara sova.. Tre timmar inatt gjorde det väl inte bättre för min del heller.

JUSTE! Vad jag gjorde igår? FIRADE TUSSEN (Som förövrigt fyllde år för flera veckor sen) LOVE U ALOT my little frö.


 

Love, Manda


Ready

Idag ska min familj ha kräftskiva. Idag, och imorgon. På dalarö. Jag skulle gärna följt med, med något hindrar mig. Samma sak som har hindrat mig från en mängd andra saker också, såsom en resa, en stoooooor fest mm.

Kräftor ni vet? Sånt som alla gillar. FÖRUTOM JAG! Moahaha take that suckers, I dont miss anything.
Det enda negativa är väl att jag får vara missevakt åt en löpande katt i två dagar, men det klarar jag nog av.. Om hon bara slutar vara en svans nångång, suck.

Wihoo

Hola él blogo. Whataaap? Själv ligger jag i min säng och tittar på vänner med min favorit Sharkie. Är uttråkad, gah. Detta gjorde mig inte mer road heller... Får väl try to sleeep. Hejdå / madboredmand. Please entertain me ;(

Öron-fucking-inflamation

Pissont göre, ah, aldrig ska man vara nöjd. Något jag är nöjd över är min fantastisk goda köttfärsås, JÄVLAR AZ. Hatar det annars. Men iaf, nu sitter jag med nån satans tuss i örat och hör inte ett pilliskit. Inte ens Melissa Horns djupa och vackra ord genom min dator. (Okej, jag hör lite: Lät du henne komma närmre, va hon vackrare än mig lalalalal, typ.) Nu ska jag väl typ fortsätta bära bord eller nåt. Kul ja kulis.

Stackars öra & stackars tattoo

Nu kör vi vafan

Skämsskäms, Mänd har till och med gått så långt att hon kallar denna blogg sin egen. Förresten, på tal om mand, är hon inte jävligt random? Hon ringde nyss och fråga mig om jag gillar lakrits. "Ja manda, jag gillar lakrits.". Men om du får välja på rabarber och lakrits? "Manda, fan va skum du är. Rabarber och lakrits wtf?". Jag valde hursom lakrits och i samma stund som jag uttalar de ganska få stavelserna: La...krits, så får jag höra: OK, Hejdå!

Hon är allt söt den där Myran.

Är det bara jag, eller är det så att när man har som mest att göra, så gör man det ytterst onödigaste som finns. Idag är den fixigaste dagen av alla, egentligen. Och vad gör jag? Jo jag sitter i min röda soffa, inser att min kropp behöver en dusch, men beslutar att sitta kvar i den röda soffan. Fan va jag är en Lortis. På tal om fixdagen så finns det ju en ännu viktigare dag bakom natten. Ska vi be till vädergudarna?



PEACE, TEEEEEEEEESS

Be mine

My life sucks. På måndag har jag mitt första matteprov - den ultimata söndagsfesten med mina vänner går jag därmed miste om. Och som om det inte var nog med det. Världens BILLIGASTE och BÄSTA resa, för så otroooooooligt lite pengar att jag vill gråta, KAN JAG INTE FÖLJA MED PÅ FETERSOM JAG HAR DE DÄR (utsäkta mig) JÄVLA PROVEN.

Någon som vill döda mig? Jag betalar bra.


Tired mand

So sleep tight lovers

and goodbye hair. see you in a couple of years (?)

 

Love, Mandisen



I feel like i cant miss baaaaam baaaaaaaam



l33tm4ndY he3h33hdeheeee

Now im scared

Jag är extremt uttråkad. Vägrar vända huvudet från mina dataskärmar (hhehe l33tsupah4x0r) då jag möts av ett otroligt OSTÄDAT RUM om jag gör det. Japp, thats me. Jag får för mig någonting och mitt i allt ångrar jag mig. Kul, jävligt kul. Någon som vill städa?

Nu ska ni få höra om mitt största problem just nu. Eftersom vi för ett tag sedan fick några lediga sovrum i huset (why? well, people suck thats why) så bestämde jag mig för att överta Tvillingrummet. (Tvillingrummet = rummet bredvid mitt, exakt likadant fast spegelvänt.) Tyckte att det var en bra idé; sminkbordet jag velat ha sedan flera år tillbaka fick då äntligen plats så allt var frid och fröjd.
Men sedan hände det något.
Jag blev otroligt trött på att rummet stod så tomt, så jag började flytta över saker från Huvudrummet så att det skulle se lite mer bebott ut.
Vad som hände?
Mitt liv (mitt rum) hänger numera i en svag lina.
Varför?
Det är kaos överallt - mina kläder är utspridda över båda rummen huller om buller, dammtussar har startat krig mot mig - VAD SKA JAG GÖRA? Elda upp mina kläder? Dammsuga? (pfft oh no, thats what THEY want) Bomma igen rummet och aldrig mer återse min älskade spegel? *snyft*
Okej där blev jag rädd. Det sista påminde mig om en läskig bok jag en gång läste med ett igenbommat rum... hmm lets change the subject.

Aja, nu har ni hört om mitt stora problem. Now u might understand why my life sucks bigtime.

dont u just love the picture? could not agree more


Time to get my driverslicense

Wiihooo! Vi har fått en ny tillökning i la familia. EN BRUMMMIISS som manda kan övningsköra med. NO MORE WORTHLESS AUTOMAT. <3


S + M = True love

Powernap-time for me and my favourite boy now. Sen är det plugg för hela slanten.. tacka gud för det ofina vädret.

 

Love, Mandis


Today's your day

Hej. Var på gång att skriva ett låååååååååångt inlägg om detta, men I will make it quick istället.

Man är en failad looser om:
  • man misslyckas totalt i skolan och sen förblir arbetslös. WHAT THE HELL? Det är inte så jävla svårt att klara av alla ämnen, man måste i princip gå på lektionerna. Jag hatar slackers, future sossar. Alla kan ju börja leva på bidrag så får vi se hur långt det håller.
  • man lever på sina föräldrar och backtalkar folk som faktiskt jobbar för sina pengar. Bara korkade föräldrar skämmer bort sina ungar; blir ju inte too easy för dem att klara sig själva sen.
  • folk som skryter om hur "bortskämda" dem är. (det värsta är fan när dem inte ens är det..) Förlåt för detta, men OBSERVERA. Har några sådana i min vänskapskrets, och vill bara spy på dem när de öppnar sina käftar. Ingen bryr sig, på riktigt, så just drop it.
Nu har jag fått ur mig lite negativ energi. Vi hörs sen =)


Love, Manda

TURTLETIME!

Någon som har en liten sköldis att sälja till mand? Har länge funderat över att köpa en, och why not, sköldpaddor är ju bland det bästa jag vet.  Det enda som behövs är en bur.. hmmmm, men man kan väl bara köpa några plankor och sätta ihop dem? Han behöver ju inget tak eller vatten att bada i om han är en landissköldis, vilket han ska vara. Åh jag längtar redan! Bäst skulle det vara med två. En av dem skulle heta Noah Makaveli, och den andra Hugo.

Funderar på en rysk stäppsköldpadda. Loook how pretty they are!


Love from little mandy

 


Fly boy

Jag vill spela THE SIMS med maggan. Funderar på att sno bilnycklarna (läs: naturbegåvning) och dra på mig en svart huva och sätta fart mot Trollbäcken. Sen smiter jag in genom hennes fönster, lägger ner henne i en svart säck (Molly också tror jag) och ta med henne hit. WIE! Så gör jag.

Vi hörs när jag genomfört min geniala plan.

 

Love, Manda

 



Hello

Hey sb's. Jag vaknade nyss. Kul va? Suck, kommer aldrig kunna sova ikväll.. nåväl, då passar väl Disney väl in. Sitter för tillfället och väntar på ett SMS från min bestiz, men hon verkar inte vilja vara med mig imorgon.. antar att det är därför det tar så lång tid. Hon försöker väl hitta på någon bra ursäkt att smita. NÅVÄL. För er som undrar flög det nyss in en harkrank i mitt rum (eller som Tussen skulle sagt; mammamygga.) Jag saknar både Tuss och West, it feels kinda lonely at home när dem är borta.

Vill säga FÖRLÅÅÅÅÅT! till Nesen eftersom inga kolmården-bilder dykt upp ännu, men jag hittar inte sladden.. Jag ska leta imorgon! Om jag hinner efter att ha gjort färdigt mina 2,5 mattekapitel enligt schemat förresten. Who wanna trade life? Not me, I love my nolifer-life <3

OCH ANNA, RING MIG NÄR DU KOMMER HEM! Imorgon är det nyckeljakt på G, mina är på villovägar.

Love, Manda

I wanna cuddle with a dragon

Too bad for me dragonsdate has expired. They are no longer cuddlish. Please dont take me serious. Just felt like being a little cosy.

RSS 2.0